- 6 Ağustos 2021
- 173
- 70
- 27
Bugün baktırdım 5+1 0,75 mm5 haftalık arkadaşlar keseleriniz kaç mm bilen yok mu ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün baktırdım 5+1 0,75 mm5 haftalık arkadaşlar keseleriniz kaç mm bilen yok mu ??
Emin değilimm ama bence çok değil benimde bugün 5+1 günüm 0.75 mm çıktıKızlar 5 haftalık kesenin boyu kaç mm çıktı sizin? Benimki 8 mm yazıyor çok değil mi? Bir sıkıntı olmaz ins
Senin geç döllenme de olabilir dedi bir doktor arkadasa merak edip sordum o döllenme zamanına gore oluşur kimsenin ki ölçüt olmaz dedi canım. Önemli olan sonraki randevuyla iki goruntunun karsilastirmasiymis. Hatta sonradan hatırladım benim doktor ultrason görüntüsü haftaya mutlaka getir dedi.Emin değilimm ama bence çok değil benimde bugün 5+1 günüm 0.75 mm çıktı
0,75 mm kesenin içinde ki o küçük kese yolk sac diyorlar ya o olabilir mi acaba CanımEmin değilimm ama bence çok değil benimde bugün 5+1 günüm 0.75 mm çıktı
Allah Allah benim sata göre normalmiş ama bakalım haftaya göreceğiz. İnşallah sağ Salim atlatırız bu günleriSenin geç döllenme de olabilir dedi bir doktor arkadasa merak edip sordum o döllenme zamanına gore oluşur kimsenin ki ölçüt olmaz dedi canım. Önemli olan sonraki randevuyla iki goruntunun karsilastirmasiymis. Hatta sonradan hatırladım benim doktor ultrason görüntüsü haftaya mutlaka getir dedi.
Ya hiç bilmiyorum doktor o kadar suratsızdı ki sadece 75 mm daha küçük dedi başka bu kese öyle böyle hiçbir şey söylemedi haftaya başka doktora gideceğim canım çok sıkıldı0,75 mm kesenin içinde ki o küçük kese yolk sac diyorlar ya o olabilir mi acaba Canım
Tek kese mi yoksa kese içinde ufak bi kese daha var mıydı görüntüdeYa hiç bilmiyorum doktor o kadar suratsızdı ki sadece 75 mm daha küçük dedi başka bu kese öyle böyle hiçbir şey söylemedi haftaya başka doktora gideceğim canım çok sıkıldı
Tek kese mi yoksa kese içinde ufak bi kese daha var mıydı görüntüde
Muhtemelen bir daha ki kontrolde yolk kesesi de oluşur.Eki Görüntüle 2903710 Böyle bir şey anlamıyorum malesef
İnşallah sağ Salim görürüz her şeyiMuhtemelen bir daha ki kontrolde yolk kesesi de oluşur.
Benim de şu an böyle bir görüntü.
Topic sahibi arkadaşımız bizim neden tablomuz yok. Bütün grupların var Tablomuz olsa birbirimizi tanımamız daha kolay olurdu. Keseyi görenleri kalp atışı duyanları da görmüş olurduk.Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza(tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilirsiniz..
Evet iki kizim var ve ilk üç ay özellikle mide bulantisindan harap oluyordum, kimisinde hic olmuyor rahat geçiriyor hamileligi kimisi de ben gibi zindanSizin ilk degil o zaman tecrubelisiniz. Benim ilk ve her sabah bakalim bugun ne yasiycam diyip hicbir belirti yasamadan gunu bitiriyorum. :)
Ben gittiğimde net görülmemişti, şuan 5+1 oldum ayniyi sanirimBenim kesemde yeni oluşmaya başlamış canım sende görürsün inşallah bana haftalık olarak bişey demedi uygulamada 5+0 ız bizde
Bende hiçbir belirti yok,Ne gibi belirtileriniz var peki kızlar.
ben de pek belirti yok sadece kaşık ağrısı.
Cok şey okuyup kafanızı karistirmayinSağol canım taktım kafama acaba boş gebelik mol gebelik ay bir sürü şey okudum
Evt bende söyleyecektim, biraz daha bekliyim belki yapar diye düşündüm MeG s tablo telden olmuyor, pc den yapmak lazim yada direk yöneticilere soyle yardimci oluyorlarTopic sahibi arkadaşımız bizim neden tablomuz yok. Bütün grupların var Tablomuz olsa birbirimizi tanımamız daha kolay olurdu. Keseyi görenleri kalp atışı duyanları da görmüş olurduk.
Bende de aynı oldu sağ kasıkta ağrı bitti böyle rahimde bir varlık bir değişiklik hissediyorum.Ben bugün sağ kasıkta ilk gebeliğimdeki gibi 3 kere sancı hissettim. Sonra o ağrı rahme geçti. Sanırım hamileyim yerleşti bebek. Geçen hamileliğimle aynı resmen. Sizde de olmuş muydu?
Ben ankarada değilim ama internetten takip ettiğim 3 kisi var beğendiğim, cagri gülümser, şükran çakmak, gökçen ErdoğanKızlar aranızda Ankara da olan var mı ben bi yıldır buradayım ve dr konusunda sadece int araştırması yapıyorum şu an içinde evime yakın bi hastaneye gidiyorum öylesine önerileriniz varsa sevinirim