Mutlaka araştıracağım ve yarın yeniden doktora götüreceğim bunu özellikle belirteceğim doktora ilk doğduğunda alerjik bir bebekti altı aydan sonra cam kozalak pekmezi ne başladım alerjiden eser kalmadı şuan herşey yiyip içiyor bağırsak enfeksiyonu dendi ama bn böyle bişey görmedim çocuğum gozumun önünde eridi kemikleri sayılıyor Allah kimseye vermesin canı sağ olsun iyileşsin bn ona en iyi şekilde bakarım ama bu hafta psikolojik olarak bitmiş durumdayim çok zormuş çok zor Allah düşmanıma vermesinBabamda da gluten alerjisi(çolyak) oldugu icin çocuk doktorumuza sormustum hepimiz çölyak adayıyız demisti yani ne zaman çıkacağı belli olmazmış bağırsaklardaki tüy gibi yapıların gluteni kabul etmemesinden oluyormus ben de bebeğimi hep takip ediyorum nolur nolmaz diye bir de çölyak ilk akla gelen rahatsizlik olmuyor doktorlar arasinda bile.. tekrar çok geçmiş olsun güzel haberleriniz için takip edeceğim burayı
çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. sanırım salgın var. benimde 5yaşımdaki oğlum dün gece kusma ile uyandı. sonrada ishal ama dediğiniz gibi ne ishal su geliyor resmen ilk defa böyle ishal gördüm. birde çocuk yaptığının farkında değil. bende doktora götürmedim, ama bol bol muz patates haşlaması yediriyorum ishali kessin diye. ama bebeğe bulaşacak diyede korkuyorum. sizde muz patates haşlaması pirinç lapası gibi besleseniz bu aralar. hoş hasta ise iştah falan kalmamıştır.Mutlaka araştıracağım ve yarın yeniden doktora götüreceğim bunu özellikle belirteceğim doktora ilk doğduğunda alerjik bir bebekti altı aydan sonra cam kozalak pekmezi ne başladım alerjiden eser kalmadı şuan herşey yiyip içiyor bağırsak enfeksiyonu dendi ama bn böyle bişey görmedim çocuğum gozumun önünde eridi kemikleri sayılıyor Allah kimseye vermesin canı sağ olsun iyileşsin bn ona en iyi şekilde bakarım ama bu hafta psikolojik olarak bitmiş durumdayim çok zormuş çok zor Allah düşmanıma vermesin
Hepsini yaptım yapmam mi ilk kusmada asla hicbisey yemedi su içse kustu dünden beri az az yiyor ama hop beş dakikaya kusuyor herşey veriorm bide ilk disimiz geliyor hepsi üst üste geldi hastalık dış dişlerde altlar daha çıkmadı üst patlamak üzere oda eklenince çocuğun hâli artk normal diorum.çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. sanırım salgın var. benimde 5yaşımdaki oğlum dün gece kusma ile uyandı. sonrada ishal ama dediğiniz gibi ne ishal su geliyor resmen ilk defa böyle ishal gördüm. birde çocuk yaptığının farkında değil. bende doktora götürmedim, ama bol bol muz patates haşlaması yediriyorum ishali kessin diye. ama bebeğe bulaşacak diyede korkuyorum. sizde muz patates haşlaması pirinç lapası gibi besleseniz bu aralar. hoş hasta ise iştah falan kalmamıştır.
anladım canım. Allah acil şifa versin. dediğin gibi dişte geliyorsa o zamnada iştah azalıyor.Hepsini yaptım yapmam mi ilk kusmada asla hicbisey yemedi su içse kustu dünden beri az az yiyor ama hop beş dakikaya kusuyor herşey veriorm bide ilk disimiz geliyor hepsi üst üste geldi hastalık dış dişlerde altlar daha çıkmadı üst patlamak üzere oda eklenince çocuğun hâli artk normal diorum.
Aman dikkat edin büyüğü temizleyin ve ellerinizi bol sabunlu su ile yıkayın geçmesin bebekler çok daha kötü oluyorlar
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar olsun hepinize.Allah şifa versin canım. Benim eşim ve kızlarda hasta. 3 gündür ateşler içinde yanıyor kuzularım. Acile götürdüm ama hiç bişey yapmadılar. Ben Covid olduğunu düşünüyorum çünkü eşim nefes darlığı yaşıyor. Ama artık test falan yapmıyorlar. Bir ben iyiyim bende hasta olmamak için direniyorum inşallah olmam yoksa inanılmaz zorlanırız
Allah yardımcınız olsun canım çok geçmiş olsun. İnşallah atlatacaksınız, bebişlerimizin canı acırken yardım edememek gerçekten çok çok zor ama geçecek inşallah. Teşhiş konulmuş şükür şimdi tedaviye başlanır hemen etkili olur iyileşir inşallah miniğin. Dualarımız seninle. Güzel haberler vereceksin inşallah en yakın zamanda.Selam herkese bizi merak edenler için yazayım dedim biz gene hastanedeyiz sabahtan beri oğlum çok kötü oldu malesef ki testler kötü rota virüs olmuş ve aşısı yokAllah'ım inşallah bişey olmadan sağ salim atlatırız bu hastane sürecini
Çok geçmiş olsun en kısa sürede şifa bulup iyileşsin bebeğiniz. Allah kolaylık versin size de üzüldüm okuyuncaSelam herkese bizi merak edenler için yazayım dedim biz gene hastanedeyiz sabahtan beri oğlum çok kötü oldu malesef ki testler kötü rota virüs olmuş ve aşısı yokAllah'ım inşallah bişey olmadan sağ salim atlatırız bu hastane sürecini
Çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten. Rabbbim kat kat şifa versin insaAllahSelam herkese bizi merak edenler için yazayım dedim biz gene hastanedeyiz sabahtan beri oğlum çok kötü oldu malesef ki testler kötü rota virüs olmuş ve aşısı yokAllah'ım inşallah bişey olmadan sağ salim atlatırız bu hastane sürecini
Size de geçmiş olsun. Benim de büyük 2 aydır öksürüyor. Onca ilaç şurup fakan kar etmiyo. Ara ara iyileşiyor sonra yine geliyo oksuruk. Gece oksurmekten uyuyamiyor. YouTube den bir tarif var onu denedim iki gündür bir tık iyileşme gösterdi gibi.Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar olsun hepinize.
