2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim bi kac gündür karnim agiriyo hafif ama ve ara ara agiriyo. Genelde de iğne yaptigim yerlermis gibi geliyo ama emin degilim. Yatinca geciyo. Ama surekli yatma imkanim yok. Kasik agrisi yada kanama falan yok cok sukur. Acaba igneden mi oluyo? Bide allah korusun bebege bisey olsa bizim bunu anlama imkanimiz yok dimi🙁 kalbinin durmasindan korkuyorum bayram sonuna kadarda dr gidemiycem. İcim icimi yiyor
Ağrı bende de var cnm. Büyüdüğü için olduğunu söylüyor Dr. Bugün de bebeği zor buldu ama karından gördü büyümüş şükür. Bende bayram sonuna kadar gidemicem çok merakta kalıcam inşallah bir şey olmaz 🙏🙏

Bak sana ne anlatıcam biraz gül 😂
İlk hamileliğimdi 21 yaşındaydım hamileydim kus kus canım çıkıyordu neyse bir gün 9 ya 10. Haftamdayken çat diye bulantım kesildi. Ayy bebeğim öldü diye ağla ağla hastane kapısına dayan ben niye ağlıyorsun diyorlar bebeğim öldü diyorum kanaman mı var diyorlar yooo bulantım kesildi diyorum benimle bir dalga geçti doktorlar bir güldüler sana anlatamam 😂 Bebeğimde gayet iyiydi He şuan 4 yaşında cadı 😂
😂 İlk hamilelikler çok zor Allah bağışlasın 😊 benim belirtiler değişerek devam etti doktora gitmedim o yüzden 😂

Merhaba herkese ikili testi 12+0 da yaptirdim. Sonucum geldi kan degerime gore 460/1 risk cikmiş. Doktorum bi tik kan degerin riskli gibi dedi. Bilen anlayan varmidir kan degeri denilen nedir acaba? Benzer oranlari olan var mi? Yas ve gebelik haftam risksiz cikti bu arada bi tek kan degerimi riskli buldu doktorum

kızlar merhaba kısmetse ağustos ayında 1saat 45 dk bi uçak yolculuğum olacak gebelikte sakıncalı mı bilgisi olan var mı ?
Bence bunu doktorunuza sorun,herkesin hamileliği ve riskleri farklı biz ne desek yanlış olur.
son ultrason fotoğrafı ilk kese görüntüsü yuvarlaktı şimdi bu şekilde 😍
Ay bu kız bence 😍
Bende de anti rubella lgg 4.5-10 referans degerleri bende 461 cikmisti. Bende ilk korktum dahiliyecime sordugumda korkma bu iyi bisey demisti🙃
Igg pozitifse bağışıklık var demek ,ıgm pozitifse riskli bir durum o virüsü şuanda geçiriyor olabilirsiniz demek bildiğim kadarıyla

Bana da tahmin yapar mısınız 👶🏻kim öğrendiyse erkek hissediyorum dedi. Biri 5 biri 7 küsür haftalıkken

IMG_20210708_180826.jpg

Eklentiler

• IMG_20210629_112323.jpg
    IMG_20210629_112323.jpg
    108,8 KB · Görüntüleme: 19
Canım özel hastanelerde veriyorlar diye biliyorum heyet raporunu
Canım tanıdık doktorumda özelde üniversite hastanesinde çalışıyor o veremem dedi. Yatan hastalara verebiliriz ancak dedi. Ben yine de sorgulayacağım ama pek ümitli değilim 🤷🏻‍♀️ İstanbul'da hangi özeller yapar bilgisi olan varsa yazarsa çook sevinirim 🙏🏻

Maşallah , kese yuvarlak olunca erkek oluyorsa benm ki kız gibi 🤭 çünkü 10 haftaya geldik hala tam yuvarlak değil kesem. Hep bi yamukluk var 😁
Benim ilk başta yusyuvarlakti su an her defasında fasulye şeklinde bakalım çıkacak mı

