Daha dün doktorumla bunu konuştuk. Progestanı nasıl ağızdan veriyorlar inanamıyorum dedi hem aşırı yan etkisi var hem de emilimi daha az dedi. Benim gittiğim her doktor vajinal verdi. Bunlar doçent-Prof tüp bebek doktorları. Bilimsel yayınları yakından takip eden doktorlar. Size de fikir olsun istedimProgestani ben mayista kullanmistim bas donmesi halsizlik yapiyordu
Karnıma çok sancı giriyor çok korkuyorum. Günde 3/4 kez sancı oluyor. İshal kaynaklı sanırım sancılar. Batıyor böyle karnım ağrıyorKabızlıktan iyidir, ıkınmak risk başlarda. Ama yınede bi dr a danıs ıstersen canım
İshalin sıkıntı olmadığını söyledi doktorum ama yine de kendi doktoruna sormanda fayda var. Probiyotik almalısın düzelmesi için de kefir falan içebilirsinKızlar çok afedersiniz cumadan beri ishal oldum çok fenadoktora gidip gitmemek arasında kararsız kaldım. Patates muz falan yiyiyorum ama geçmedi. Aynı durum da olan var mı ? Neler yaptınız
Bundan once ki gebeligimde ben de ishal olmustum,doktora gittim gebelige bagli dedi.Bazilari kabiz oluyor bizim gibiler ishalKarnıma çok sancı giriyor çok korkuyorum. Günde 3/4 kez sancı oluyor. İshal kaynaklı sanırım sancılar. Batıyor böyle karnım ağrıyor
Kefir hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim kefir alayım. Doktor randevum Çarşamba. O zamana geçer belki.İshalin sıkıntı olmadığını söyledi doktorum ama yine de kendi doktoruna sormanda fayda var. Probiyotik almalısın düzelmesi için de kefir falan içebilirsin
Şu an olmadınız mı :) kabız olmaktann iyidir gibi bilemedim ki. Bunda karnın ağrıyorBundan once ki gebeligimde ben de ishal olmustum,doktora gittim gebelige bagli dedi.Bazilari kabiz oluyor bizim gibiler ishal
Ay annesi miniciiiikMerhaba Allah izin verirse ben de Nisan annesi olacağım. Sat 15 Temmuz 7 ağustosta hamile olduğumu öğrendim. 19 ağustosta ultrasonda kesem göründü 5 hafta 2 günlükken. 28 ağustosta da hem bebeğimi hem kalp atışını duydum 6+0 dı. Belirti olarakta hiçbir şey yaşamadım yaşamıyorum. Ultrason görüntüleri mi di aşağıya bırakıyorum belki birilerine faydam olur
İlk sırada Kİ kese diğer ikili olanla tekli olan bi gün arayla farklı hastaneler kalp atışını tekli olan duyamadı düşük riskim olduğunu falan söyledi başka hastanede hiç bir sorun çıkmadı(Nub teorisine göre yorum yapacak varsa beklerim )
Ben probiyotiği hap olarak almıştım eczaneden bir günde kesti doktorum zararı yok dedi ama iyice araştır çok işe yaraKarnıma çok sancı giriyor çok korkuyorum. Günde 3/4 kez sancı oluyor. İshal kaynaklı sanırım sancılar. Batıyor böyle karnım ağrıyor
Canım açıkçası ben probiyotiği eczaneden hamile olduğumu bilmeden hap olarak almıştım tek hapta kesti sonra hamile olduğumu öğrendim doktora sordum tabi probiyotikte hiç sorun yok dedi. Alırsan falan eczaneye falan mutlaka sor ya da internette araştır ama reflör marka bi bi hap tek seferde düzeltmiştiKefir hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim kefir alayım. Doktor randevum Çarşamba. O zamana geçer belki.
Şu an olmadınız mı :) kabız olmaktann iyidir gibi bilemedim ki. Bunda karnın ağrıyorben mide bulantısı baş dönmesi falan biliyordum. Burun tıkanıklığı ve ishalde gebelik belirtileri arasındaymış.
