• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Meraba kızlar uzun zamandır giremiyorum.
Bir konu hakkında bilgi alıcaktım sizden bebişleriniz gece yine 3 saatte 1 mi kalkıyor benimki son 15 gündür gece daha az kalkmaya başladı daha fazla uyuyor.
Aç olsa kalkar diye bişey yapmıyorum ama sizde durumlar nasıl
99 günlük oldu atak haftasından sonra daha az uyanmaya başladı. Bana da elleme acıkırsa uyanır diyorlar, aç olsa uyuyamaz bence de. Kaç günlüktü?

Tabi oyle aglatmali uyku egitimlerini pedagoglar tavsiye etmiyo ztn. Bebegin aglamasina izin vermeden rutin olusturarak fln verilen egitimler var ben 5 ay dolunca onlari bi denemek istiyorm allah izin verirse. Benimki son 4 5 gecedir zorluyo beni saat basi uyanio dun de asi olunca yatagina hic yatmadi butun gece tepemde uyuttm. Iyice kucaga alisti hic yatagina yatmicak dye korkuyorm. Hala salliyorm ztn gece 12de uyumustu gunes de dogunca uyanio. :KK43:
Aşı şifa olsun inşallah.
Allahım işini kolaylaştırsın inşallah canım.
Uyku da ayrı zor, inşallah normal bir rutin oluşturursun.

Yaşadıkların seni çok duygusallaştırmış, arada yalnız takılmaya da alışmalılar bence 🙃 biz de pusete ya da bebek arabasına koyup yanımıza alıyoruz mutfağa bazen duruyor bizi izliyor, bazen durmuyor. Durmayınca yemeği yarım bırakıyorum ya da çok hızlı yiyorum. Sen oruç tutuyorsun o kadar mıkırdanmalar olur. Bende ağlatmamaya çalışıyorum tam başlarken kucaklıyorum ama banyodan sonra üstünü giydirirken mesela çok ağlıyor anlatamam. Bu yüzden her gün yaptırdığım banyoyu 2 güne çıkardım. Annen yüreği işte, bende doğumdan sonra çok ağlak oldum. Puset ya da ana kucağı gibi bir şey varsa mutfağa yanınıza alabilirsin yemek yerken laf atarsın arada 🤗
Üçümüz de salondayız canım.
Beslenme, uyku hep birlikte buradayız.
Hep sesleniyorum inan.
O boş bakış beni çok üzdü. Hâla yüzüne bakıp kıyamıyorum. Daha dikkatli olacağım onu üzmemek için.:KK60:

Seninki de ayrı tatlıymış, çıplak mı kalacakmış? :bicak:

99 günlük oldu atak haftasından sonra daha az uyanmaya başladı. Bana da elleme acıkırsa uyanır diyorlar, aç olsa uyuyamaz bence de. Kaç günlüktü?
Tam 92 günlük oldu.
Bende öyle düşünüyorum çünkü aç olduğu halini biliyorum hayatta uyuyamaz 😂
Eskiden gündüz nerdeyse hep uyurdu şimdi gündüz çook az gece daha fazla rahat ettim açıkcası ama korku vardı içimde cevaplarınız için çook sağolun içim rahatladı 😍

T tulperde kanguru aldın mı ?
Ne almayı düşünüyorsun ?
Belim kopuyor artık elim de tutmuyor. Karpel tünel oluştu elimi zor açıp kapıyorum. Bileğime artık yük vermek istemiyorum ☹️
Kanguru son umudum

P Positivevibes sen kanguru kullanıyordun. Markası ne memnun Musun.

Oglum gunde 10 kez kaka yaparken de kv sütümü sorguluyordu sutun yetmıyor dıyıp mama baskısı yapıyorlardı eşimle, suan kaka sayısı 2 ye dustu dedım yıne sutun azaldı demekkı dıyor🤦
Analı ogullu süt travmasına sebep oldular resmen nasıl atacagım uzerımden bılmuyorum. Cehaletten boyle konusuyor dıte kendıımı tesellı edıyorum ama hala bilmişlik hala bilmişlik🤦🥱

Oglum gunde 10 kez kaka yaparken de kv sütümü sorguluyordu sutun yetmıyor dıyıp mama baskısı yapıyorlardı eşimle, suan kaka sayısı 2 ye dustu dedım yıne sutun azaldı demekkı dıyor🤦
Analı ogullu süt travmasına sebep oldular resmen nasıl atacagım uzerımden bılmuyorum. Cehaletten boyle konusuyor dıte kendıımı tesellı edıyorum ama hala bilmişlik hala bilmişlik🤦🥱
Kendi kendimize her şeylerini kafamıza takıyoruz zaten niye bu insanlar daha çok zorlaştırıyor işimizi anlamıyorum gerçekten ya. Takma canım, biliyorum zor ama gerçekten duymamaya çalış. Bebeğinin kilo alımı iyiyse gerisini kimseyi dinleme. Hem büyüdükçe daha az kaka yapmaları normalmiş. Benim kız da artık daha az yapmaya başladı.

