• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim bebeğim de 8 inde oldu.
Doktoruna mesaj atmıştım az önce cevap verdi. Rota aşısı ishal yaparmış, bugün yarın azalır ishali bol bol emzirin ,sıvı kaybediyor bu yüzden de idrar azalır, ishal geçince normale döner dedi.
Evet enterit gibi oluyo işte sürekli de emziriyorum ama benim dermanım kalmadı annemi çağırdım da yatıcam birazdan o uyutucak inşallah 😢

Rota aşısı ishal karin agrisi hatta bazen kusma yapabiliyormus ama bu karin agrisi ishal bazen uzun sürebilirmiş.Çok su kaybi oldugunu düsünüyorsanız bir miktar su verebilirsiniz.Kizim da 2.5 gün sürdü yaklaşık her kaka belini geçmiştı günde 4-5 kez bu sekilde oldu ki rutini 2 defa falan günlük

Bu da hepimize gelsin 💕💕💕

Eklentiler

• Screenshot_20220415-103957_Instagram.jpg
    Screenshot_20220415-103957_Instagram.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 58
Gündüz belli olmuyor bazen çok sık emiyor ,bazen 2 saat-3 saat. Şunu farkettim son zamanlar da kakasını yapacağı zamanda meme istiyor hatta mememi çekiştiriyor. Bu alışkanlığı bıraktırmam lazım 🤣

Ben pelüş bir oyuncak bakiyorum fil olur geyik olur gittiğim yere taşımasıda kolay olsun budizz bana çok pahali geldi 🥺

9 da uyuyo bazen 12 bazen 3 e kadar uyuyo sonra 6 da kalkış
9 da uyuduğunda kızım da 2-3 gibi emiyor.9 dan önce emdiyse saat 5 gibi yine emiyor. 6 buçuk kalkış. Yanıma alıyorum emzirip 1 saat daha kestiriyoruz🤣 normal artık sanırım 1 kere emmesi

Sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum 3 gündür 9 da kalkiyor gün icinde 2 saat uyumuyor bölük pörçük ve huysuzlanıyor haliyle artik akillanmis durmuyor kendi kendine😫😫😫

Dün gece 11 de uyutabildim ve uyumuş sabah 7 de açtı gözünü .Gündüz iş yapmak problem esimin sinavi var yarin ona da yüklenmek istemiyorum ama yarin aksam hain planlarim var🤣🤣

Abi de evde hangisine yetsem bilemedim oda sürekli atraksiyon istiyor.

Sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum 3 gündür 9 da kalkiyor gün icinde 2 saat uyumuyor bölük pörçük ve huysuzlanıyor haliyle artik akillanmis durmuyor kendi kendine😫😫😫

Dün gece 11 de uyutabildim ve uyumuş sabah 7 de açtı gözünü .Gündüz iş yapmak problem esimin sinavi var yarin ona da yüklenmek istemiyorum ama yarin aksam hain planlarim var🤣🤣

Abi de evde hangisine yetsem bilemedim oda sürekli atraksiyon istiyor.
Demek akıllanmış 🤣 biz de iş yapamıyoruz 🤣 bende alıp bahçeye iniyorum her gün 2 saat. Hem uyuyor hem de ben keyif yapıyorum artık böyle kafama göre 🤣 bu akşam da iftara gidiyorum 😁

9 da uyuduğunda kızım da 2-3 gibi emiyor.9 dan önce emdiyse saat 5 gibi yine emiyor. 6 buçuk kalkış. Yanıma alıyorum emzirip 1 saat daha kestiriyoruz🤣 normal artık sanırım 1 kere emmesi
Okdr uyku yetiyo mu sizinkilere ya benimki 9da uyuyo sabah 9a kdr. Ama tabi cok kesiliyo benimkinin uykusu suan. Hos kesilmeden once de 8 9a kdr uyurdu. Daha erken uyandignda yataktan alirsam esnemeler 5 dk snr huysuzluk devam. Gecen saat 7bcktu uyandi diye aldm kucagima direk kafasini omzuma koyup geri sizdi. Ama yataga geri koysam da uyaniyo. Bgn de gece 4 5 kez uyandiktan snr 8de kalkti artik al gotur dedim esime bi kez daha uyutmaya kalkamicam takatm kalmadi saat ztn 8 uyandi. Yarim saat snr baktm agliyo fln uykusu var esim geri uyutmaya calisiyo. Aldm hemen meme yine uyudu memede 1 saat fln anca kendine geldi.

