2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar geçen Cumartesi kese çevresinde kanama alanı var demişti doktorum, bugün afedersiniz akıntımın içinde kırmızılık vardı, bi ara kahvemsi oldu şimdi bişey yok, doktorumu aradım yarın gel bakalım dedi. Kalp atışı için bu Cumartesi gidicektik. Yarın gidicem doktora ama içim içimi yiyor. Bir tane kaybım var korkuyorum. Böyle bi durum yaşayan var mı?

Çocuklu annelerden yardım bekliyorum kızlar. Benim kızım 4 yaşında, geceleri ben uyutuyorum ve artık bu durum yavaş yavaş kalksın istiyorum. Uyutma da şu şekilde, yanına yatıyorum, sırtını kaşıyorum ya da masal anlatıp sarılıyorum, kızım uyuyunca da kendi yatağıma gidiyorum…Kendi başına uyumasını nasıl sağlayabilirim, kardeşini bahane etmek istemiyorum , onun yüzünden annemden ayrılıyorum gibi düşünmesin istiyorum, artık ben büyüdüm ve kendi başıma uyumayı öğrenmeliyim düşüncesinde olsun…Siz nasıl bir yol izlediniz ?

1 yaşından beri kendi yatağında yatıyor ama dediğim şekilde. Tek başına odasında uykuya dalmasına bir türlü alıştıramadım.. 😔🥺

Bana hep keşke yanımdan gitmesen, beraber uyansak der , ben de anne babalar beraber yatar kızım, çocukken ben de tek başıma yatardım diyorum ama hep onunla yatmayı isterdim tabikii..bu durum ama bana karşı aşırı bağımlı olmasına yol açardı, o yüzden hep tuttum kendimi…ki yatakları eşiyle ayıran kadınları da okuyoruz, karı koca ilişkisi için de iyi değil, bana demin bile sabah yanıma gel tamam mı ama yanıma gelince gözünü kapat, gözlerimizi beraber açalım, yanımda yatmışsın gibi olursun diyor , içimde ne fırtınalar kopuyor böyle dedikçe…🥲

Son düzenleme:
Kızlar geçen Cumartesi kese çevresinde kanama alanı var demişti doktorum, bugün afedersiniz akıntımın içinde kırmızılık vardı, bi ara kahvemsi oldu şimdi bişey yok, doktorumu aradım yarın gel bakalım dedi. Kalp atışı için bu Cumartesi gidicektik. Yarın gidicem doktora ama içim içimi yiyor. Bir tane kaybım var korkuyorum. Böyle bi durum yaşayan var mı?
Kese çevresinde oluşan kanama hakkında bilgim yok ama benim de arada koyu akıntım oluyor bugün doktora sordum normal o bir şey olmaz tam kanama olmadıkça dedi.
Rabbim hayırlısıyla yüreğinizi hafifletsin

Kese çevresinde oluşan kanama hakkında bilgim yok ama benim de arada koyu akıntım oluyor bugün doktora sordum normal o bir şey olmaz tam kanama olmadıkça dedi.
Rabbim hayırlısıyla yüreğinizi hafifletsin
Gerçekten mi ya Allah razı olsun 🥰oğlumda da kese çevresinde kanama alanı görünüyordu hep ama hiç bu şekil akıntım olmadı. Şimdi böyle olunca çok korktum açıkçası. Biraz olsun ferahladım canım.

Bende de aynısı oldu benim daha cok kan gelmişti düşürdüm diye aglaya aglaya gittim ama kese duruyordu etrafında kanama vardı baya. Progestan başladık ertesi gün kesildi. Ama içerde kalan eski kanlar dışarı atılabilir demişti bir hafta sonra kahverengi akıntı geldi daha da gelmedi şuan iyiyiz çok şükür. Gebeliklerde kanama maalesef azımsanmayacak kadar cok oluyor sıkma canını

Çocuklu annelerden yardım bekliyorum kızlar. Benim kızım 4 yaşında, geceleri ben uyutuyorum ve artık bu durum yavaş yavaş kalksın istiyorum. Uyutma da şu şekilde, yanına yatıyorum, sırtını kaşıyorum ya da masal anlatıp sarılıyorum, kızım uyuyunca da kendi yatağıma gidiyorum…Kendi başına uyumasını nasıl sağlayabilirim, kardeşini bahane etmek istemiyorum , onun yüzünden annemden ayrılıyorum gibi düşünmesin istiyorum, artık ben büyüdüm ve kendi başıma uyumayı öğrenmeliyim düşüncesinde olsun…Siz nasıl bir yol izlediniz ?

