Ben oğlumda emzirmeyi bıraltıntan sonra da yaşadım bunu çok korltum ozaman tam bir ayrıntılı tarama yaptırdım sadece gastrit çıktı çok şükür. Sonra geçmişti.şimdi tekrar başladı
Benimde var 3 gündür o sebepsiz ağlamalar
Canım bende sana ne şunu diyim oruçken sütüm arttı, diyet yapmıyorım ama 14 saat açım kaliteli beslenince diyet bence azaltmaz çok, hamurun tatlının çocuğa ne faydası olacak ki
Eşya at eşya. Az eşya kalsın. Ben sadeliğe geçtim kafam rahat
Bu bandanaları gördüm bende trendyolda sonra daha benekli falan aldım. Çok tatlı kız maşallah
Ben yazdığında şaşırdım da dedim okumuş kadın yorum yapmiyim
aralıklı oruç olmazki emzirene, millet ramazanı tutmuyo sütüm gitmesin diye. Ben orucum sütümde sahurdan sonra resmen fışkırıyor çok su içiyorum gece. Ama benim porsiyonları yazsam bi bakın hele ben normalmiyim
Bi tabak çorba, bi tabak herhangi bir sulu yemek bol etli, yanına abartmadan pilav. Bir tabak salata. Üzerinede 2 tane tulumba ya da birer tane tatlı ne varsa. 11 gibi tekrar acıkıp bişeyler yiyorum. Sahurdada bir kase yoğurt, bir yumurta 3 ceviz bol zeytin. (Ekmek yok sadece
)
Sarılar kel doğar. Oğlumda böyleydi
Ben de artık başlayacağım, zaten biz de bu minvalde ilerliyoruz sadece gece uykusuna öyle beşikte hiç tek bırakmadım pusetine koyıyorum genelde hafif sallıyoruz emzikle, ışığıda karartıyoruz yatıyor. Sonra beşiğe alıyorum.