Evet canım ben kan vermiştim onlara da cagiracaklari tarihi yazmıştı ama aşıya değil neye cagiracaklar ilk bilmiyorumSağlık ocağına da hamile olduğumuzu bildirmek gerekiyor değil mi onlarda idrar ve kan testi istiyor bildiğim kadarıyla
Canım sen sadece yemek aralarında iç. Önce ve sonra içme en azından su ihtiyacını bu şekilde giderirsin geçene kadar. Ben de herşeyden tiksindim. Güzelim kurufasuyle pilav varken makarna yemek zorunda kaldımKızlar su içmek icin önerebileceğiniz yöntem var mi? Oyle iğrendim ki dus alırken bile çok kötü oluyorum. Su içtikten sonra çıkartıyorum hep
Benimde devam ediyor canim lekelenmem doktor rahimde kanama olmadığı için normal diyor bu durumaKizlar selam. Bugün 7.hafta girdim sabah aksam Progestan icmeme ragmen hala lekelenmem geliyor normalmi sizce 2,5 hafta oldu
Cok gecmisler olsun canimKızlar babam covid olmuş dün akşam anneme gitmiştim görüşmedik babamla ama aynı ev sonuçta sabaha ateşlendi sabah çıktım hemen hasta olduğunu duyunca testi pozitif çıktı o kadar üzgünüm ki hem o hasta oldu hem ya bize geçtiyse düşüncesi napacagim bilmiyorum
Devlet hastanesine gitmiyorum ki özel hastanede yapılan testleri versem kabul ederler mi acabaeğer devlet hastanelerinde tahlil verdiyseniz sağlık ocağı sistemden görüyor tekrar tahlil yapmıyor. bana gelmene gerek yok dedi hemşire
Tesekkur ederim ben rahatlayayim dedikçe stres olacak biseylrr çıkıyor insallah zararsız atlatırız ne yapabilirim bilmiyorumCok gecmisler olsun canim
Ederler canim bende ilk testler sağlık ocağında yapıldı bunu doktoruna ver hepsini yaptım dedi içeriğini bilmiyorum tam götürdüm kadın doğuma gittigimde kan almamıza gerek yok hepsi yapılmış dedi doktorumDevlet hastanesine gitmiyorum ki özel hastanede yapılan testleri versem kabul ederler mi acaba
Canim seninle ayniyiz bende 7.haftaya girdim beninmde halen devam ediyor lekelenmem doktor birde bana haftada bir vurulmam icin igne verdi ama halen devam lekelenmeyeKizlar selam. Bugün 7.hafta girdim sabah aksam Progestan icmeme ragmen hala lekelenmem geliyor normalmi sizce 2,5 hafta oldu
Geçmiş olsun cnm insallah geçmemiştir.benim kardesim yanimdaydi covid olmistu esim ve bana bulaşmadıKızlar babam covid olmuş dün akşam anneme gitmiştim görüşmedik babamla ama aynı ev sonuçta sabaha ateşlendi sabah çıktım hemen hasta olduğunu duyunca testi pozitif çıktı o kadar üzgünüm ki hem o hasta oldu hem ya bize geçtiyse düşüncesi napacagim bilmiyorum
Canim senin ulturasonda herhangi bir kanama kanali gordumu?Canim seninle ayniyiz bende 7.haftaya girdim beninmde halen devam ediyor lekelenmem doktor birde bana haftada bir vurulmam icin igne verdi ama halen devam lekelenmeye
Normql diyorlar ama gorunce moreli bozuluyor insaninBenimde devam ediyor canim lekelenmem doktor rahimde kanama olmadığı için normal diyor bu duruma
Yok canım basta cok az vardi bir hafta sonra gecmis dedi doktor ama hala devam gercekten yorucu ilkinde oluyordu ama bi defa olup kesiliyor iki haftadır her gün ama her gün az da olsa geldi lekelenmeNormql diyorlar ama gorunce moreli bozuluyor insaninCanim senin ulturasonda herhangi bir kanama kanali gordumu?
Insallah canim acik havada falan bir nebze diyorlar ama aynı evdeydim düşündükçe ağlayasım geliyorGeçmiş olsun cnm insallah geçmemiştir.benim kardesim yanimdaydi covid olmistu esim ve bana bulaşmadı
Onu da denicem cnm. Sağolsun kızlar elmali, limonlu su önerdi onu içmeye çalışıyorum az az. Ah sorma iğrendim ben her yemekten, sürekli patates haslamasi corba yiyorum,aralarda da galeta beyaz leblebiCanım sen sadece yemek aralarında iç. Önce ve sonra içme en azından su ihtiyacını bu şekilde giderirsin geçene kadar. Ben de herşeyden tiksindim. Güzelim kurufasuyle pilav varken makarna yemek zorunda kaldım
Cnm geçmiş olsun. Benim abimde covid oldu ve biz abimle sarıldık onda maske vardı korudu cok şükür bana geçmedi. Hatta eşine ve çocuklarina da geçmediInsallah canim acik havada falan bir nebze diyorlar ama aynı evdeydim düşündükçe ağlayasım geliyor
Insallah geçmemiştir canim su iki üç gün diken uzerindeyim sarilmadik ama babam hiç dikkatli değil asla anlatamıyoruzCnm geçmiş olsun. Benim abimde covid oldu ve biz abimle sarıldık onda maske vardı korudu cok şükür bana geçmedi. Hatta eşine ve çocuklarina da geçmedi
Limonlu su bana iyi gelmedi canım ama ekşi yeşil elma varya büyük çok iyi geldi günde 2 kez yiyorum şeftali iyi geliyor kirazdan muzdan tiksindim kavun midemi mahfetti. Kaşar ekmek makarna bunlar iyi geliyor. Çubuk kraker ve leblebiden de tiksindim. Farklı arayışlara girdim açıkçasıOnu da denicem cnm. Sağolsun kızlar elmali, limonlu su önerdi onu içmeye çalışıyorum az az. Ah sorma iğrendim ben her yemekten, sürekli patates haslamasi corba yiyorum,aralarda da galeta beyaz leblebi