- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.255
hayirli olsun canim, benimde doktor olcum yaptiktan sonra 1 gun geriye gitti :) bizde suan 7 haftaligizSağol canım cok tesekkür ederimson adetime göre 7 haftalık ama doktorum bugun ultrason bakarken 6+2 dedi bende heyecandan 7 haftalık değilmiyşm diye sormayı akıl edemedim 3 hafta sonra cağırdı artık o zaman gittiğimde tam gününü soracağım
Hayirli olsun canimMerhaba kızlar. Dün kontrolüm vardı. Bebişimizi gördük az da olsa minik kalbini duydukDaha çok küçük 6+5 dedi. Son gittiğim doktor sat değiştirmişti ona göre 7+0 olması gerekiyordu. 3 hafta sonra gel o zaman daha net anlarız gününü dedi. Folik asit kullanıyordum her gün. Bir gün iç bir gün içme gelene kadar dedi.
Ultrasonun üstteki ayın 9unda sadece kese görünmüştü. Alttaki de dünkü çok şükür bebişimiz ordayanlış anlamadıysam ölçü yazıyor 8 mm daha minicik
Bu arada grip gibiyim dedim ilaç vermedi. Limon nane vs tüket. Bol su iç dedi.
3 hafta beklemek zor geliyor 9 ay nasıl geçecek
Keseyi görebilirsiniz bende dün gördüm sat'ımız yakın benimde 20temmuzdu :)Merhaba güzel anneler benim sat 21 temmuz şuan 4+4 hamileyim 4.5 yaşında bi oğlum var ikinci bebegim olacak inşallah heyecanlarımızı birlikte paylaşalım istedim henüz doktora gitmedim hafta gitmeyi düşünüyorum keseyi görebilmek için
Merhaba canım ilkte sadece kese mi gözüktü içi yani bebek daha gözükmemiş miydi ben dün gittiğimde 5mm kese gözüktü daha içi boşmuş onun için 7-9 gün sonra oluşur dedi tam anlayamadımMerhaba kızlar. Dün kontrolüm vardı. Bebişimizi gördük az da olsa minik kalbini duydukDaha çok küçük 6+5 dedi. Son gittiğim doktor sat değiştirmişti ona göre 7+0 olması gerekiyordu. 3 hafta sonra gel o zaman daha net anlarız gününü dedi. Folik asit kullanıyordum her gün. Bir gün iç bir gün içme gelene kadar dedi.
Ultrasonun üstteki ayın 9unda sadece kese görünmüştü. Alttaki de dünkü çok şükür bebişimiz ordayanlış anlamadıysam ölçü yazıyor 8 mm daha minicik
İlk gittiğimde 5 haftalık dedi sadece kese vardı. Dün gittiğimde bebeği gördük 6+5 dedi. Büyük ihtimalle bir dahaki gidişinde görünür canımMerhaba canım ilkte sadece kese mi gözüktü içi yani bebek daha gözükmemiş miydi ben dün gittiğimde 5mm kese gözüktü daha içi boşmuş onun için 7-9 gün sonra oluşur dedi tam anlayamadım
Merhaba, Ben simdiye kadar 2 kere baktırdım, yükselip yukselmemesi onemli takip icin, 1 defa daha vermeyi dusunuyorumMerhaba anne adayları birşey danışmak istiyorum kan testini bir kere mi yaptırdınız yoksa iki mi ? Ben idrarda öğrendikten sonra kanda baktırdım bir kez bir daha baktirmadim da baktırmak gerekiyor mu merak ediyorum?
Evet çoğunluk öyle yapıyor sanırım bende yarın tekrar vereyim o zaman cumartesi doktor randevum var bakalımMerhaba, Ben simdiye kadar 2 kere baktırdım, yükselip yukselmemesi onemli takip icin, 1 defa daha vermeyi dusunuyorum
Eşimde olacak inşallah onun içinde bekliyorum canımKeseyi görebilirsiniz bende dün gördüm sat'ımız yakın benimde 20temmuzdu :)
Ben 12 haftaya raziyim o vakte geçecekse canmYeni gelen arkadaslar hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah... ben bulantilar yuzunden depresyona girdim. Hayattan zevk almiyorum midem agzimda surekli aglayasim var bebek sevinci yasayamiyorum. Kizimda 12 hafta surmustu umarim ayni olur
Büyük ihtimalle aynı senle benim bugün 7.haftaya girdim bnde perşembe randevu hayırlısıyla gelseydi bi ❤❤Merhaba kızlar. Dün kontrolüm vardı. Bebişimizi gördük az da olsa minik kalbini duydukDaha çok küçük 6+5 dedi. Son gittiğim doktor sat değiştirmişti ona göre 7+0 olması gerekiyordu. 3 hafta sonra gel o zaman daha net anlarız gününü dedi. Folik asit kullanıyordum her gün. Bir gün iç bir gün içme gelene kadar dedi.
bende 1 kere baktirdim sonra doktor baska tahliller istedi genel, keseyi de gorunce gerek kalmadi heralde istemedi bendenMerhaba anne adayları birşey danışmak istiyorum kan testini bir kere mi yaptırdınız yoksa iki mi ? Ben idrarda öğrendikten sonra kanda baktırdım bir kez bir daha baktirmadim da baktırmak gerekiyor mu merak ediyorum?
Bu aralar ben de çok olmaya başladı o bir de inanılmaz halsizliğin yanında ateşim çıkıp düşüyor. Çarşamba dr gitcem bi sorayım niye böyleSon bi kaç gündür kasık ağrısı yaşıyorum, sanki adet olacakmış gibi. Var mı kasıklarında karıncalanma hisseden kızlar?
Merhaba anne adayları birşey danışmak istiyorum kan testini bir kere mi yaptırdınız yoksa iki mi ? Ben idrarda öğrendikten sonra kanda baktırdım bir kez bir daha baktirmadim da baktırmak gerekiyor mu merak ediyorum?
Aynen benimde kuzum, ateşim çıkıyor degil de vücudum sıcak. Bacaklarim göbeğim. Isı olarak var ölçmedim allah var kac bilmiyorum ama vücut ısım yüksek benimde. Kontrol benimde Çarşamba guzel haberlerle tekrardan görüşelim inşallah kuzumBu aralar ben de çok olmaya başladı o bir de inanılmaz halsizliğin yanında ateşim çıkıp düşüyor. Çarşamba dr gitcem bi sorayım niye böyle