2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Emin değilimm ama bence çok değil benimde bugün 5+1 günüm 0.75 mm çıktı
Senin geç döllenme de olabilir dedi bir doktor arkadasa merak edip sordum o döllenme zamanına gore oluşur kimsenin ki ölçüt olmaz dedi canım. Önemli olan sonraki randevuyla iki goruntunun karsilastirmasiymis. Hatta sonradan hatırladım benim doktor ultrason görüntüsü haftaya mutlaka getir dedi.

Senin geç döllenme de olabilir dedi bir doktor arkadasa merak edip sordum o döllenme zamanına gore oluşur kimsenin ki ölçüt olmaz dedi canım. Önemli olan sonraki randevuyla iki goruntunun karsilastirmasiymis. Hatta sonradan hatırladım benim doktor ultrason görüntüsü haftaya mutlaka getir dedi.
Allah Allah benim sata göre normalmiş ama bakalım haftaya göreceğiz. İnşallah sağ Salim atlatırız bu günleri 💪❤️

Tek kese mi yoksa kese içinde ufak bi kese daha var mıydı görüntüde
71E8FDAF-DBCE-4649-BD3E-6285577D510B.jpeg
Böyle bir şey anlamıyorum malesef

Kızlar aranızda Ankara da olan var mı ben bi yıldır buradayım ve dr konusunda sadece int araştırması yapıyorum şu an içinde evime yakın bi hastaneye gidiyorum öylesine önerileriniz varsa sevinirim 🙏🏻

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza(tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilirsiniz..
Topic sahibi arkadaşımız bizim neden tablomuz yok. Bütün grupların var :KK43: Tablomuz olsa birbirimizi tanımamız daha kolay olurdu. Keseyi görenleri kalp atışı duyanları da görmüş olurduk.

Ben bugün sağ kasıkta ilk gebeliğimdeki gibi 3 kere sancı hissettim. Sonra o ağrı rahme geçti. Sanırım hamileyim yerleşti bebek. Geçen hamileliğimle aynı resmen. Sizde de olmuş muydu?

Sizin ilk degil o zaman tecrubelisiniz. Benim ilk ve her sabah bakalim bugun ne yasiycam diyip hicbir belirti yasamadan gunu bitiriyorum. :)
Evet iki kizim var ve ilk üç ay özellikle mide bulantisindan harap oluyordum, kimisinde hic olmuyor rahat geçiriyor hamileligi kimisi de ben gibi zindan

Topic sahibi arkadaşımız bizim neden tablomuz yok. Bütün grupların var :KK43: Tablomuz olsa birbirimizi tanımamız daha kolay olurdu. Keseyi görenleri kalp atışı duyanları da görmüş olurduk.
Evt bende söyleyecektim, biraz daha bekliyim belki yapar diye düşündüm 😊 MeG s MeG s tablo telden olmuyor, pc den yapmak lazim yada direk yöneticilere soyle yardimci oluyorlar 😉

Ben bugün sağ kasıkta ilk gebeliğimdeki gibi 3 kere sancı hissettim. Sonra o ağrı rahme geçti. Sanırım hamileyim yerleşti bebek. Geçen hamileliğimle aynı resmen. Sizde de olmuş muydu?
Bende de aynı oldu sağ kasıkta ağrı bitti böyle rahimde bir varlık bir değişiklik hissediyorum.

Kızlar aranızda Ankara da olan var mı ben bi yıldır buradayım ve dr konusunda sadece int araştırması yapıyorum şu an içinde evime yakın bi hastaneye gidiyorum öylesine önerileriniz varsa sevinirim 🙏🏻
Ben ankarada değilim ama internetten takip ettiğim 3 kisi var beğendiğim, cagri gülümser, şükran çakmak, gökçen Erdoğan 😊

X