Benimde söyleyesim var ama korkudan söylemiyorum birşey olursa bu sefer herkese yine açıklama yapıcak durumda kalmak istemiyorum. Bugün bir yorum gördüm bu forumda şu tarz birşeydi tabi ben daha da uzatarak yazıcam çünkü neden olmasınHamile olduğunuzu eşinize dostunuza söylediniz mi.?
Ben bugün bir heves arkadaşlarıma söyledim ama sonra da pişman oldum nazardan korktum
merhaba benimde sürekli tıkalı bende nezle değilim, hiç nefes alamıyorum tamamen tıkalı. bu hamilelikle alakalı mı ? kbb ye gitmeyi düşünüyordum
Bence sürekli koku hassasiyetimiz arttığı için reaksiyon gösteriyor alerji gibi benim yorumum.Bndede var dediğiniz gibi ama ben progestan içeren bi ilac kullanmıştım ondan olabilir demişlerdi
Ama bebisten dolayı galiba tikaniklik
TebriklerrKızlar ben kalp atışını duydum bugün
Çok şükür Rabbime
Canım bulanti ilacı kullanıyorsan gece yatmadan önce kullan sabah bulanti çok hafif oluyor kusma olmuyor en azındanBenim dün akşam biraz daha rahat geçti ama sabah kötü oldum bu sefer de. 2 gündür sabahları çıkarıyorum Noluyor anlamadım valla
8 hafta olduk, benimde herkese anlatasım çok, zor tutuyorum kendimi diyebilirim. Ya şöyle ya böyle diye korkularla geçiriyorum günleri. Randevulara gün sayıyorum.İnsan da heves edip paylaşmak istiyor
Kaç haftalık sizin
Keseyide kalp atışınıda haftasıyla uyumluysa karından görüp duyabilirsinTebriklerrBende sat a göre 6 haftalık hamileyim sizce ne zaman gitmelym doktora birde vajinal ultrason istemiyorum
Evet duymuştuk canımKalp atisini duymusmuydunuz?
Bir hafta daha mı bekleyim sizce son adet tarihim 22 temmuz hesapladgmda 6.haftaya denk geliyor sırf o vajinal ultrason istemedgm için bi yandan da beklemeye dayanamiyorm:)Keseyide kalp atışınıda haftasıyla uyumluysa karından görüp duyabilirsin
Bekle diyemiyorum ben olsam bekleyemezdimBir hafta daha mı bekleyim sizce son adet tarihim 22 temmuz hesapladgmda 6.haftaya denk geliyor sırf o vajinal ultrason istemedgm için bi yandan da beklemeye dayanamiyorm:)
Söylemeyi çok istiyorum ama kalp atışını duyduktan sonra daha rahat söylerimHamile olduğunuzu eşinize dostunuza söylediniz mi.?
Ben bugün bir heves arkadaşlarıma söyledim ama sonra da pişman oldum nazardan korktum
Ben 3 haftalikken soyledim. Daha dogrusu soylemek zorunda hissettim salak gibi. Brnimki supriz plansiz gebelik. O gun de yengeme gidecektik. Hatta esime dedim gitmesek mi tuhaf hissediyorum inanamiyorum. Neyse yine de gittik. Yengemin kendi gelinleri hep tup bebekle uhrastiklari icin ki asla kinamiyorum herkesin basina gelebilir. Neyse yengem cekti koseye olmuyormu gibilerinden biseyler derken ki sadece 1 bucuk senelik evliyiz ve onumuzdeki sene planliyorduk. Dedim yengecim buraya gelmeden once ogrendik hamileymisim daha cok kucuk 3 haftalik. O kadar merak eden yengem bu gecen 3 haftada hic arayip sormafi nasilsin iyimisin diye :) yani tek dertleri olup olmadigini ogrenebilmek :) Sonra esime durumu anlattim. Dedi iyi yapmissin agizlarini kapayarak ama ilk 3 ay soylemesek iyi olurdu. Yengem duyduysa herkes duysun dedik herkese daha 3 haftalikken soyledikHamile olduğunuzu eşinize dostunuza söylediniz mi.?
Sadece annemlere, mümkünse ilk 3-4 ay söylememek en iyisiHamile olduğunuzu eşinize dostunuza söylediniz mi.?
Benimde 6 haftam doldu ama bekliyorum, normalde 7.hafta ideal ama bakalim bu hafta belki giderim dayanamayıpTebriklerrBende sat a göre 6 haftalık hamileyim sizce ne zaman gitmelym doktora birde vajinal ultrason istemiyorum
Bende 6.haftayi doldurdum ama yinede bekliyorum, belki bu hafta giderimEvet duymuştuk canım
Nub teorisiydi galiba onun adi duydum benKizlar ya keseye gore cinsiyet tahmini yapiliyormus siz biliyor muydunuz?
Genelde kalp atışına vajinal bakılıyor diye biliyorum. Korkulacak bişey değilTebriklerrBende sat a göre 6 haftalık hamileyim sizce ne zaman gitmelym doktora birde vajinal ultrason istemiyorum
6+2 benim8 hafta olduk, benimde herkese anlatasım çok, zor tutuyorum kendimi diyebilirim. Ya şöyle ya böyle diye korkularla geçiriyorum günleri. Randevulara gün sayıyorum.
Siz kaç haftalık?
mey94 ne güzel özetlemiş Öğrendiğimden beri zaman durdu sanki, bu ay birkaç ay sürmüş gibi hissediyorum.
Canım senin vajinal mı bakıldı bugunGenelde kalp atışına vajinal bakılıyor diye biliyorum. Korkulacak bişey değilSanırım 7 de gitsen karından duyarsın
Evet cnmCanım senin vajinal mı bakıldı bugun