2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Benm de dün akşamdan öğlene kadar sancım oldu araları yarım saat olan. Ama öğlen azaldı. Şimdi ayağa kalktıkça yürüdükçe oluyor. Sanrm bebek indi aşağı. Hayırlısı artık, bekliyorum hala🤲
Sen Eslem'e demiş miydin? Ben görmedim sanki hadi bi el at😂😂 forevermorrenk forevermorrenk

Gerçekten psikolojik olarak zor bir donemdeyiz. Benim oglum da 6 yasinda.gidip gelip kardeşini opuyo seviyo ama biraz da kiskancligi var gibi.bana beni seviyo musun diye sordu😔neden boyle bir soru sordun oglum dedim kardesim de var ya artik ondan dedi. Icim cız etti. Ben seni de kardesini de cok seviyorum annecim dedim. Eger yaninizda bi yardimciniz varsa emzirme besleme disindaki isleri onlara birakip buyuk cocukla ilgilenmek gerekiyor bu sureci atlatana kadar.
Yani benimkinim zaten abisi ablası var ona rağmen böyle davranıyor galiba bu yaşa özgü bir durum

Benm de dün akşamdan öğlene kadar sancım oldu araları yarım saat olan. Ama öğlen azaldı. Şimdi ayağa kalktıkça yürüdükçe oluyor. Sanrm bebek indi aşağı. Hayırlısı artık, bekliyorum hala🤲
Hadi hayırlısı ile sende doğur artık

X