Ben malesef oldum enfeksiyon ona da ilac kullaniyorum kısır döngüye girdim antibiyotik daha kötü bulandırıyor midemi önceden daha çok içiyordum ama benim progestandan olmadı seninde olmaz canım inşallah geçirirsin hemenProgestan kullanıyorum vajinal, idrar yolu enfeksiyonu olurum diye korkuyorum icmem lazım ama bu haftadır cok az iciyorum, deniyeyim ins iyi gelir limonlu çilekli, elmalı su.
Gecmis olsun canım belki de gripten dolayiydi baş ağrın insallah olmaz bidaha agri kesicisiz cok zor çünküKızlar bende hergun 2 parol icerek bas agrisindan bi nebze kurtuldum bugun doktora gidicemya daha iiyim sadece grip var suan sesim değişti halsizligimde azaldı cok şükür doktor 8+0 dedi normalde sali günü 7+0 di suan tam benim hesapladigim gibi cıktı kalbi de dakikada 176 atiyor insanin dinledikce dinleyesi geliyordis icinde yapilabiliyor dedi arkadasin eşi en kotu memlekete gidince ona yaptircam burda yapmazlarsa. Bu arada ben de 31 yaşındayım ilk gebeligim gumushanedeyiz is dolayisiyla
Bende böyle düşünüyorum saatlerce yagladım kendimi her gün bir gün 7. Ayda bir kaşıntı tuttu aksama kadar kaşın kaşın bi hal oldum sürekli yagliyorum ona rağmen akşamına harita gibi çatlamisti karnım bide bu kadar şey yaptım niye oldu diye oturup ona ağlamıştımCanim birinci cocukta çatlama çatlama doğuma yakin çatladımikincide oyle fazla birsey kullanmadim.ne olsa çatladım diye üçünde kullanirmiyim bilemiyorum birazda genetik oluyor
Şu an için erken, 12.haftadan itibaren kullan bence, ben öyle yapacağım. Şimdiden indirimleri takip edip kenara koy ama, fiyatı biraz pahalı ama değer benceMerhaba. Lieraci bende cok duyuyorum. 7. Haftama girdim ne zaman kullanmaya baslamaliyiz sizce?
benim bugün bulantım çokÇok zor bir zamana denk geldi hava çok sıcak dikkat ettim hava ne kadar sıcaksa bulantım o kadar artıyor.
Sağol canım bas agrim öncesinde de vardı migrenden supheleniyorum bugun nörolojiye gidicem bakalim bi umut bisey diyecek miGecmis olsun canım belki de gripten dolayiydi baş ağrın insallah olmaz bidaha agri kesicisiz cok zor çünkü
Aynen kuzum ikinci cocukta daha tecrubeli oluyorsunBende böyle düşünüyorum saatlerce yagladım kendimi her gün bir gün 7. Ayda bir kaşıntı tuttu aksama kadar kaşın kaşın bi hal oldum sürekli yagliyorum ona rağmen akşamına harita gibi çatlamisti karnım bide bu kadar şey yaptım niye oldu diye oturup ona ağlamıştımbence olacağı varsa oluyor diye düşündüğüm şeylerden Buda allahim tecrübenin gözünü seveyim her şeyde hazıra konmuş gibi hissediyorum her şeyi araştırıyordum oncekinde ya nasıl içim rahat
Açıkçası bana hic faydasi olmadi ben 54 kilodan 70lere cikinca bir gunde ikli taraflı kırmızı şekilde göbeğim çatlamıştı halbukli daha yeniyken kullandım ama etkisini goremedim.bence catlak genetik ve hiç daha olusmadan kullanmak lazim belki etkili olur.benim annemin göbeği ful catlak bende anneme cekmisim.kendim dalin aldim ara ara dalin yagı kullaniyorum daha da catlamasin diye.lierac da var ama onu kullanmadim ne zamandır etki etmeyinceŞu an için erken, 12.haftadan itibaren kullan bence, ben öyle yapacağım. Şimdiden indirimleri takip edip kenara koy ama, fiyatı biraz pahalı ama değer bence
Cok tesekuur ederim canım iyi oldu tetanoz ne zamandı görünce aklıma o geldi de
Sağlık ocağına da hamile olduğumuzu bildirmek gerekiyor değil mi onlarda idrar ve kan testi istiyor bildiğim kadarıylaCok tesekuur ederim canım iyi oldu tetanoz ne zamandı görünce aklıma o geldi de
20.haftalardaydi galiba cnmCok tesekuur ederim canım iyi oldu tetanoz ne zamandı görünce aklıma o geldi de
Anladım canım, belki bol sürmek gerekiyordur ve her gün düzenli kullanmak. Benim de annemin hep çatlak olmuş , belki ben halama çekmişimdir, onun hiç olmamış mesela, belki krem sürmeseydim de çatlamayacaktım ama riske atmaya değmez, ben yine kullanacağım. Kızımda 15 kg almıştım. Bakalım bu nasıl olacak kısmetAçıkçası bana hic faydasi olmadi ben 54 kilodan 70lere cikinca bir gunde ikli taraflı kırmızı şekilde göbeğim çatlamıştı halbukli daha yeniyken kullandım ama etkisini goremedim.bence catlak genetik ve hiç daha olusmadan kullanmak lazim belki etkili olur.benim annemin göbeği ful catlak bende anneme cekmisim.kendim dalin aldim ara ara dalin yagı kullaniyorum daha da catlamasin diye.lierac da var ama onu kullanmadim ne zamandır etki etmeyince
eğer devlet hastanelerinde tahlil verdiyseniz sağlık ocağı sistemden görüyor tekrar tahlil yapmıyor. bana gelmene gerek yok dedi hemşireSağlık ocağına da hamile olduğumuzu bildirmek gerekiyor değil mi onlarda idrar ve kan testi istiyor bildiğim kadarıyla
Özelde veriyorsak nasıl olacak.Birde sağlık ocağımı kan alacak 9 yıl olmuş unutmuşumeğer devlet hastanelerinde tahlil verdiyseniz sağlık ocağı sistemden görüyor tekrar tahlil yapmıyor. bana gelmene gerek yok dedi hemşire
O biraz genetik ben 3-4 lt su icerim Lierac ben de kullandım ama son 3 hafta catir catir catladimKızlar su içmeye dikkat edelim, hem çatlaklar da olmazmış….ben bir de Lierac adında bir krem kullanmıştım çatlak önleyici, ilk gebeliğimde 3 kutu falan bitirmiştim, 3.ayımda başlamıştım ve sıfır çatlakla doğumu gerçekleştirdimTavsiye ederim