- 25 Mayıs 2017
- 5.292
- 8.066
Ya hadi inşallah ya bende kestiremedim tam daCanim tam belli değil ama içimden senin bebise kiz demek geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya hadi inşallah ya bende kestiremedim tam daCanim tam belli değil ama içimden senin bebise kiz demek geldi
Ikra meyraya atsana kuzum birYa hadi inşallah ya bende kestiremedim tam da
''ıgm pozitif'' olursa durumlar biraz karışıyo kızlar. Şu anda hastalık geçirdiğiniz anlamına geliyor. Ben ilk gebeliğimde yaşadım bunu. Nerden kaptım hiç anlamadım. Çocuklardan bulaşırmış kolaylıkla. Bir süre küçük çocuklardan uzak durmak mı lazım ne lazım
''ıgm pozitif'' olursa durumlar biraz karışıyo kızlar. Şu anda hastalık geçirdiğiniz anlamına geliyor. Ben ilk gebeliğimde yaşadım bunu. Nerden kaptım hiç anlamadım. Çocuklardan bulaşırmış kolaylıkla. Bir süre küçük çocuklardan uzak durmak mı lazım ne lazım
Ya inşallah öyledir iki defa bakıldı bugün ikiside sonra gördü. Karından görülmesi tek tesellim. Kalp atışı 162. Normaldir inşallah bayram sonrasına kadar içim içimi yiyecekKorkma canim oyle şeyler hep cihaz kaynaklı acilde baktılar bir hafta önceki günün söyledi doktor belli bile değildi bebek halbuki önceki hafta elini kolunu net seciyordum kendi doktorumda üzülme böyle şeylere
Canım konu ile alakasız ama merak ettim 7. Haftada olan büyütülmüş görüntüsü değil mi benim bugün böyle çıktı karından ama büyüten kadar Dr zor gördüm ben Dr da bulana kadar zorlandı biraz çok çok korktumBana da tahmin yapar mısınız kim öğrendiyse erkek hissediyorum dedi. Biri 5 biri 7 küsür haftalıkken
Eki Görüntüle 2885068
İlk hamileligimden hatırlıyorum özellikle 8 12 16 döngülerinde ağrılar olabiliyor, bende bi kac gündür ağrılar yaşıyorum l, aşırı ve Allah korusun kanama olmadığı sürece sıkıntı yokAğrı bende de var cnm. Büyüdüğü için olduğunu söylüyor Dr. Bugün de bebeği zor buldu ama karından gördü büyümüş şükür. Bende bayram sonuna kadar gidemicem çok merakta kalıcam inşallah bir şey olmaz
Yaa inşallah bir çözüm bulursunCanım tanıdık doktorumda özelde üniversite hastanesinde çalışıyor o veremem dedi. Yatan hastalara verebiliriz ancak dedi. Ben yine de sorgulayacağım ama pek ümitli değilim İstanbul'da hangi özeller yapar bilgisi olan varsa yazarsa çook sevinirim
Gönlüm kızdan yana ne yalan söyliyim önceleri erkek çok istiyordum. Sonra bir anda kıza döndü kalbimden hep kız kız olsa geçiyorYa insllah cnm zaten az kaldi cinsiyetleri öğrenmemize
Amin amin cnm önemli olan saglikli olmalari bir de gönülümüzun istediği var
Bende ağrı olunca derin derin nefesler alıyorum karnımı şişiriyprum biraz uzanıyorum rahatlıyor. Sonra bir ara unutuyorum tekrar başlıyorİlk hamileligimden hatırlıyorum özellikle 8 12 16 döngülerinde ağrılar olabiliyor, bende bi kac gündür ağrılar yaşıyorum l, aşırı ve Allah korusun kanama olmadığı sürece sıkıntı yok
Ben dün senin gibiydim azaldi bulantim resmen bişeylerden igrenmek icin dua ettimakşam üzeri bi başladı ilk kez oh cok şükür dedim sonra arastirdim da bazen azalabiliyomus 8.haftadan sonraBak sana ne anlatıcam biraz gül
