- 11 Ağustos 2020
- 187
- 346
Benimde söyleyesim var ama korkudan söylemiyorum birşey olursa bu sefer herkese yine açıklama yapıcak durumda kalmak istemiyorum. Bugün bir yorum gördüm bu forumda şu tarz birşeydi tabi ben daha da uzatarak yazıcam çünkü neden olmasın ; Annelik önce hamilemiyim değilmiyim telaşıyla başlıyor, hamile kalıyorsun ilk 3 ay tutunacak mı tutunmayacak mı diye korkuyorsun, 3 ay bitiyor sağlıklı mı değil mi diye endişe ediyorsun, sağlıklı olduğunu görüyorsun nasıl doğum olucak telaşı başlıyor, doğuruyorsun bebeğin iyi mi doydu mu hasta mı paniği, biraz büyüyorlar okulunu, okul bitiyor işini, iş bitiyor bu sefer mürvetini, evleniyor ve torunun için... Hep bir endişe hep bir korku.. Çok doğru değil mi? Düşündükce çok duygulandım. Allahım bu iyi mi telaşı hep devam mı edicek gerçekten dedim.. Ne büyüleyiciHamile olduğunuzu eşinize dostunuza söylediniz mi.?
Ben bugün bir heves arkadaşlarıma söyledim ama sonra da pişman oldum nazardan korktum
Şuan ezan okunuyor burada, Allahımm sağ salim kucağımıza almayı nasip et yavrularımızı, huzurla mutlulukla büyütelim inşallah
Hormonlar tavan heralde duygulandım yine konuyu nerden nereye getirdim.. hahahah