Merhaba ocak anneleri sizlere durumumdan bahsetmek istiyorum bilgisi olan aynı durumu yaşayan varsa yazara çok sevinirim
Ben şuan 35 haftalık hamileyim ama son bu ayda bebeğime ölçülerinde sıkıntılar çıktı baş çevresi 40 haftalık ve boyu da 32 haftalık çıkıyor aşırı bi uyumsuzluk var ve doktorum genetik olabilir dedi özellikle boyu için eğer ailede kısalık yoksa bakılması gerek takip edelim dedi kilosu 3 kilo şuan boyu dışında diğer ölçüler hep önde gidiyor benimle aynı durumu yaşayan başından geçen arkadaşlardan iletişime geçerse çok mutlu olurum 🙏
Benim kafası hep büyük çıkıyordu ultrasonda da kocaman görünüyor ya insan korkuyo ama gayet normaldi bana göre yani görünüşte bir şey yok ama büyük cidden sanırım takımların şapkaları kafasına küçük geldi hep 😀

Okdr uyku yetiyo mu sizinkilere ya benimki 9da uyuyo sabah 9a kdr. Ama tabi cok kesiliyo benimkinin uykusu suan. Hos kesilmeden once de 8 9a kdr uyurdu. Daha erken uyandignda yataktan alirsam esnemeler 5 dk snr huysuzluk devam. Gecen saat 7bcktu uyandi diye aldm kucagima direk kafasini omzuma koyup geri sizdi. Ama yataga geri koysam da uyaniyo. Bgn de gece 4 5 kez uyandiktan snr 8de kalkti artik al gotur dedim esime bi kez daha uyutmaya kalkamicam takatm kalmadi saat ztn 8 uyandi. Yarim saat snr baktm agliyo fln uykusu var esim geri uyutmaya calisiyo. Aldm hemen meme yine uyudu memede 1 saat fln anca kendine geldi.
Yetmiyor da, 6-6 buçuk kalktığında emzirip beşiği koyuyorum dalamıyor tekrar 10 dk sonra kalkıyor. Bende tekrar alıyorum emziriyorum yanıma yatırıyorum öyle böyle 8i görüyoruz. 1 saat takılıyor yine uyku istiyor bu seferde meme de uyuyor.
Sıkıntı sabah 6dan sonra desteksiz uyuyamaması. Sabah 6 dan- gece uykusuna kadar ya meme de, ya da ayakta sallanarak uyuyor uykusu geldiği halde. Budizz işe yarar mıydı gündüzleri 🤣🤣
Sonuç olarak olan bana oluyor 6 dan sonra düzgün uykum yok

Gündüz belli olmuyor bazen çok sık emiyor ,bazen 2 saat-3 saat. Şunu farkettim son zamanlar da kakasını yapacağı zamanda meme istiyor hatta mememi çekiştiriyor. Bu alışkanlığı bıraktırmam lazım 🤣
Sorma ya bir de çok aç gibi saldırıyo gözleri dört dönüyo falan sonra carrrtttt salıyo rahatlıyo memeyi bırakıyo ama o pozisyonda yapınca hep batıyo zıbınına falan çıkıyo 😀

Yetmiyor da, 6-6 buçuk kalktığında emzirip beşiği koyuyorum dalamıyor tekrar 10 dk sonra kalkıyor. Bende tekrar alıyorum emziriyorum yanıma yatırıyorum öyle böyle 8i görüyoruz. 1 saat takılıyor yine uyku istiyor bu seferde meme de uyuyor.
Sıkıntı sabah 6dan sonra desteksiz uyuyamaması. Sabah 6 dan- gece uykusuna kadar ya meme de, ya da ayakta sallanarak uyuyor uykusu geldiği halde. Budizz işe yarar mıydı gündüzleri 🤣🤣
Ayni sey bzm icin de gecerli. Gaz olayi da 4 5ten snr basliyo hep. Derin uykulari bitiyo heralde. Gunduz uykulari da zorlaya zorlaya bizde ama kafana takma 4 5 hatta 6 aya kdr gunduz uykularini destekli uyurlarmis bebekler. O da duzelecek elbet. Ben hep benm bebegm anormal gbi dusunuyodm uykusuz fln ama su uykumelegi uykurehberi gbi instagram hesaplarini takip ettikce goruyorm ki normal surecler yasiyorz

Benim kız resmen karanlık istiyo uyumak için çok şükür gece deliksiz uyuyo mesela 12 de uyuyo sabah 6-7 e kadar deliksiz uyuyo ama snra hep bi yarjm saatlik uykular tüm gün karanlık olmayınca mı açılıyo acaba uykusu neyse gece uyusun da tüm gün iş yapmıyom zaten yemeği zor koyuyom ocağa hep laf istiyo bir de geçip karşısına konuşuyoz 😀

Back