2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Hamile olduğunuzu eşinize dostunuza söylediniz mi.?
Ben bugün bir heves arkadaşlarıma söyledim ama sonra da pişman oldum nazardan korktum 😟
Benimde söyleyesim var ama korkudan söylemiyorum birşey olursa bu sefer herkese yine açıklama yapıcak durumda kalmak istemiyorum. Bugün bir yorum gördüm bu forumda şu tarz birşeydi tabi ben daha da uzatarak yazıcam çünkü neden olmasın 😅 ; Annelik önce hamilemiyim değilmiyim telaşıyla başlıyor, hamile kalıyorsun ilk 3 ay tutunacak mı tutunmayacak mı diye korkuyorsun, 3 ay bitiyor sağlıklı mı değil mi diye endişe ediyorsun, sağlıklı olduğunu görüyorsun nasıl doğum olucak telaşı başlıyor, doğuruyorsun bebeğin iyi mi doydu mu hasta mı paniği, biraz büyüyorlar okulunu, okul bitiyor işini, iş bitiyor bu sefer mürvetini, evleniyor ve torunun için... Hep bir endişe hep bir korku.. Çok doğru değil mi? Düşündükce çok duygulandım. Allahım bu iyi mi telaşı hep devam mı edicek gerçekten dedim.. Ne büyüleyici 🥺
Şuan ezan okunuyor burada, Allahımm sağ salim kucağımıza almayı nasip et yavrularımızı, huzurla mutlulukla büyütelim inşallah 🤲🏻
Hormonlar tavan heralde duygulandım yine konuyu nerden nereye getirdim.. hahahah 😂

merhaba benimde sürekli tıkalı bende nezle değilim, hiç nefes alamıyorum tamamen tıkalı. bu hamilelikle alakalı mı ? kbb ye gitmeyi düşünüyordum
Bndede var dediğiniz gibi ama ben progestan içeren bi ilac kullanmıştım ondan olabilir demişlerdi
Ama bebisten dolayı galiba tikaniklik
Bence sürekli koku hassasiyetimiz arttığı için reaksiyon gösteriyor alerji gibi benim yorumum.

İnsan da heves edip paylaşmak istiyor 😏
Kaç haftalık sizin
8 hafta olduk, benimde herkese anlatasım çok, zor tutuyorum kendimi diyebilirim. Ya şöyle ya böyle diye korkularla geçiriyorum günleri. Randevulara gün sayıyorum. 😊
Siz kaç haftalık?

mey94 mey94 ne güzel özetlemiş 😊 Öğrendiğimden beri zaman durdu sanki, bu ay birkaç ay sürmüş gibi hissediyorum.

Keseyide kalp atışınıda haftasıyla uyumluysa karından görüp duyabilirsin 😊
Bir hafta daha mı bekleyim sizce son adet tarihim 22 temmuz hesapladgmda 6.haftaya denk geliyor sırf o vajinal ultrason istemedgm için bi yandan da beklemeye dayanamiyorm:)

Bir hafta daha mı bekleyim sizce son adet tarihim 22 temmuz hesapladgmda 6.haftaya denk geliyor sırf o vajinal ultrason istemedgm için bi yandan da beklemeye dayanamiyorm:)
Bekle diyemiyorum ben olsam bekleyemezdim 🙈 Keseyi 5+3 te karından görmüştük bende. Zayıfsan görünür muhtemelen.

Hamile olduğunuzu eşinize dostunuza söylediniz mi.?
Ben bugün bir heves arkadaşlarıma söyledim ama sonra da pişman oldum nazardan korktum 😟
Ben 3 haftalikken soyledim. Daha dogrusu soylemek zorunda hissettim salak gibi. Brnimki supriz plansiz gebelik. O gun de yengeme gidecektik. Hatta esime dedim gitmesek mi tuhaf hissediyorum inanamiyorum. Neyse yine de gittik. Yengemin kendi gelinleri hep tup bebekle uhrastiklari icin ki asla kinamiyorum herkesin basina gelebilir. Neyse yengem cekti koseye olmuyormu gibilerinden biseyler derken ki sadece 1 bucuk senelik evliyiz ve onumuzdeki sene planliyorduk. Dedim yengecim buraya gelmeden once ogrendik hamileymisim daha cok kucuk 3 haftalik. O kadar merak eden yengem bu gecen 3 haftada hic arayip sormafi nasilsin iyimisin diye :) yani tek dertleri olup olmadigini ogrenebilmek :) Sonra esime durumu anlattim. Dedi iyi yapmissin agizlarini kapayarak ama ilk 3 ay soylemesek iyi olurdu. Yengem duyduysa herkes duysun dedik herkese daha 3 haftalikken soyledik :KK43:

8 hafta olduk, benimde herkese anlatasım çok, zor tutuyorum kendimi diyebilirim. Ya şöyle ya böyle diye korkularla geçiriyorum günleri. Randevulara gün sayıyorum. 😊
Siz kaç haftalık?

mey94 mey94 ne güzel özetlemiş 😊 Öğrendiğimden beri zaman durdu sanki, bu ay birkaç ay sürmüş gibi hissediyorum.
6+2 benim ☺️

Kızlar meraba , sat 24 temmuz,3 gundur lekelenme seklınde kanamam var , 5_6 damla leke gıbı koyı kahve. Yasayan var mı , normal mi bu durum

X