• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar gaz ilacını hala kullaniyormusunuz bizim bitmisti almayalım deneyelim dedik iki gün oglum çok kötü oldu gazdan masajla sıcak suya oturtmaya gaz çıkarttı gidip bugün aldım hemen ne zamana kadar kullanacağız biz bunlari
2 buçuk aylıkken yavaş yavaş bıraktım gaz damlasını. Gaz sorunu kalmadı. Devam ediyorsa sizin kullanmaya devam et

Profiterol istedi yapamam oglum kardeşin durmuyor sonra yaparim sana dedim basladi aglamaya icim sizladi yapiyorum su an mutfakta kah kiza kah tatliya neyse ki firin kismini halledebildim sos ve krema kaldi
Carrefour marketin profiterolü çok güzel oluyor. Arada aldırıyordum eşime. Yapamazsan çocukta üzülmesin aklında olsun ona babası alır 😄

image.jpg

Annemde uyku arkadaşı buldum 🤣🤣

İftara misafir çağırabilen var mı? Kvyi çağıracaktım eltiler çıktı bir de başıma. Hepsini aynı akşam aradan çıkartayım. Sabah bana çağırmamız gerekiyor diyor. Allahtan annemle kardeşim halledecekler yemeği temizliği. Başka kimseden fayda yok bana. Onlar da olmasa kavga ederdim sabah sabah 🙄 Haksız mıyım? Sinir oluyorum ya😏 Biraz da ben çekiştireyim 😄
Ben çağırdım canım kayinvalidemleri.. Yemek de yaptım temizlikte yaptım valla çok şükür😃

Kızlar merhabalar.Ara tatilde fırsat bu fırsat deyip gorumceme gittim üç gün kaldım.Otel tatili yapmış gibi hissettim.Dinlendim resmen.Evden uzaklaşmak iyi geldi.Botoks yaptıran oldu mu aranızda.Randevu aldım.Bayramda memlekete gitme planımız var.Elim yüzüm düzgün gideyim diyorum.Bir yıldan çok oldu yaptirmadiydim.

Pttden mesaj gelince gidip alacakmışız parayı 2.çocukta 400 lira 😂

Ay ben daha başvuramadım ona 😄 işkur da ya da e devlet de ibanın kayıtlıysa hesaba yatar değilse ptt den alıyorsun.. mesaj atarlar
Kızlar yattı ben aldım e devlette doğum yardımı yazıyor bnde bir aydır ödeme aşamasında gözüküyordu sağlık ocağına giderken uğradım yatmış aldım e devlette hala ödeme aşamasında yazıyor ama bilginiz olsun. Bnm de hesap kayitliydi hesaba falan yatmadı
2 buçuk aylıkken yavaş yavaş bıraktım gaz damlasını. Gaz sorunu kalmadı. Devam ediyorsa sizin kullanmaya devam et
İki gün çok kötü sancilandi mecbur aldım bugün verdim

Merhaba ocak anneleri sizlere durumumdan bahsetmek istiyorum bilgisi olan aynı durumu yaşayan varsa yazara çok sevinirim
Ben şuan 35 haftalık hamileyim ama son bu ayda bebeğime ölçülerinde sıkıntılar çıktı baş çevresi 40 haftalık ve boyu da 32 haftalık çıkıyor aşırı bi uyumsuzluk var ve doktorum genetik olabilir dedi özellikle boyu için eğer ailede kısalık yoksa bakılması gerek takip edelim dedi kilosu 3 kilo şuan boyu dışında diğer ölçüler hep önde gidiyor benimle aynı durumu yaşayan başından geçen arkadaşlardan iletişime geçerse çok mutlu olurum 🙏

Merhaba baş çevresi ölçümünü bilmiyorum ama boy için son haftalarda net bir ölçüm yapamıyorlar diye biliyorum. Boyu ölçümlerden çok farklı şekilde doğdu benim oğlumun. Diğer ölçümler söylenildiği gibiydi. Hatta doktor boyu tam bilinemez gibi bir şey demişti. Boyu şu kadar demiyordu hiç.
Pttden mesaj gelince gidip alacakmışız parayı 2.çocukta 400 lira 😂

Hesaba yattı bizim bu başka bir para mı ?

Ah abiler beni o zorluyor, sürekli okula gitmicem diyo bir bahaneyle allahtan okul var yoksa yanardık.

Yaa ak bendende o kadar 5 senedir diyorum bu salonu satalım kendşmize oda yapalım misafir için yaşamak çok saçma en büyük oda öylece misafir bekliyor
Ben 8 yıldır misafir odasında duruyorum. Başkaları oturacagina ben sefasını sürerim dedim😃 misafirlerimi de orada ağırlıyorum bizden değerli değil yani😄

Kızlar bebeğimin dilinde beyaz süt birikmesi var nasıl temizlenir ?😯🙏🏻
Canım dr bana 1 cay kasıgıı karbonatı1 cay bardagı kaynamıs ılımış suuyla karıstır gazlı bez ya da tulbentı batır rılını temızle dedı. Yaptım cok ogureu kıyamadım haftada 1 yapıyordum tekrar oluyor zaten. Bıraktım buara

Eşim basvurmustu dogum parası ıcın gıttım PTT den cektım mesaj falan gelmedı bıze

Ben pelüş bir oyuncak bakiyorum fil olur geyik olur gittiğim yere taşımasıda kolay olsun budizz bana çok pahali geldi 🥺
Cok sart degil onu alman bence ben sesi icin aldm ama gece pek ise yaramadi sakinlesmesinde acikcasi. Onemli olan bebegin sahiplenecegi bisey olmasi

Kızlar merhabalar.Ara tatilde fırsat bu fırsat deyip gorumceme gittim üç gün kaldım.Otel tatili yapmış gibi hissettim.Dinlendim resmen.Evden uzaklaşmak iyi geldi.Botoks yaptıran oldu mu aranızda.Randevu aldım.Bayramda memlekete gitme planımız var.Elim yüzüm düzgün gideyim diyorum.Bir yıldan çok oldu yaptirmadiydim.

Emzirme döneminde yapilmiyor emzirme dönemini bitirince bastan asagi bakim yaptirasim var 🤣🤣

Emzirirken yaptirilabiliyo mu ya benim de 1 yildan fazla oldu iyice kazayaklarim cikmis daha 1 sene nasi beklicem diyodm kazayaklari onceden yoktu yeni belirginlestk:(

Kizlar benim analik raporu fln bi para yatmis edevlette emanete alindi yaziyo bu ne demek gidip cekmedm diye mi

Back