2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çok sağol cnm benim Allah razı olsun bende bebiste iyiyiz çok şükür kontrolüm vardı bugün herşey güzel dikişlerim falan kapanmış bir sıkıntı görünmüyo dedi kırkın çıkınca tekrar gel dedi cnmRabbim yardımcın olsun cnm evet çocuklu doğum yapmak biraz zor ama sanırım Allah insana yardım ediyo hep koşuşturma içinde oluyorum valla ama sağolsun eşimde artık çok yormuyo beni doğum yaptığım ilk 3 gün annem yanımdaydı 4 gündür de kv yanimda sağolsunlar çok yardim ediyorlar

Doymuyor mu acaba
Benim kızı doyur 3 4 saat uyur hiç kalkmaz.
Geceleri emmek için kalkar ben hiç konuşmam, sevmem emzirirken yatağına koyarim sırf uykusu açılmasın diye.
O yatınca mutlaka bende yatarım
Benim oğlanda gündüz uykucu gece sürekli uyanık aksine uyuyamiyorum bende ya

Çok güzel yazmışsın cnm her zorluk geciyo her sıkıntı bitiyo valla sonra unutuluyo önemli olan çocukların ve annenin mutluluğu hiçbirşeyi sıkıntı yapıp kafaya takmamak gerek hep pozitif düşünmek P pink-jazz

Canım eşin insAllah tez zamanda herşeyin farkına varirda yardımcın olur bu dönemde eşlerin tutumuda çok önemli eşler bizlere karşı uzak soğuk davranınca anlayissiz olunca dahada yıpranıyoruz lohusalık döneminde umuyorumki eşinde sana karşı anlayışlı olur cnm manevi olarak destekçim olur valla benim eşim çok şükür anlayışlı hamileliğinin son döneminde ve doğum yaptığım bu dönemde bana manevi olarak çok destekci

Valla korktum 40 günü beklemek lazım dediler ya
Yok ya bende ilk doğumunda 3. Hafta beraberliğimiz olmaya başladı 2. Doğumumuzda eşim ve kizim yanimda değildi 15 gün annelerdeydim 10 günde kv deydim 4 hafta sonra birliktelik oldu çok şükür bisey olmadi

Lila uyku konusunda bana çekmiş valla uyuyor sürekli
Uyumayan çocuk zor yavrum insan tepe taklak geliyor zaten yorgunuz hiç hal kalmıyor
Benim kızlar çok akıllıydı beni görmüyorlardı bu paşada gündüz uyuyor gece 2 den 6 ya kadar sık sık uyaniyo cnm bende gündüz uyuyamiyorum

Geçmiş olsun, kendi sütünüzü sürüp meme uclarini açıkta bırakmak en etkili yöntem bence. İlk dogumumda olmuştu, en çok o yöntem ise yaramıştı. Bir de genelde asıl sebebi yanlış emzirme pozisyonu oluyor ama. Bebeğin üstüne eğilip vermektense arkaya doğru yaslanıp bebeği memeye yaklaştırmak daha iyi oluyor.

Valla cnm 8 yıldır evliliği nasıl ateşli tutuyoruz sanıyon bir gün olsun eşime hayır demedim cnm

Öyleymiş galiba

Maşallah
Evet bir çok kişi bana laf ediyor ama yatak odası cidden önemli mutluluğun sırrı yani ilişkiyi canlı tutuyor
Bende hiç hayır demem eşime hatta benden kaçar

Maşallah
Evet bir çok kişi bana laf ediyor ama yatak odası cidden önemli mutluluğun sırrı yani ilişkiyi canlı tutuyor
Bende hiç hayır demem eşime hatta benden kaçar
Öyle cnm valla yatak odası evliliğin anahtarı hem eşimin haz alıp mutlu olması benide çok mutlu ediyobana diyo doğum yapmak sana çok yakismis çok daha guzellesmissin

Bize terramiycin krem verdi göbek yeri enfeksiyon yaptıydı hatta sezaryen yerim de enfeksiyon oldu o kremi sürdüm geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…