Ağrı bende de var cnm. Büyüdüğü için olduğunu söylüyor Dr. Bugün de bebeği zor buldu ama karından gördü büyümüş şükür. Bende bayram sonuna kadar gidemicem çok merakta kalıcam inşallah bir şey olmaz 🙏🙏
İnsallah cnm 🤲🤲

P Poouh Kesinlikle bir genel cerraha git. Makar çatlağı eğer hemoroide dönerse vajinal doğumu engellicek hale geliyor. En başında toparla durumu 🌻🍀

Arkadaşlar toksoplazma doğadan topraktan geçen bir bakteri. Çiğ şarküteri ve kedi köpek kakası yerseniz kapma olasılığınız çok yüksek 😅 Eğer eve aldığınız meyve sebzeyi yeterince yıkamadan yerseniz, hayatınız boyunca tek bir hayvana dokunmasanız bile toksaplazma olursunuz. Hayvanlardan korkmayın, ben doğduğumdan beri evde belki 10 çeşit hayvan baktık ve ben toksoplazma kapmamışım😍 Her yaz da mutlaka bir at eşşek bulur severim, inek keçi sağarım. Evde kedilerim ve köpeğim var. Sevip elimi hiç yalamamışım demekki🤣🤣🤣

Ahahah aynı ben🤣 arkadaşlarım göbeğime bakıyo gibi geliyo🤣

İki yorum yukarıya genel bilgi yazdım 😅

Arkadaşım hiç üzülme. Hep mail at maillerini kopyala bir güzel mobing davası aç. Hamilelikte işten çıkarmak yasak olduğu gibi mobing de ekstra suç. Güzelce hamileliğini geçir ve açtığın davayla şirkete hakettikleri cezayı kestir. Neden rapor alıp gelirini düşürüyosun ki? Hakkını hukukunu kimsenn kötü kalbine bırakma sakın 😤👊🏻😤

Hiç bir hamilelik mükemmel değil 🤫 İki hafta önce bebeği hissetmiyorum, hiç bir belirtim yok, memelerim acımıyo, midem bulanmıyo, gene mi kaybedicem diye krizlere girmiştim. 10günü geçiyo öksürmekten ne yaşadığımı bilmiyorum. Öksürmekten beynime kramplar giriyo artık, öksürmekten altıma kaçırdım, konuşmaya çalışınca boğulcak gibi oluyorum, ne gece ne gündüz uyuyamıyorum, geceleri uykusuzluktan yataktan kalkamadığım için öksürük krizleriyle peçeteye tükürüyorum yaşlı dedem gibi... Ama internetten bakıyorum millet çiçek böcek kelebek musmutlu hamileler falan😅 Halbuki kimse demiyo ben şunu çekiyorum şöyle kötüyüm diye. Hiç üzülme arkadaşım seni öldürmeyen güçlendirir. Tabiki zorlanıcaz, hotmonlarımız coştu bir kere 😅 Bedeninde yeni bir hayat doğuyor ve bunu sen başarıyorsun 😌 Bundan daha mükemmel, daha güçlü bir şey yok bu hayatta 👊🏻🍀🤰🏻
Elime hic bisey gelmiyor görünürde bisey de yok doktor da onu sordu ama sadece kan oluyor arada bunu doktor mu anlar oyle olsa en azından dokununca cok acir diye düşündüm en azından az zaman geçsin dedim çünkü normal kanamam da arttı hastanede ayakta durmaktan çekiniyorum açıkçası gidip gelmek bile kanama yapiyor bende