Ne almayı düşünüyorsun ?
Belim kopuyor artık elim de tutmuyor. Karpel tünel oluştu elimi zor açıp kapıyorum. Bileğime artık yük vermek istemiyorum ☹️
Kanguru son umudum

Evet cnm babybjorn carrier mini kullaniyorm arkadasim hediye vermisti bunu da sagolsun ama cok pahali suan asla o parayi hak edicek biseyi yok.

Kendi kendimize her şeylerini kafamıza takıyoruz zaten niye bu insanlar daha çok zorlaştırıyor işimizi anlamıyorum gerçekten ya. Takma canım, biliyorum zor ama gerçekten duymamaya çalış. Bebeğinin kilo alımı iyiyse gerisini kimseyi dinleme. Hem büyüdükçe daha az kaka yapmaları normalmiş. Benim kız da artık daha az yapmaya başladı.
Internette de oyle yazıyor. Ac cocuk zaten huzursuz olur hep. 2. Coccugum ustelık ılkını hamd olsun 25 ay emzırdım. Ben sutun yetıp yetmedıgını bılmez mıyım dusmanımıyım yavrumun. Cok ıyıdır kv ıle aramız ama süt konusunu kırmızı çizgim halıne getırdıler eşimle. Sütğm etkılenmesın dıye pozıtıf dusunmeye calısıyorum

Internette de oyle yazıyor. Ac cocuk zaten huzursuz olur hep. 2. Coccugum ustelık ılkını hamd olsun 25 ay emzırdım. Ben sutun yetıp yetmedıgını bılmez mıyım dusmanımıyım yavrumun. Cok ıyıdır kv ıle aramız ama süt konusunu kırmızı çizgim halıne getırdıler eşimle. Sütğm etkılenmesın dıye pozıtıf dusunmeye calısıyorum
Ya cnm onlar da cozum olarak gorduklerinden soyluyolar az once benm annem de ayni takmis kafayi bi kere gece mama ver uyuyacak mi merak ediorm diye ne diye sut olan bebege meme vereym arkadasimizin oglu da 5 aylik uyumuoms kiz tukendi ama o mama veriodu ztn sutu yetmedigi icin e ne oldu o da uyumuomus iste. Aclik degil uyanmasi biliorm ama bana yjne de bu gece buzluktan sut verelm emin olalm tok olduguna bakalm uyuyack mi dedi peki anne dedm 10 dk snr oglum kiprasiodu memede gazi var diye cektm yine bissuru kustu annem de okdr emersen cok gelir kusarsn tabi dio. Kendi de ne diyecegini sasirdi biliorm benm halime uzuldugu icin careler ariyo kizmiorm. Bu sabah hungur hungur agladm sinirden neden bilmiorm gece uykulari duzelir gbi olmustu birden bunu beklemiodm sinirm ona bozuldu sanirim umarm yeniden duzeliriz

Hangisi senin baktığın?
Unigo marka, arkadaşımın evinde görüp beğenmiştim ama asla almam o paraya
Ne almayı düşünüyorsun ?
Kanguru son umudum

Boroosh Baby New Age Cube Bebekle Büyüyen %100 Pamuklu Ergonomik Bebek Kangurusu 0-4 Yaş Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu aldım ben beğendim ama oğlum durmuyo içinde maalesef hergün takıyorum alışır inşallah. İlk defa kullanacağın için biraz karmaşık gelebilir ben kızımda da buna benzer kullanmıştım zorlanmadım o yüzden o da huggyberry di o daha güzeldi ama şimdi çok pahalanmış.
Karnımda da çok sakindi hep uyurdu doğdu aynı uykucu 🙏diş falan çıkarırken nasıl olur bilmem
Benim oğlum da sakindi karnımda hala öyle aman aman ağlaması huysuzluğu yok ama kucak istiyo işte o var kucakta uyuyo :(

Ya cnm onlar da cozum olarak gorduklerinden soyluyolar az once benm annem de ayni takmis kafayi bi kere gece mama ver uyuyacak mi merak ediorm diye ne diye sut olan bebege meme vereym arkadasimizin oglu da 5 aylik uyumuoms kiz tukendi ama o mama veriodu ztn sutu yetmedigi icin e ne oldu o da uyumuomus iste. Aclik degil uyanmasi biliorm ama bana yjne de bu gece buzluktan sut verelm emin olalm tok olduguna bakalm uyuyack mi dedi peki anne dedm 10 dk snr oglum kiprasiodu memede gazi var diye cektm yine bissuru kustu annem de okdr emersen cok gelir kusarsn tabi dio. Kendi de ne diyecegini sasirdi biliorm benm halime uzuldugu icin careler ariyo kizmiorm. Bu sabah hungur hungur agladm sinirden neden bilmiorm gece uykulari duzelir gbi olmustu birden bunu beklemiodm sinirm ona bozuldu sanirim umarm yeniden duzeliriz
Benim oğlum da dün rota oldu ateş yapmadı ama huzursuzluğu var gece boyu kaç defa uyandı sayamadım :(

Ben kucuk sallanan bir besik aldim bir kac aya sigmaz icine canim. Park yataga gecerim ama bana da sallanan park yatak lazim sallanio besiginde bilemiyorum bapicam abisinden kalan park yatak var baya da buyuk ama biraz eski acaba hic masraf yapmasammi diorum vala
Unibaby park yatak almıştım memnunum tavsiye ederim bakın bir isterseniz

Back