1 yaşından beri kendi yatağında yatıyor ama dediğim şekilde. Tek başına odasında uykuya dalmasına bir türlü alıştıramadım.. 😔🥺

Bana hep keşke yanımdan gitmesen, beraber uyansak der , ben de anne babalar beraber yatar kızım, çocukken ben de tek başıma yatardım diyorum ama hep onunla yatmayı isterdim tabikii..bu durum ama bana karşı aşırı bağımlı olmasına yol açardı, o yüzden hep tuttum kendimi…ki yatakları eşiyle ayıran kadınları da okuyoruz, karı koca ilişkisi için de iyi değil, bana demin bile sabah yanıma gel tamam mı ama yanıma gelince gözünü kapat, gözlerimizi beraber açalım, yanımda yatmışsın gibi olursun diyor , içimde ne fırtınalar kopuyor böyle dedikçe…🥲
Ah çocuklar içimizi yiyorlar resmen. Biz hiç aynı yatakta yatmadık kızımla ama arada o da böyle şeyler yapıyor. Ben iki yaşındayken yatağına yatırıp biraz yanında a bekleyip yanına yatmadan odadan yavaş yavaş çıkardım her gün biraz daha uzağına oturdum 10 gün kadar sürdü ama hala direkt gidip yatağına yatar uyur. Sizin kızınız biraz daha büyük yavaş yavaş ona anlatarak tek başına uyuyabileceğini söyleyerek aklına yer edebilirsiniz 🤗

Benimde kese çevresinde var kanama alanı geçen ultrasonla baktığında gördü doktorum yanlış anlamadıysam kese daha büyük bu alandan çok sıkıntı yok gibi birşey söylemişti.

Benimde yaklaşık 2 haftadır sarı akıntım var bikere de peçeteye hafif kahverengi lekelenme geldi burayada yazmıştım hatta doktor hap verdi bunun için kullanıyorum.

Benimde kese yani kanama alani var kahverengi akintim geliyor daha once kanama olmustu ama ben kan sulandirici kullaniyorum ondanda oldu diue tahmin ediyorum
Siz bol.bol dinlenin ağır iş falan yapmayin inşallah sağlıkla kalp atışını duyarsiniz bebişin

Hanımlar ben taksoplazma rubella baktıramadım 3 kere gittim kan vermeye diğerleri yapıldı devlete gittim hep aksilik oldu. Zaten yorgunluktan kafamı kaldıramıyorum bıktım artık bu testler cok mu önemli
Ben doktorun istediği kan testlerini yaptırdım taksoplazma testim negatif çıktı doktor kedilerden uzak dur dedi.

Bende bilmiyordum hiç böyle bir test olduğunu merak ediyorum yaptıran varmı?

Bende de aynısı oldu benim daha cok kan gelmişti düşürdüm diye aglaya aglaya gittim ama kese duruyordu etrafında kanama vardı baya. Progestan başladık ertesi gün kesildi. Ama içerde kalan eski kanlar dışarı atılabilir demişti bir hafta sonra kahverengi akıntı geldi daha da gelmedi şuan iyiyiz çok şükür. Gebeliklerde kanama maalesef azımsanmayacak kadar cok oluyor sıkma canını
Çok sağol canım cevabın için. 2019 daki kaybımda direkt kahve lekelenmeyle başlamıştı, onun için çok korktum. Doktorum cumartesi gününden itibaren progesterona başlattı ama insan bir kere yaşayınca korkusunu malesef bastıramıyor. İnşallah hayırlı haber alırım yarın 🥰Allahım razı olsun canım

Benimde kese çevresinde var kanama alanı geçen ultrasonla baktığında gördü doktorum yanlış anlamadıysam kese daha büyük bu alandan çok sıkıntı yok gibi birşey söylemişti.

Benimde yaklaşık 2 haftadır sarı akıntım var bikere de peçeteye hafif kahverengi lekelenme geldi burayada yazmıştım hatta doktor hap verdi bunun için kullanıyorum.
Oğlum 2016 doğumlu, onda hamileyken de vardı kanama alanım ama doktorum ilaç vermemişti ozaman kendi kaybolacak demişti ve hiç kanama lekelenme vs olmamıştı. Bunda böyle görünce çok korktum. Şu an bişey yok ama yine de tedirgin oluyor insan 😔inşallah sağlıklı hamilelik geçirip sağ Salim kucağımıza alırız yavrularımızı🙏🥰🥰

Çok sağol canım cevabın için. 2019 daki kaybımda direkt kahve lekelenmeyle başlamıştı, onun için çok korktum. Doktorum cumartesi gününden itibaren progesterona başlattı ama insan bir kere yaşayınca korkusunu malesef bastıramıyor. İnşallah hayırlı haber alırım yarın 🥰Allahım razı olsun canım
Haklısın o konuda İnşallah güzel haberler gel🤗 ❤️

Benimde kese yani kanama alani var kahverengi akintim geliyor daha once kanama olmustu ama ben kan sulandirici kullaniyorum ondanda oldu diue tahmin ediyorum
Siz bol.bol dinlenin ağır iş falan yapmayin inşallah sağlıkla kalp atışını duyarsiniz bebişin
İnşallah canım inşallah ben de hem kan sulandırıcı hemde progesteron kullanıyorum. Kan sulandırıcı mı etki etti ki acaba ? Çalışıyorum ayaktayım ama doktorum çalışmanı etkilemez demişti ama bilemedim. Yarın dediğiniz gibi kalp atışını duysak ve iyi olduğunu öğrensem rahatlıcam.

