2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Progestani ben mayista kullanmistim bas donmesi halsizlik yapiyordu
Daha dün doktorumla bunu konuştuk. Progestanı nasıl ağızdan veriyorlar inanamıyorum dedi hem aşırı yan etkisi var hem de emilimi daha az dedi. Benim gittiğim her doktor vajinal verdi. Bunlar doçent-Prof tüp bebek doktorları. Bilimsel yayınları yakından takip eden doktorlar. Size de fikir olsun istedim ☺️🌸

Merhaba Allah izin verirse ben de Nisan annesi olacağım. Sat 15 Temmuz 7 ağustosta hamile olduğumu öğrendim. 19 ağustosta ultrasonda kesem göründü 5 hafta 2 günlükken. 28 ağustosta da hem bebeğimi hem kalp atışını duydum 6+0 dı. Belirti olarakta hiçbir şey yaşamadım yaşamıyorum. Ultrason görüntüleri mi di aşağıya bırakıyorum belki birilerine faydam olur 🥰
İlk sırada Kİ kese diğer ikili olanla tekli olan bi gün arayla farklı hastaneler kalp atışını tekli olan duyamadı düşük riskim olduğunu falan söyledi başka hastanede hiç bir sorun çıkmadı 🙌❤️ (Nub teorisine göre yorum yapacak varsa beklerim 😂)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 46
  • image.jpg
    image.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 44
  • image.jpg
    image.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar çok afedersiniz cumadan beri ishal oldum çok fena 😔 doktora gidip gitmemek arasında kararsız kaldım. Patates muz falan yiyiyorum ama geçmedi. Aynı durum da olan var mı ? Neler yaptınız
İshalin sıkıntı olmadığını söyledi doktorum ama yine de kendi doktoruna sormanda fayda var. Probiyotik almalısın düzelmesi için de kefir falan içebilirsin

İshalin sıkıntı olmadığını söyledi doktorum ama yine de kendi doktoruna sormanda fayda var. Probiyotik almalısın düzelmesi için de kefir falan içebilirsin
Kefir hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim kefir alayım. Doktor randevum Çarşamba. O zamana geçer belki.
Bundan once ki gebeligimde ben de ishal olmustum,doktora gittim gebelige bagli dedi.Bazilari kabiz oluyor bizim gibiler ishal🤣
Şu an olmadınız mı :) kabız olmaktann iyidir gibi bilemedim ki. Bunda karnın ağrıyor 🤷 ben mide bulantısı baş dönmesi falan biliyordum. Burun tıkanıklığı ve ishalde gebelik belirtileri arasındaymış.:emir_bebek:

Merhaba Allah izin verirse ben de Nisan annesi olacağım. Sat 15 Temmuz 7 ağustosta hamile olduğumu öğrendim. 19 ağustosta ultrasonda kesem göründü 5 hafta 2 günlükken. 28 ağustosta da hem bebeğimi hem kalp atışını duydum 6+0 dı. Belirti olarakta hiçbir şey yaşamadım yaşamıyorum. Ultrason görüntüleri mi di aşağıya bırakıyorum belki birilerine faydam olur 🥰
İlk sırada Kİ kese diğer ikili olanla tekli olan bi gün arayla farklı hastaneler kalp atışını tekli olan duyamadı düşük riskim olduğunu falan söyledi başka hastanede hiç bir sorun çıkmadı 🙌❤️ (Nub teorisine göre yorum yapacak varsa beklerim 😂)
Ay annesi miniciiiik ❤️❤️❤️ maşallah :nazar: benim betahcg 338 Ken tam oluşmamış kese dedi. Çarşamba gidiceğim inşalalh oluşur. Birşey soracağım sizde kese oluştuğunda değer kaçtı

Karnıma çok sancı giriyor çok korkuyorum. Günde 3/4 kez sancı oluyor. İshal kaynaklı sanırım sancılar. Batıyor böyle karnım ağrıyor
Ben probiyotiği hap olarak almıştım eczaneden bir günde kesti doktorum zararı yok dedi ama iyice araştır çok işe yara
Kefir hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim kefir alayım. Doktor randevum Çarşamba. O zamana geçer belki.

