2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
merhaba. bende 2022 nisan da 2. kez anne olacagim. beni de ekler msnz

Genelde kalp atışına vajinal bakılıyor diye biliyorum. Korkulacak bişey değil Sanırım 7 de gitsen karından duyarsın
Ben 2 kere gittim kontrole ikisinde de karından bakıldı. 5 haftalıktı ilkinde keseyi gördük. 6+5 dedi ikincisinde hem bebeği gördük hem kalbini duyduk. Bence kiloyla da ilgisi yok ben kiloluyum biraz ama hep karından bakıldı. 2 doktor farklıydı bu arada ikisi de alttan bakmayı sormadı bile direkt karından baktı. Bence doktorla alakalı bir durum.

Herkese selamlar, bebeğim henüz 19 aylık ama dün gece minik bir sürpriz yaşadık biz de. Kendimiz cesaret edemedik ama kardeşi olsa birlikte büyüseler diye de istiyorduk bir yandan.

Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

2. Bebek yaş 32

Kızlar meraba , sat 24 temmuz,3 gundur lekelenme seklınde kanamam var , 5_6 damla leke gıbı koyı kahve. Yasayan var mı , normal mi bu durum
Yasanmasi olasi eger cinsellik vb. bagli kontakt kanama degilse boyle bir durumda progesteron destegi tavsiye edilir; hap igne ya da fitil formu olabilir.
Daimi doktorunuzu arayip sorabilirsiniz.

MeG s Oo tablolar olmus bile kacirmisim :)
Yas 36 Sat 9 temmuz, ikiz :)) beklenen dogum sata gore 15 nisan yaziyoruz ama ikiz oldugu icin en gec 2 hafta erken bekleniyor
3.gebelik, 2.cocuk

Yasanmasi olasi eger cinsellik vb. bagli kontakt kanama degilse boyle bir durumda progesteron destegi tavsiye edilir; hap igne ya da fitil formu olabilir.
Daimi doktorunuzu arayip sorabilirsiniz.
İlişki yasanmadı canım , kızımı emzirıyorum az da olsa bu etken mi acaba, dr keseye kadar emzirebılırsin sonra konusuruz demişti, yazdım bakalım olması erken gıderım , cumartesiydi randevum

Saglıkla gelsin inş. Benım kızım da 15 aylık , yaşım 37 , bu ay bize de süpriz oldu inş devamı saglıkla gelır hepımıze hayırlı saglıklı evlat versın Allah. Emiyor mu ?

Saglıkla gelsin inş. Benım kızım da 15 aylık , yaşım 37 , bu ay bize de süpriz oldu inş devamı saglıkla gelır hepımıze hayırlı saglıklı evlat versın Allah. Emiyor mu ?

Sizinki de çok minikmiş, ama arkadaş gibi büyüyecekler bu yüzden çok mutluyum çok isteyip asla cesaret edemediğim bişeydi benim

Allah yardımcımız olsun bir iki sene zorlanırız sonra rahat olur sanırım, inşallah sağlıkla gelirler

Evet emiyor, oğlumu takip eden ve doğumunu yaptıran doktorumuza danıştık 18. haftaya kadar sıkıntı yok emebilir daha sonra kasık ağrısı yapabilir dedi. Zaten süt oranı da düşmeye başlar 18. Haftadan sonra dedi. 24. aya kadar emzirmeyi düşünüyodum buna biraz üzüldüm ama buna şükür. Sizinki emiyor mu?

Yaaa uzulmeyin nolur Allahin izniyle hic birsey olmaz gormedikleri bebege sirf duydular diye nazar mi degermis yureginizi ferah tutun

Merhaba hepinizin bebeği hayırlı olsun kızlarBende 2022 mayıs grubuna yazmıştım ama sanırım nisan annesi olacağım.çünkü son adet tarihni girince tahmini doğum tarihi 2 mayıs gösteriyor, benim sezaryen yapacağım daha hamile değilken bile belli oldğu için nisan bebeği olacak inşallah Son adet tarihim 26 temmuzdu 22 ağustosta beta:171 ,27 ağustosta:1333 çıktı çok şükür.doktorum karından görebilmemiz için haftaya cuma çağırdı , inşallah hem keseyi hem bebişi hem de kalp atışlarnı aynı anda görürüm ben de

Benim abimle aram 18 aydı , cok guseldi arkadas gıbı olmak. Emıyor benımki de. Benim yaş faktoru oldugundan ya dukkanı kapatcaktım:) ya hemen dusuncektım 2. yi.Kızım tup bebek .kızım dogdugunda 1 hafta yogun bakımda kaldı sütüm gec geldi az gosterdıler fln , agız sutunu alabıldı mi bılmıyorum emın degılım , tandem emzirmek nasipse cok isterım. Diğer bebegın agız sutunden kızım da faydalansın ama nasip hersey tabi, şimdidem hayal kurmak ta istemıyorum , lekelenmem var cunku tedırgınım biraz. Saglıkla hayırla gelsın hepımızınkı inşallah

Merhaba kızlar bir kaç gün giremedim sayfaları okuya okuya bitiremedim. Biz kimseye söylemedik hatta büyük oğlum anladı onu da tembihledim. Bence söylememek en iyisi. 5. Ayda falan söylerim zaten karnım ancak çıkar. Ödüm kopuyor eşime aileme nazar değecek diye.

Ben genetik testin yanında bunları da yaptırdım. Hepsi tertemiz çıktı. Benim de bir düşüğüm var. Ama çok kanamalı düştü. Kan sulandırıcıyı kestik ama kurtaramadık. Şimdi hiçbir şey kullanmıyorum. İyi gidiyor gibi. Herkesin durumu farklı. Ben yanlış yönlendirmek istemem. İnşallah sen de kendin için en doğru olanı bulursun Haber vermeyi unutma

Eklentiler

• 01D572AD-7346-4A2A-B2E5-52DF67CD0BCB.jpeg
    159,2 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar çok afedersiniz cumadan beri ishal oldum çok fena doktora gidip gitmemek arasında kararsız kaldım. Patates muz falan yiyiyorum ama geçmedi. Aynı durum da olan var mı ? Neler yaptınız

Ben de yaşları yakın kardeşi olan arkadaşlarımı hep kıskanmışımdır, inşallah sağlıkla gelsinler de iyi anlaşsınlar

Çok geçmiş olsun, benim oğlum da 1 ay erken doğdu 12 gün yoğun bakımda kaldı, 12 gün sağarak verdim hastaneye sütü, yine sağar bu miniklere de veririz ya da emerlerse emziririz yeter ikisine de sağlıkla gelsinler de inşallah.

Yerleşme kanaması da olabilir canınızı sıkmayın hemen, sağlıkla gelirler inşallah

Ben de nazara cok inanıyorum. Fesatlıkla bakan cok insan var , yakınlara bıle soylemek içimden gwlmez de ayıp olur o işte niye sakladımız fln. 12. Haftada soylerız en erken nasipse

Kızlar çok afedersiniz cumadan beri ishal oldum çok fena doktora gidip gitmemek arasında kararsız kaldım. Patates muz falan yiyiyorum ama geçmedi. Aynı durum da olan var mı ? Neler yaptınız
Kabızlıktan iyidir, ıkınmak risk başlarda. Ama yınede bi dr a danıs ıstersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…