2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sağlık ocağına da hamile olduğumuzu bildirmek gerekiyor değil mi onlarda idrar ve kan testi istiyor bildiğim kadarıyla
Evet canım ben kan vermiştim onlara da cagiracaklari tarihi yazmıştı ama aşıya değil neye cagiracaklar ilk bilmiyorum

Kızlar su içmek icin önerebileceğiniz yöntem var mi? Oyle iğrendim ki dus alırken bile çok kötü oluyorum. Su içtikten sonra çıkartıyorum hep
Canım sen sadece yemek aralarında iç. Önce ve sonra içme en azından su ihtiyacını bu şekilde giderirsin geçene kadar. Ben de herşeyden tiksindim. Güzelim kurufasuyle pilav varken makarna yemek zorunda kaldım

Kizlar selam. Bugün 7.hafta girdim sabah aksam Progestan icmeme ragmen hala lekelenmem geliyor normalmi sizce 2,5 hafta oldu
Benimde devam ediyor canim lekelenmem doktor rahimde kanama olmadığı için normal diyor bu duruma

Kızlar babam covid olmuş dün akşam anneme gitmiştim görüşmedik babamla ama aynı ev sonuçta sabaha ateşlendi sabah çıktım hemen hasta olduğunu duyunca testi pozitif çıktı o kadar üzgünüm ki hem o hasta oldu hem ya bize geçtiyse düşüncesi napacagim bilmiyorum

Cok gecmisler olsun canim

Devlet hastanesine gitmiyorum ki özel hastanede yapılan testleri versem kabul ederler mi acaba
Ederler canim bende ilk testler sağlık ocağında yapıldı bunu doktoruna ver hepsini yaptım dedi içeriğini bilmiyorum tam götürdüm kadın doğuma gittigimde kan almamıza gerek yok hepsi yapılmış dedi doktorum

Kizlar selam. Bugün 7.hafta girdim sabah aksam Progestan icmeme ragmen hala lekelenmem geliyor normalmi sizce 2,5 hafta oldu
Canim seninle ayniyiz bende 7.haftaya girdim beninmde halen devam ediyor lekelenmem doktor birde bana haftada bir vurulmam icin igne verdi ama halen devam lekelenmeye

Merhaba arkadaslar bugun kalp atisi icin gittim cok sukur duyduk sat tarihime gore onde cikti gelisimi erken yumurtlamissin dedi doktor malesef kesenin yaninda kanama alani var igne oldum progeston baslatti

Eklentiler

• IMG-20210628-WA0009.jpeg
    39,4 KB · Görüntüleme: 44
Geçmiş olsun cnm insallah geçmemiştir.benim kardesim yanimdaydi covid olmistu esim ve bana bulaşmadı

Normql diyorlar ama gorunce moreli bozuluyor insanin Canim senin ulturasonda herhangi bir kanama kanali gordumu?
Yok canım basta cok az vardi bir hafta sonra gecmis dedi doktor ama hala devam gercekten yorucu ilkinde oluyordu ama bi defa olup kesiliyor iki haftadır her gün ama her gün az da olsa geldi lekelenme

Canım sen sadece yemek aralarında iç. Önce ve sonra içme en azından su ihtiyacını bu şekilde giderirsin geçene kadar. Ben de herşeyden tiksindim. Güzelim kurufasuyle pilav varken makarna yemek zorunda kaldım
Onu da denicem cnm. Sağolsun kızlar elmali, limonlu su önerdi onu içmeye çalışıyorum az az. Ah sorma iğrendim ben her yemekten, sürekli patates haslamasi corba yiyorum,aralarda da galeta beyaz leblebi

Insallah canim acik havada falan bir nebze diyorlar ama aynı evdeydim düşündükçe ağlayasım geliyor
Cnm geçmiş olsun. Benim abimde covid oldu ve biz abimle sarıldık onda maske vardı korudu cok şükür bana geçmedi. Hatta eşine ve çocuklarina da geçmedi

Cnm geçmiş olsun. Benim abimde covid oldu ve biz abimle sarıldık onda maske vardı korudu cok şükür bana geçmedi. Hatta eşine ve çocuklarina da geçmedi
Insallah geçmemiştir canim su iki üç gün diken uzerindeyim sarilmadik ama babam hiç dikkatli değil asla anlatamıyoruz

Onu da denicem cnm. Sağolsun kızlar elmali, limonlu su önerdi onu içmeye çalışıyorum az az. Ah sorma iğrendim ben her yemekten, sürekli patates haslamasi corba yiyorum,aralarda da galeta beyaz leblebi
Limonlu su bana iyi gelmedi canım ama ekşi yeşil elma varya büyük çok iyi geldi günde 2 kez yiyorum şeftali iyi geliyor kirazdan muzdan tiksindim kavun midemi mahfetti. Kaşar ekmek makarna bunlar iyi geliyor. Çubuk kraker ve leblebiden de tiksindim. Farklı arayışlara girdim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…