İlk hamileliğimdi 21 yaşındaydım hamileydim kus kus canım çıkıyordu neyse bir gün 9 ya 10. Haftamdayken çat diye bulantım kesildi. Ayy bebeğim öldü diye ağla ağla hastane kapısına dayan ben niye ağlıyorsun diyorlar bebeğim öldü diyorum kanaman mı var diyorlar yooo bulantım kesildi diyorum benimle bir dalga geçti doktorlar bir güldüler sana anlatamam Bebeğimde gayet iyiydi He şuan 4 yaşında cadı
Hadi yaaa valla eskilere inanırım Allah'ın dediği olur tabii ama eğleniyoruz hoşumada gidiyor bu hatta şarkıcı bengü'nün ailesi bile kaç cinsiyet testi yapmıslar youtube da izledm koptum gülmektenBizim bir aile büyüğümüz bakmıştı ultrason fotoğrafına göz gibi erkek bu dedi öyle mi oluyormuş dedim öyle derler kimde görsem öyle oldu dedi , yaşlı kadın eskilerden bir yöntem heralde Allah’ın dediği olur bize de eğlence işte
Evet evet büyütülmüş hali bayabüyük gözükmüş resimde zaten cok hızlı büyüyorlar bidahaki gitmemizde daha net olcak inşallahCanım konu ile alakasız ama merak ettim 7. Haftada olan büyütülmüş görüntüsü değil mi benim bugün böyle çıktı karından ama büyüten kadar Dr zor gördüm ben Dr da bulana kadar zorlandı biraz çok çok korktum
Peki nasıl atlattınız sorun olmuş muydu teda nasıl ilerlerdi
Çok geçmiş olsun gebelikte sıkıntı oldu mu peki kusura bakmayın böyle soruyorum ama
Sizinki yani korkmayın demek istedimEvet evet büyütülmüş hali bayabüyük gözükmüş resimde zaten cok hızlı büyüyorlar bidahaki gitmemizde daha net olcak inşallah
Başın sağ olsun canım özür dilerim hatırlatmış oldumKızlar beni örnek almayın çünkü ben gebeliğin oluşma tarihi içinde geçirmiştim ve malesef o gebeliğim kalp durması ile kürtaj yoluyla sonlandı. Bebeğim zaten en başından beri düzgün gelişemedi bir tuhaf başladı bir tuhaf bitti. Sizinki gebelikten hemen öncedir falan işte o zaman bir sorun çıkmaz. Ben en kötü senaryoyu yaşadım
Geçmiş olsun canımm ya kuzunu sağlıkla kucağına al inşallah. Kader bu nerden ne olacağı belli olmuyor bende yarın gidip yaptırıcam bu testi inşallah geç olmamıştırKızlar beni örnek almayın çünkü ben gebeliğin oluşma tarihi içinde geçirmiştim ve malesef o gebeliğim kalp durması ile kürtaj yoluyla sonlandı. Bebeğim zaten en başından beri düzgün gelişemedi bir tuhaf başladı bir tuhaf bitti. Sizinki gebelikten hemen öncedir falan işte o zaman bir sorun çıkmaz. Ben en kötü senaryoyu yaşadım
Yaa bende bakayım gerçekten eğlenceli oluyor Sağlıkla gönlümüzdeki nasip olsun herkeseHadi yaaa valla eskilere inanırım Allah'ın dediği olur tabii ama eğleniyoruz hoşumada gidiyor bu hatta şarkıcı bengü'nün ailesi bile kaç cinsiyet testi yapmıslar youtube da izledm koptum gülmekten
sağlıklı bi bebeğin var şimdi üzülme inşallah kucağına alıp coooook mutlu olursun Allah sana bağışlasınKızlar beni örnek almayın çünkü ben gebeliğin oluşma tarihi içinde geçirmiştim ve malesef o gebeliğim kalp durması ile kürtaj yoluyla sonlandı. Bebeğim zaten en başından beri düzgün gelişemedi bir tuhaf başladı bir tuhaf bitti. Sizinki gebelikten hemen öncedir falan işte o zaman bir sorun çıkmaz. Ben en kötü senaryoyu yaşadım
Inşallah gönlündeki olur kuzum ilk çocuk kiz olmasi iyi olur bende iki tane cadi var darisi sana olsun benim gönlümden de erkek geçiyor inşllah rabbim sağlıkla nasip ederGönlüm kızdan yana ne yalan söyliyim önceleri erkek çok istiyordum. Sonra bir anda kıza döndü kalbimden hep kız kız olsa geçiyor