P Poouh Kesinlikle bir genel cerraha git. Makar çatlağı eğer hemoroide dönerse vajinal doğumu engellicek hale geliyor. En başında toparla durumu
Arkadaşlar toksoplazma doğadan topraktan geçen bir bakteri. Çiğ şarküteri ve kedi köpek kakası yerseniz kapma olasılığınız çok yüksek
Eğer eve aldığınız meyve sebzeyi yeterince yıkamadan yerseniz, hayatınız boyunca tek bir hayvana dokunmasanız bile toksaplazma olursunuz. Hayvanlardan korkmayın, ben doğduğumdan beri evde belki 10 çeşit hayvan baktık ve ben toksoplazma kapmamışım
Her yaz da mutlaka bir at eşşek bulur severim, inek keçi sağarım. Evde kedilerim ve köpeğim var. Sevip elimi hiç yalamamışım demekki
Ahahah aynı ben
arkadaşlarım göbeğime bakıyo gibi geliyo
İki yorum yukarıya genel bilgi yazdım
Arkadaşım hiç üzülme. Hep mail at maillerini kopyala bir güzel mobing davası aç. Hamilelikte işten çıkarmak yasak olduğu gibi mobing de ekstra suç. Güzelce hamileliğini geçir ve açtığın davayla şirkete hakettikleri cezayı kestir. Neden rapor alıp gelirini düşürüyosun ki? Hakkını hukukunu kimsenn kötü kalbine bırakma sakın
Hiç bir hamilelik mükemmel değil
İki hafta önce bebeği hissetmiyorum, hiç bir belirtim yok, memelerim acımıyo, midem bulanmıyo, gene mi kaybedicem diye krizlere girmiştim. 10günü geçiyo öksürmekten ne yaşadığımı bilmiyorum. Öksürmekten beynime kramplar giriyo artık, öksürmekten altıma kaçırdım, konuşmaya çalışınca boğulcak gibi oluyorum, ne gece ne gündüz uyuyamıyorum, geceleri uykusuzluktan yataktan kalkamadığım için öksürük krizleriyle peçeteye tükürüyorum yaşlı dedem gibi... Ama internetten bakıyorum millet çiçek böcek kelebek musmutlu hamileler falan
Halbuki kimse demiyo ben şunu çekiyorum şöyle kötüyüm diye. Hiç üzülme arkadaşım seni öldürmeyen güçlendirir. Tabiki zorlanıcaz, hotmonlarımız coştu bir kere
Bedeninde yeni bir hayat doğuyor ve bunu sen başarıyorsun
Bundan daha mükemmel, daha güçlü bir şey yok bu hayatta