İnşallah canım inşallah ben de hem kan sulandırıcı hemde progesteron kullanıyorum. Kan sulandırıcı mı etki etti ki acaba ? Çalışıyorum ayaktayım ama doktorum çalışmanı etkilemez demişti ama bilemedim. Yarın dediğiniz gibi kalp atışını duysak ve iyi olduğunu öğrensem rahatlıcam.
Canim.bana doktorum kan sulandırıcı etki eder demişti eğer kanaman devam ederse dedi iki gün ara ver dedi birde proluton igne yazdi hafta bir yaptir dedi kanama alani geçene kadar gittigim doktor prof o yüzden güveniyorum sen içini ferah tut insllah birsey olmaz aklina kötü birsey getirme

Çok şükür okadar kanamaya bişey olmamış bebeğinize 🤲 Rabbim tüm bebeklerin sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallah 💕

Canim.bana doktorum kan sulandırıcı etki eder demişti eğer kanaman devam ederse dedi iki gün ara ver dedi birde proluton igne yazdi hafta bir yaptir dedi kanama alani geçene kadar gittigim doktor prof o yüzden güveniyorum sen içini ferah tut insllah birsey olmaz aklina kötü birsey getirme
Çokkk teşekkür ederim canım 🥰 Hakikaten içimi rahatlattınız 😍 diğer arkadaşlarda sağolsunlar 💓💓evet insan doktoruna güvenince gerçekten rahat oluyor. Bebeklerimiz önce Rabbime sonra doktorlara ve bize emanet🤲

Gerçekten mi ya Allah razı olsun 🥰oğlumda da kese çevresinde kanama alanı görünüyordu hep ama hiç bu şekil akıntım olmadı. Şimdi böyle olunca çok korktum açıkçası. Biraz olsun ferahladım canım.
Senden de Allah razı olsun canım benim sağlıkla al bebeğini kucağına inşaAllah ♥️

Benim bundan 2 hafta önce koyu akıntım geldiğinde başka bir doktora gitmiştim.
O da hiç ciddi bir şey var izlenimi vermedi sadece önlem amaçlı bir iğne vermişti vurdurdum.
Ondan sonra da birkaç gün önce gördüm.
Bu doktorumda o şekilde dedi yani.
İnsan korkuyor ama onlar çok güçlü Allah'ın izniyle bir şey olmaz 🥰

Üye AdıBTDTYHBKC
deneme14.02.20223052 kg?1
M Maviayyy 13.02.20223165 kg3
@Poouh01.02.20222763 kg2
@gfdes08.02.20222550 kg1
@keyemaffas06.02.20223375 kg2
@adzeynep09.02.20223044 kg2
@AnnemAnnemm11.02.20223479 kg3
@MoonfacedMom19.02.20222868 kg2
@adaj15.02.20223544 kg3
Berilyumm Berilyumm 19.02.20223259 kg2
@Birmuhendisinruyasi07.02.20223173 kg1
@Eliftde19.02.20223555 kg2
PinkMermaid PinkMermaid 10.02.20223365 kg2
@Muujiii10.02.20223870 kg1
@Sarikuzum26.02.20223267 kg2
@SimgeD04.02.20222852 kg1
@eymenayaz10.02.20223456 kg3
@cagilbilgin14.02.20222667 kg1
@Marjib22.02.20223360 kg2
@aymeh14.02.20223367 kg3
D Dido 08.02.20222455 kg1
@Cihanci04.02.20223261 kg1
@burcusami16.02.20223263 kg1
g_mutlu g_mutlu 27.02.20223266 kg2
@elaezgi75417518.02.20223788 kg2
@ulhikay14.02.20223798 kg1
@Zey-has08.02.202229110 kg2
@pensamiento17.02.20223482 kg2
@Gulbahcesiiii10.02.20213268 kg2
@mayaaaa22.02.20223255 kg3
@livelong13.02.20213463 kg2
@Suffa06622.02.20223048 kg1
@startown08.02.20222798 kg1

BTDT : bebeğin tahmini doğum tarihi
Y : anne yaşı
HBK : hamileliğe başlangıç kilonuz
C : bebeğinizin cinsiyeti
: kaçıncı çocuğunuz

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2022

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
İsmi mi nasıl yazdirabilirim acaba hata veriyor tiklayinca

X