Şu an olmadınız mı :) kabız olmaktann iyidir gibi bilemedim ki. Bunda karnın ağrıyor 🤷 ben mide bulantısı baş dönmesi falan biliyordum. Burun tıkanıklığı ve ishalde gebelik belirtileri arasındaymış.:emir_bebek:
Canım açıkçası ben probiyotiği eczaneden hamile olduğumu bilmeden hap olarak almıştım tek hapta kesti sonra hamile olduğumu öğrendim doktora sordum tabi probiyotikte hiç sorun yok dedi. Alırsan falan eczaneye falan mutlaka sor ya da internette araştır ama reflör marka bi bi hap tek seferde düzeltmişti

Ay annesi miniciiiik ❤️❤️❤️ maşallah :nazar: benim betahcg 338 Ken tam oluşmamış kese dedi. Çarşamba gidiceğim inşalalh oluşur. Birşey soracağım sizde kese oluştuğunda değer kaçtı
Özellikle bakmadık kanda ama en başımdan beri 2.5 kat artarak ilerliyordu tahmini olarak 1700 küsürdü 🥰338 çok erken 🥲🥲

Daha dün doktorumla bunu konuştuk. Progestanı nasıl ağızdan veriyorlar inanamıyorum dedi hem aşırı yan etkisi var hem de emilimi daha az dedi. Benim gittiğim her doktor vajinal verdi. Bunlar doçent-Prof tüp bebek doktorları. Bilimsel yayınları yakından takip eden doktorlar. Size de fikir olsun istedim ☺️🌸
Sagol cnm bilgilendirme için aynen bende bir ay kullandım yan etkisi çok fazlaydı bende çok aşırı baş dönmesi yapıyordu bayılacak gibi hissediyordum

Ben en son ayın 3ünde beta baktırmıştım sağlık ocağında 1461 di. Aile hekimi bi daha kan vermene gerek yok demişti. Ayın 9 unda doktora gittiğimde keseyi görmüştük🌸

Kızlar çok afedersiniz cumadan beri ishal oldum çok fena 😔 doktora gidip gitmemek arasında kararsız kaldım. Patates muz falan yiyiyorum ama geçmedi. Aynı durum da olan var mı ? Neler yaptınız
Bende 4gündür aynı durumdayım mide bulantısı olduğu için kefirde içemiyorum yoğurtla nişastayı önerdiler onu deneyeceğim. Zaten çok yiyemiyorum ishal diyeti yapmaya çalışıyorum. Ben progestandan şüpheliniyorum başladıktan 3gün sonra bulantı ve ishal başladı çünkü

Ben genetik testin yanında bunları da yaptırdım. Hepsi tertemiz çıktı. Benim de bir düşüğüm var. Ama çok kanamalı düştü. Kan sulandırıcıyı kestik ama kurtaramadık. Şimdi hiçbir şey kullanmıyorum. İyi gidiyor gibi. Herkesin durumu farklı. Ben yanlış yönlendirmek istemem. İnşallah sen de kendin için en doğru olanı bulursun 🙏🏼 Haber vermeyi unutma 🙂💕
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım. Haberdar ederim gelişmelerden :)

Selamlar herkese...
İlk olarak kısa bir hikayemi anlatayım
2017 yılında oluşturulan embriyolarımın 2 tanesi 17 temmuz da transfer edildi. 24 temmuz da çift çizgiyi gördüm çok şükür sonra da 8.gün 241 10.gün 637 çıktı değerim. Doktorumla telefonla görüştük 1 haftaya kadar gidicem inşallah..
Bol hamişli bir topic olsun...
Sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım inşallah🤲
Hemen hemen aynı zamanlarda transfer olmuşuruz😍 27 Temmuz transfer. Şimdi 6+6 olduk. Kalp sesini duyduk çok şükür🙏🙏ne zamandır Nisan annelerini arıyordum. Tühh açmamışlar dedim ama açılmışşş😁 ben de varım inşallahhh🙏

Bende 4gündür aynı durumdayım mide bulantısı olduğu için kefirde içemiyorum yoğurtla nişastayı önerdiler onu deneyeceğim. Zaten çok yiyemiyorum ishal diyeti yapmaya çalışıyorum. Ben progestandan şüpheliniyorum başladıktan 3gün sonra bulantı ve ishal başladı çünkü
ondan kaynaklı olmayabilir. ben birşey kullanmadım. kendiliğinden oldu. meyveli kefirleride mi içemezsiniz. mide bulantısı da varsa zor olur. bende bulantı yok

X