Allah yardımcınız olsun canım çok geçmiş olsun. İnşallah atlatacaksınız, bebişlerimizin canı acırken yardım edememek gerçekten çok çok zor ama geçecek inşallah. Teşhiş konulmuş şükür şimdi tedaviye başlanır hemen etkili olur iyileşir inşallah miniğin. Dualarımız seninle. Güzel haberler vereceksin inşallah en yakın zamanda.
Bizim de kız hasta on gün olacak. Burnu, genzi doluydu iki kez doktoruna götürdük anca ikincide muayene olabildik. İst’da hastaneler çıldırmış durumda. Özeller devletten beter hale gelmiş, herkes hasta. Doktor onca yoğunlukta pek bakmadı bile çok kötü değil ilaç vermeyeyim dedi, üstüne bir de hasta çocuğa vakti gelen menenjit aşısını yaptı sağolsun. Gittikçe kötüye gidiyor kız da iyice öksürmeye başladı. Uykusunda tıkanıp çığlık çığlığa ağlıyor falan. Ciğere inmemiştir inşallah, yarın yine götüreceğim doktora.Canları acıdıkça canımızın acıyor olması da çok zormuş. Allah hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın, hepsine şifa versin.
Selam herkese bizi merak edenler için yazayım dedim biz gene hastanedeyiz sabahtan beri oğlum çok kötü oldu malesef ki testler kötü rota virüs olmuş ve aşısı yokAllah'ım inşallah bişey olmadan sağ salim atlatırız bu hastane sürecini
Rabbim şifa versin çar abuk atlatsinSelam herkese bizi merak edenler için yazayım dedim biz gene hastanedeyiz sabahtan beri oğlum çok kötü oldu malesef ki testler kötü rota virüs olmuş ve aşısı yokAllah'ım inşallah bişey olmadan sağ salim atlatırız bu hastane sürecini
Çok geçmiş olsun. Hastanede olmanız iyi olmuş sıvı yerine koyarlar en azından damar yoluyla. Bizi haberdar etSelam herkese bizi merak edenler için yazayım dedim biz gene hastanedeyiz sabahtan beri oğlum çok kötü oldu malesef ki testler kötü rota virüs olmuş ve aşısı yokAllah'ım inşallah bişey olmadan sağ salim atlatırız bu hastane sürecini
Malesef böbrek yetmezliği başladığını düşünüyor doktorumuz tetkikler yapıldı sonucu beklioruz cildirmak üzereyim nolur birinin duası kabul olur bizi dualarınıza katın perişan olduk hepimiz büyüğüm de hastanede bizimle maf olduÇok geçmiş olsun. Hastanede olmanız iyi olmuş sıvı yerine koyarlar en azından damar yoluyla. Bizi haberdar etHemencik iyileşin
Bebesi hasta olan herkese çok geçmiş olsun kızlar. Bu ay böyle geçecek galiba hastalık ayı geldi.
Çok çok geçmiş olsun rabbim safi ismiyle tez zamanda şifa versin. Allah yardımcınız olsunMalesef böbrek yetmezliği başladığını düşünüyor doktorumuz tetkikler yapıldı sonucu beklioruz cildirmak üzereyim nolur birinin duası kabul olur bizi dualarınıza katın perişan olduk hepimiz büyüğüm de hastanede bizimle maf oldu
Dua edeceğim tabii minik bebeğin inşallah hemen iyileşsin. Elinden geleni yapıyorsundur şu an ahh bu beklemek çok zor. Sen iyi ol ki o da hissetsin. Haberlerini bekliyorum canımMalesef böbrek yetmezliği başladığını düşünüyor doktorumuz tetkikler yapıldı sonucu beklioruz cildirmak üzereyim nolur birinin duası kabul olur bizi dualarınıza katın perişan olduk hepimiz büyüğüm de hastanede bizimle maf oldu
Allah tez zamanda şifasını versin inşallah.Malesef böbrek yetmezliği başladığını düşünüyor doktorumuz tetkikler yapıldı sonucu beklioruz cildirmak üzereyim nolur birinin duası kabul olur bizi dualarınıza katın perişan olduk hepimiz büyüğüm de hastanede bizimle maf oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?