Özellikle bakmadık kanda ama en başımdan beri 2.5 kat artarak ilerliyordu tahmini olarak 1700 küsürdüAy annesi miniciiiikmaşallah benim betahcg 338 Ken tam oluşmamış kese dedi. Çarşamba gidiceğim inşalalh oluşur. Birşey soracağım sizde kese oluştuğunda değer kaçtı
Daha dün doktorumla bunu konuştuk. Progestanı nasıl ağızdan veriyorlar inanamıyorum dedi hem aşırı yan etkisi var hem de emilimi daha az dedi. Benim gittiğim her doktor vajinal verdi. Bunlar doçent-Prof tüp bebek doktorları. Bilimsel yayınları yakından takip eden doktorlar. Size de fikir olsun istedim
Sagol cnm bilgilendirme için aynen bende bir ay kullandım yan etkisi çok fazlaydı bende çok aşırı baş dönmesi yapıyordu bayılacak gibi hissediyordumDaha dün doktorumla bunu konuştuk. Progestanı nasıl ağızdan veriyorlar inanamıyorum dedi hem aşırı yan etkisi var hem de emilimi daha az dedi. Benim gittiğim her doktor vajinal verdi. Bunlar doçent-Prof tüp bebek doktorları. Bilimsel yayınları yakından takip eden doktorlar. Size de fikir olsun istedim
Ben en son ayın 3ünde beta baktırmıştım sağlık ocağında 1461 di. Aile hekimi bi daha kan vermene gerek yok demişti. Ayın 9 unda doktora gittiğimde keseyi görmüştükAy annesi miniciiiikmaşallah benim betahcg 338 Ken tam oluşmamış kese dedi. Çarşamba gidiceğim inşalalh oluşur. Birşey soracağım sizde kese oluştuğunda değer kaçtı
Bende 4gündür aynı durumdayım mide bulantısı olduğu için kefirde içemiyorum yoğurtla nişastayı önerdiler onu deneyeceğim. Zaten çok yiyemiyorum ishal diyeti yapmaya çalışıyorum. Ben progestandan şüpheliniyorum başladıktan 3gün sonra bulantı ve ishal başladı çünküKızlar çok afedersiniz cumadan beri ishal oldum çok fenadoktora gidip gitmemek arasında kararsız kaldım. Patates muz falan yiyiyorum ama geçmedi. Aynı durum da olan var mı ? Neler yaptınız
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım. Haberdar ederim gelişmelerden :)Ben genetik testin yanında bunları da yaptırdım. Hepsi tertemiz çıktı. Benim de bir düşüğüm var. Ama çok kanamalı düştü. Kan sulandırıcıyı kestik ama kurtaramadık. Şimdi hiçbir şey kullanmıyorum. İyi gidiyor gibi. Herkesin durumu farklı. Ben yanlış yönlendirmek istemem. İnşallah sen de kendin için en doğru olanı bulursunHaber vermeyi unutma
Merhaba sisli kolan dogum ucreti ne kadarmis. paket seklindelermiymis acabaTesekkur ederim kolandan ben de fiyat almistim. Digerleri bana uzak kaliyor.
Tam hatirlamiyorum ama sqnirim muayene ucreti 530 gibi biseydiMerhaba sisli kolan dogum ucreti ne kadarmis. paket seklindelermiymis acaba
oyleymis canim cok merak ediyorum yaaa :) sag taraftaysa kiz sok taraftaysa erkek olabilir deniyor. benim bidik sag tarafta acaba kiz mi kiNub daha sonraki haftalarda açılı mi düz mü bakilarak tahmin ediliyor,
Keseden bakılan ramzi theory, ikisi de 100% degil tabi
Aiy yerler onuoyleymis canim cok merak ediyorum yaaa :) sag taraftaysa kiz sok taraftaysa erkek olabilir deniyor. benim bidik sag tarafta acaba kiz mi ki
Hemen hemen aynı zamanlarda transfer olmuşuruzSelamlar herkese...
İlk olarak kısa bir hikayemi anlatayım
2017 yılında oluşturulan embriyolarımın 2 tanesi 17 temmuz da transfer edildi. 24 temmuz da çift çizgiyi gördüm çok şükür sonra da 8.gün 241 10.gün 637 çıktı değerim. Doktorumla telefonla görüştük 1 haftaya kadar gidicem inşallah..
Bol hamişli bir topic olsun...
Sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım inşallah
ondan kaynaklı olmayabilir. ben birşey kullanmadım. kendiliğinden oldu. meyveli kefirleride mi içemezsiniz. mide bulantısı da varsa zor olur. bende bulantı yokBende 4gündür aynı durumdayım mide bulantısı olduğu için kefirde içemiyorum yoğurtla nişastayı önerdiler onu deneyeceğim. Zaten çok yiyemiyorum ishal diyeti yapmaya çalışıyorum. Ben progestandan şüpheliniyorum başladıktan 3gün sonra bulantı ve ishal başladı çünkü