- 31 Temmuz 2021
- 112
- 91
- 30
Bende de kasık ağrısı göğüslerim biraz büyüdü bide hassasiyet varNe gibi belirtileriniz var peki kızlar.
ben de pek belirti yok sadece kaşık ağrısı.
Ctesi gidcem dr 5+4 olcak o gün unutmazsam sorarım ben5 haftalık arkadaşlar keseleriniz kaç mm bilen yok mu ??
Ben dün doktora gittim 3 mm idi kesemiz . 5+3 üz bugün :)5 haftalık arkadaşlar keseleriniz kaç mm bilen yok mu ??
Heyecanlı bekleyişİnşallah canım inşallah sende görürsün sırada bebek ve kalp atışları var onun için 10 gün sonra çağırdı
Normal kese mi içersin de ki yolk sac denilen kese mi 3 mm di cnm. ?Ben dün doktora gittim 3 mm idi kesemiz . 5+3 üz bugün :)
Normal kese idi galiba , ben heyecandan çok fazla soru da soramadım yaNormal kese mi içersin de ki yolk sac denilen kese mi 3 mm di cnm. ?
Dogrudur,gecmis olsunSonuçlar temiz çıktı. Sadece idrar da lökosit varmış idrar kültürü yapılacakmış.
beta ya bakmıyoruz artık keseyi gördüğümüz için dedi.
Son adet tarihin 17si mi ? Benim 16si aksami. 22 Nisan diyor. Seninki sanirim 17si :) Assagi yukari ayni tarihlerde bebislerimizi kucagimiza alicaz :)Kızlar ptesi kan sonucum 135'di, bugun 1435haftaya doktora giderim artik
Evt canim 17 temmuzSon adet tarihin 17si mi ? Benim 16si aksami. 22 Nisan diyor. Seninki sanirim 17si :) Assagi yukari ayni tarihlerde bebislerimizi kucagimiza alicaz :)
Ben normal de tatlı çok severim. Tatlısız günüm geçmez ama şu an göresin yok sırf acı istiyor canımYa kizlar sizde de böyle şekerli şeyler yiyince mideniz bı tuhaf oluyor mu
Merhaba kalp atısı duydunuzmu ?Teyzeleri 6+3 te biz :) 0,5 santimmis minigin boyu :)
Benim de 9 mm çıktı canım. Dr normal dedi.Kızlar 5 haftalık kesenin boyu kaç mm çıktı sizin? Benimki 8 mm yazıyor çok değil mi? Bir sıkıntı olmaz ins
Sağol canım taktım kafama acaba boş gebelik mol gebelik ay bir sürü şey okudumBenim de 9 mm çıktı canım. Dr normal dedi.
Ben de küçük die korktum.Sağol canım taktım kafama acaba boş gebelik mol gebelik ay bir sürü şey okudum
Bende acı falan değil de böyle ne mide bulantısı ne yanma böyle değişik oluyor. Daha çok böyle şekerli şeyler yiyince meyve dondurma falan ateş basiyor gibi oluyor yorgunluk oluyor acıma gibi oluyorBen normal de tatlı çok severim. Tatlısız günüm geçmez ama şu an göresin yok sırf acı istiyor canım
Selam canım. Ben de yarin tam 5.haftama giricem. Sali gunku ultrasonda 5.3mm yaziyor. Bence bunlari kafaya takmaya gerek yok, doktorun bisey demeeigi surece icin ferah olsun.Kızlar 5 haftalık kesenin boyu kaç mm çıktı sizin? Benimki 8 mm yazıyor çok değil mi? Bir sıkıntı olmaz ins