2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
hayirli olsun canim, benimde doktor olcum yaptiktan sonra 1 gun geriye gitti :) bizde suan 7 haftaligiz

Hayirli olsun canim masallah bebisimize insallah saglikli gelir o da
Bende yeni atlattim gribi, öff ne zordu ya... Nane limon ihlamur bal ve limon kesinlike gun icinde surekli ic (ihlamur sadece 1 bardak ama).

Canlar merhaba. Şişlide doğum yapacak olan ya da yapmış arkadaşı olan var mı?

Keseyi görebilirsiniz bende dün gördüm sat'ımız yakın benimde 20temmuzdu :)

Merhaba canım ilkte sadece kese mi gözüktü içi yani bebek daha gözükmemiş miydi ben dün gittiğimde 5mm kese gözüktü daha içi boşmuş onun için 7-9 gün sonra oluşur dedi tam anlayamadım

Merhaba canım ilkte sadece kese mi gözüktü içi yani bebek daha gözükmemiş miydi ben dün gittiğimde 5mm kese gözüktü daha içi boşmuş onun için 7-9 gün sonra oluşur dedi tam anlayamadım
İlk gittiğimde 5 haftalık dedi sadece kese vardı. Dün gittiğimde bebeği gördük 6+5 dedi. Büyük ihtimalle bir dahaki gidişinde görünür canım

Merhaba anne adayları birşey danışmak istiyorum kan testini bir kere mi yaptırdınız yoksa iki mi ? Ben idrarda öğrendikten sonra kanda baktırdım bir kez bir daha baktirmadim da baktırmak gerekiyor mu merak ediyorum?

Merhaba, Ben simdiye kadar 2 kere baktırdım, yükselip yukselmemesi onemli takip icin, 1 defa daha vermeyi dusunuyorum

Yeni gelen arkadaslar hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah... ben bulantilar yuzunden depresyona girdim. Hayattan zevk almiyorum midem agzimda surekli aglayasim var bebek sevinci yasayamiyorum. Kizimda 12 hafta surmustu umarim ayni olur
Ben 12 haftaya raziyim o vakte geçecekse canm

Büyük ihtimalle aynı senle benim bugün 7.haftaya girdim bnde perşembe randevu hayırlısıyla gelseydi bi ❤❤

Son bi kaç gündür kasık ağrısı yaşıyorum, sanki adet olacakmış gibi. Var mı kasıklarında karıncalanma hisseden kızlar?

bende 1 kere baktirdim sonra doktor baska tahliller istedi genel, keseyi de gorunce gerek kalmadi heralde istemedi benden

Ben iki kez baktırdım. Birincisi saglık ocagında 85 çıktı diğeri iki gün sonra hastanede 303 çıktı.

Bu aralar ben de çok olmaya başladı o bir de inanılmaz halsizliğin yanında ateşim çıkıp düşüyor. Çarşamba dr gitcem bi sorayım niye böyle
Aynen benimde kuzum, ateşim çıkıyor degil de vücudum sıcak. Bacaklarim göbeğim. Isı olarak var ölçmedim allah var kac bilmiyorum ama vücut ısım yüksek benimde. Kontrol benimde Çarşamba guzel haberlerle tekrardan görüşelim inşallah kuzum

Kızlar merhaba
Kanda pihtilasma olup olmadığını test yapmadan anlamanın bir yolu var mı gebelik için

Merhaba kızlar cumartesi kan verdim beta 202 çıktı perşembe doktora gideceğim perşembeye kadar tekrar kan vermem gerekir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…