Merhaba 4 yıl once oglumun hamileligi kış ayina denk gelmisti, disari cikamiyordum eevde yapayalniz sürekli kusar vaziyette idim. Ustune birde gurbetlik cok cok zordu. Senin suan yasadigin duyguların aynisini yaşadım ve suan bak yine hamileyim hemde cok cok.isteyerek. bu sancili surecin sonucunun cok cok guzel oldugunu bildigim icin .
Tavsiyem kendini dinlememen ve dışarıya cikman memleket bile degistirwbilirsin imkan varsa degisik yerler iyi geliyor.
Vucuduna kizma napsin tum hormonlar değişti alt ust oldu hoop bi bebek geldi ona alismaya calisiyir.
Birde unluler olsun cevre olsjn hep 3 aydan sonea hamile olduklarini paylaştıkları icin saniyoruz ki onlar bu sıkıntıları yaşamiyor.
Sakinlestirici muzikler , kurani kerim dinleyebilirsin.
Birde düşünsene hergun kac milyon kadin bir bebek mujdesi için heyecanla bekliyor.
Kesinlikle ikisinde de yattım ama kış hamileliği betermis ya cam falan açamıyordum nefessiz yatmışım yerimde soğuk oluyordu ev aninda şimdi en azından kokuyu giderip havalandırma yapmak sürekli küfür küfür esmesi iyi biseymis ama herkesin tatilinde gözüm kaldı bu yaz o ne olacak bilmiyorum 🥲🤣

Merhaba herkese ikili testi 12+0 da yaptirdim. Sonucum geldi kan degerime gore 460/1 risk cikmiş. Doktorum bi tik kan degerin riskli gibi dedi. Bilen anlayan varmidir kan degeri denilen nedir acaba? Benzer oranlari olan var mi? Yas ve gebelik haftam risksiz cikti bu arada bi tek kan degerimi riskli buldu doktorum
Merhaba canım geçmiş olsun çoğunun haftası küçük olduğu İçin daha pek ikili test yaptıran olmadı sanırım ama benim oğlumda da kan değerimde risk 200 lerde çıkmıştı doktor yüksek demişti öyle çok üzüldüm ki o zaman dünyam yıkıldı boşuna ağlamışım oğlum sapasağlam doğdu çok şükür bugün 8 yaşına girdi hatta hiç canını sıkma senin daha iyi çıkmış bana göre ben çok güvenmiyorum açıkçası bu testlere içini ferah tut

Benim ilk başta yusyuvarlakti su an her defasında fasulye şeklinde bakalım çıkacak mı
Kesenin şekli gebeliğin ilk başında önemliymiş. Yani 6-7.haftaya kadar ki resimlere bakmak gerek . Ama ben yuvarlaksa kız , fasulye gibiyse erkek diye biliyordum acaba hangisiydi bilemedim

Hanımlar merhaba,

şu ana kadar kaç kez doktora gidip bebişlerinizi gördünüz?
Malesef riskimden dolayı her hafta gidiyorum doktor oyle istiyor hamile kalmadan önce ayda bir kendim giderim eşimlede gitmem gibi hayaller kuruyordum ama her hafta çağırıyor doktorum veya acil gidiyoruz belki 6 7 defa girmisimdir ultrasona

kızlar kan uyuşmazlığı olanlar varsa aramızda ben gibi 2. çocuğu olanlar ilk gebelikten etkilendi mi diye test istedi mi doktor. ?
Benim kanamam olunca yaptılar testi galiba pozitif çıkmış sonuca göre iğneni yapmam gerekebilir dedi ve yapti doktorum bi defa oldum bakalım daha olacakmiyim ilkinde de 4 tane olmuştum hem test hem iğne

Bence bunu doktorunuza sorun,herkesin hamileliği ve riskleri farklı biz ne desek yanlış olur.

Ay bu kız bence 😍

Igg pozitifse bağışıklık var demek ,ıgm pozitifse riskli bir durum o virüsü şuanda geçiriyor olabilirsiniz demek bildiğim kadarıyla
Tek kız diyen sizsiniz şuana kadar 😁 bakalım cinsiyeti öğrenince hangi teori tutacak 🤗

X