2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
hamileliğini yeni öğrenen arkadaşları tebrik ederm. kanaması riski olanlara da allah şifa versin. şubat ayında düşük yaptım ama rabbim yine nasip etti vücut sağlıksız gebeliği atıyor maalesef kesem çok geç görünmüştü göründüğü gün de düştü. bana kızmayın lütfen.
herkese iyi günler

Ne güzel tekrar bu mutluluğu yasamissiniz keseniz kaçıncı hafta görünmüştü

Kızlar nasıl gidiyor süreciniz ben çok rahatım şu an yarın randevum var takvimde 4 haftalık gözüküyor kese ne zaman belli oluyor bilen var mı
Benim kesem bugün ilk kez göründü :) 5 hafta+2 günlüğüm. Rahim şeklimden ötürü normal ultrason ile değil alttan ultrason ile görüldü kese :) tabi daha bebek görülmüyor :)

Benim kesem bugün ilk kez göründü :) 5 hafta+2 günlüğüm. Rahim şeklimden ötürü normal ultrason ile değil alttan ultrason ile görüldü kese :) tabi daha bebek görülmüyor :)
Ya inşallah bebekte görünür en kısa zamanda

kızlar yarın regl günümdü ama bu sabah bi uyandım regl olmuşum. İdrar testim de pozitif görünüyodu doktorum test yaptır dedi düşük mü yapıyorsun anlayalım diye şimdi sonuç çıkmış 1.5. benim normalde 0,1 den yukarı çıkmazdı negatif değerim. Doktora göre düşük yapmamışım ama sizcede bi gariplik yok mu ne diyorsunuz? Hayaller ertelendi yine çok ümitlenmiştim

Kızlar ya aranızda benim gibi sigara içen var mı ? Nasıl bırakıcam ben bu laneti
Ben ilk hamileliğimden önce kullanıyordum sigara, hamile kaldığımı öğrendim son bir tane içtim daha da hamilelik boyunca içmedim. Doğuma kadar rüyamda sigara içtiğimi gördüm, birisi yaksa da kokusunu alsam diye etrafa bakındım çok zordu ama tek bir nefes dahi çekmedim. Vicdanım rahat gönlüm rahat doğumumu yaptım. Anne karnındaki bebeklerin sigaradan ne kadar çok etkilendikleri tartışılmaz, bence en doğrusunu yapmalı, vicdan azabından kurtulmalısınız. Karnınızda yeni bir can büyüyor, inanın bu sigarayı bırakmak için en büyük motivasyon bu arada emzirme sonrası tekrar başladım ama bir kaç yıl sonra yani geçen sene tamamen hayatımdan çıkarttım sigarayı çok da mutluyum iyi ki bırakmışım

Kizlar ben de adete bir gün kala test yaptım baya koyu çıktı pozitif ama elimde test yok kesinlestiremedim bir daha yapıp ama adetim gününde olur hep .2 gün gecikti .Çarşamba günü randevu aldım sabah ..Benim de o zaman belli olur ne kadarlikmis,sağlıkli mi inşallah .

Cok üzüldüm en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün Rabbim. Olanda hayır vardır, insan herşeye alışıyor. Biraz daha sabretmeniz gerekiyor. Hiç düsünmeyin gerisini

Ben gordum keseyi 5mm miş. Icinin dolu olmadigi ve kalp atisi icin 17 mayis da cagirdi
Canım bendede durum aynı 4+0 Ken gittim 4.5 mm kese göründü doktor haftasıyla uyumlu dedi içi dolu olmadigi için aynı şekilde benide ayın 17 sinde çağırdı 17 mayısta 6+3 oluyorum Allah izin verirsebekleyişimizin sonu umut olur inslalah senle aynı durumdaymisiz☺

Üzülme canım kimyasal olduysa bile yerini hazırlıyordur hem daha sağlıklı bebeklerin gelecektir yerine adet döneminde benim hep 2 çıkar bilmiyorum normali nedir ama 0-2 arası gebelik yok demek zaten

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Değişik duygularmış :)) Bende 17 mayıs da 7+2 oluyorum. rahat rahat görür inşallah

4+5'de keseyi görmeye gittiğimde verdi doktorum. Ama ilk hamileliğimde önceden planlanlı olduğu için 6ay öncesinden başlamıştım. Bu sürpriz olunca yeni başladım
Ya ben önceden kullanmadım açıkçası sanırım noral tüp 4.hafta sonunda kapaniyormus yani folik asit önceden kullanılması gerekiyormuş bunu engellemek için ister istemez tedirgin oluyor insan

Baya bi arattım ama pek birşey bulamadım keşke öyle bir başlık
canım merhaba benim de 4+0 ultrasona keseyi görmeye gittik doktor aşırı bastırdı canım yanacak kadar. Birşey olmuş mudur acaba ya çok korkuyorum

Kızlar 4+0 hamileyim keseyi görmek için doktora gittim doktor aşırı bastırdı ultrasonla canımı yakacak kadar. Birley olmuş mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…