2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Progestan kullanıyorum vajinal, idrar yolu enfeksiyonu olurum diye korkuyorum icmem lazım ama bu haftadır cok az iciyorum, deniyeyim ins iyi gelir limonlu çilekli, elmalı su.
Ben malesef oldum enfeksiyon ona da ilac kullaniyorum kısır döngüye girdim antibiyotik daha kötü bulandırıyor midemi önceden daha çok içiyordum ama benim progestandan olmadı seninde olmaz canım inşallah geçirirsin hemen

Gecmis olsun canım belki de gripten dolayiydi baş ağrın insallah olmaz bidaha agri kesicisiz cok zor çünkü

Canim birinci cocukta çatlama çatlama doğuma yakin çatladım ikincide oyle fazla birsey kullanmadim.ne olsa çatladım diyeüçünde kullanirmiyim bilemiyorumbirazda genetik oluyor
Bende böyle düşünüyorum saatlerce yagladım kendimi her gün bir gün 7. Ayda bir kaşıntı tuttu aksama kadar kaşın kaşın bi hal oldum sürekli yagliyorum ona rağmen akşamına harita gibi çatlamisti karnım bide bu kadar şey yaptım niye oldu diye oturup ona ağlamıştım bence olacağı varsa oluyor diye düşündüğüm şeylerden Buda allahim tecrübenin gözünü seveyim her şeyde hazıra konmuş gibi hissediyorum her şeyi araştırıyordum oncekinde ya nasıl içim rahat

Merhaba. Lieraci bende cok duyuyorum. 7. Haftama girdim ne zaman kullanmaya baslamaliyiz sizce?
Şu an için erken, 12.haftadan itibaren kullan bence, ben öyle yapacağım. Şimdiden indirimleri takip edip kenara koy ama, fiyatı biraz pahalı ama değer bence

Aynen kuzum ikinci cocukta daha tecrubeli oluyorsun valla oluruna biraktim artik ben catlarsada catlasin napiyim diyorum ilerde estetik olirum diyorum

Şu an için erken, 12.haftadan itibaren kullan bence, ben öyle yapacağım. Şimdiden indirimleri takip edip kenara koy ama, fiyatı biraz pahalı ama değer bence
Açıkçası bana hic faydasi olmadi ben 54 kilodan 70lere cikinca bir gunde ikli taraflı kırmızı şekilde göbeğim çatlamıştı halbukli daha yeniyken kullandım ama etkisini goremedim.bence catlak genetik ve hiç daha olusmadan kullanmak lazim belki etkili olur.benim annemin göbeği ful catlak bende anneme cekmisim.kendim dalin aldim ara ara dalin yagı kullaniyorum daha da catlamasin diye.lierac da var ama onu kullanmadim ne zamandır etki etmeyince

Merhabalar şimdi 5+2 günlük gebeyim inşallah cuma günü betahcg değerim 12440 çıkmıştı bugün 20925 çıkmış düzenli değil mi acaba yarın kontrolüm var kaybım çok olduğu için endişeleniyorum

Kızlar çatlak oluşmaması için karnınızı kasimamaniz lazım ben çok dikkat ettim o yüzden çok azıcık karnımın iki kenarında var avuç içiyle yada parmak uçlarınızla okşar gibi kasiyabilirsiniz ama tırnak değmesin hiç yağ kremde sürmedim ben herşey kimyasal o yüzden karşıyım öyle şeylere

Anladım canım, belki bol sürmek gerekiyordur ve her gün düzenli kullanmak. Benim de annemin hep çatlak olmuş , belki ben halama çekmişimdir, onun hiç olmamış mesela, belki krem sürmeseydim de çatlamayacaktım ama riske atmaya değmez, ben yine kullanacağım. Kızımda 15 kg almıştım. Bakalım bu nasıl olacak kısmet

Sağlık ocağına da hamile olduğumuzu bildirmek gerekiyor değil mi onlarda idrar ve kan testi istiyor bildiğim kadarıyla
eğer devlet hastanelerinde tahlil verdiyseniz sağlık ocağı sistemden görüyor tekrar tahlil yapmıyor. bana gelmene gerek yok dedi hemşire

O biraz genetik ben 3-4 lt su icerim Lierac ben de kullandım ama son 3 hafta catir catir catladim

Kizlar selam. Bugün 7.hafta girdim sabah aksam Progestan icmeme ragmen hala lekelenmem geliyor normalmi sizce 2,5 hafta oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…