2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Merhaba arkadaşlarım dün kanamam oldu. doktora gittim bebek iyi ama kese etrafında kanama alanı varmış 12.haftaya dek 3 günde bir pruluton günde 3 öğün de progestan yazdı bol bol istirahat edeceksin dedi bebek 7+4 ama orada 6+5 çıktı kafam karıştı geriden gelmesi normal mi aranızda benim gibi kanama yaşayan var mı?
Gec döllenme oldugunda daha küçük cikabilir, onemli degil eğer 2 haftayı geçmiyorsa degerler. Benim de ilk gebeligim kanama ile basladi ilk 26 hafta devam etti, bazı doktorlar yatmanın hic bir faydası yok dese de insan yatınca daha güvende hissediyor. İlaçlarını kullanın, iğnenizi olun, bol bol dinlenin, egilmeyin, bi yerlere uzanmayin, agir kaldırmayın, insallah sorunsuz atlatirsiniz 🤲🏻

Merhaba arkadaşlarım dün kanamam oldu. doktora gittim bebek iyi ama kese etrafında kanama alanı varmış 12.haftaya dek 3 günde bir pruluton günde 3 öğün de progestan yazdı bol bol istirahat edeceksin dedi bebek 7+4 ama orada 6+5 çıktı kafam karıştı geriden gelmesi normal mi aranızda benim gibi kanama yaşayan var mı?
Geçmiş olsun canım başlarda normal ilerleyen günlerde kendini toparlar bazen önden bile gidebilir

gecmis olsun canim sakin is yapma yat uzan

Gec döllenme oldugunda daha küçük cikabilir, onemli degil eğer 2 haftayı geçmiyorsa degerler. Benim de ilk gebeligim kanama ile basladi ilk 26 hafta devam etti, bazı doktorlar yatmanın hic bir faydası yok dese de insan yatınca daha güvende hissediyor. İlaçlarını kullanın, iğnenizi olun, bol bol dinlenin, egilmeyin, bi yerlere uzanmayin, agir kaldırmayın, insallah sorunsuz atlatirsiniz 🤲🏻
Allah razı olsun sağolun
Geçmiş olsun canım başlarda normal ilerleyen günlerde kendini toparlar bazen önden bile gidebilir
Teşekkür ederim
gecmis olsun canim sakin is yapma yat uzan
Teşekkür ediyorum elimden geldiğince dinleniyorum

Yerleşme kanaması yaşayan var mı kızlar aranizda
Verdiği ilaçları kullanıyorum ama peçeteye arada kahve leke geliyor
7.haftada yerlesme kanamasi olmaz ki, implantasyon normal gebelikte reglinizin oldugu haftada olur, tup bebekte ise 5 gunluk embr. transferini takiben 48 saat icinde.
6-8. Hafta plecental shift kanamasi olabiliyor ya da dusuk tehdidi (dikkat ederseniz tehdit ortadan kalkar), bazen de implantasyon bolgesinde kanama alani olabiliyor o da dinlenmeyle gecer insallah.
Caninizi sikmayin ben de kanama yasadim, progesteron kanamayi kestigi icin kalan kanlar akinti ile zamanla kahverengi geliyor. Bildigim kadariyla siz de benim gibi yataktasiniz, ( bugun 5. Yatis gunum) sabredecek dua edecek ve progesteronu hic aksatmadan saat gibi kullanacak ve bol su icecegiz.

Son düzenleme:
7.haftada yerlesme kanamasi olmaz ki, implantasyon normal gebelikte reglinizin oldugu haftada olur, tup bebekte ise 5 gunluk embr. transferini takiben 48 saat icinde.
6-8. Hafta plecental shift kanamasi olabiliyor ya da dusuk tehdidi (dikkat ederseniz tehdit ortadan kalkar), bazen de implantasyon bolgesinde kanama alani olabiliyor o da dinlenmeyle gecer insallah.
Caninizi sikmayin ben de kanama yasadim, progesteron kanamayi kestigi icin kalan kanlar akinti ile zamanla kahverengi geliyor. Bildigim kadariyla siz de benim gibi yataktasiniz, sabredecek dua edecek ve progesteronu hic aksatmadan saat gibi kullanacak ve bol su icecegiz.
Duphaston verdi bana kanama yok bnde yani çok az kahve leke geldi iltihap gibi sanki ama bnde 7cm kist vardı 6 cm e düşmüş oda olabilir dedi bilemedi kesede bebekte görüntü şükür yatıyorum dinleniyorum surekli

65EA9C9E-D5D8-44A5-8E55-4CFA09075C66.jpeg
Az önce ilaç yazdırmak için devlet hastanesine gittim 7+5 günlük orda 8+2 çıktı buda benim miniğim teyzeleri

Duphaston verdi bana kanama yok bnde yani çok az kahve leke geldi iltihap gibi sanki ama bnde 7cm kist vardı 6 cm e düşmüş oda olabilir dedi bilemedi kesede bebekte görüntü şükür yatıyorum dinleniyorum surekli
Duphaston da progesteron iceren ilaclarin oral formlarindan biri. ben lutinus fitil kullaniyorum, normalde gunde 2, kanama olursa gunde 3. Acil durumda proluton depot igne (max haftada 1 kullaniyor benim doktorum) şukur aktif kanama alani yok rahimde.
2 kese ve yolk sac var, bu hafta sonunda bebekleri ve haftaya da kalp atimlarini bekliyoruz

Duphaston da progesteron iceren ilaclarin oral formlarindan biri. ben lutinus fitil kullaniyorum, normalde gunde 2, kanama olursa gunde 3. Acil durumda proluton depot igne (max haftada 1 kullaniyor benim doktorum) şukur aktif kanama alani yok rahimde.
2 kese ve yolk sac var, bu hafta sonunda bebekleri ve haftaya da kalp atimlarini bekliyoruz
Kontrole gittim 12sinde duymuştum kalp atışını canm
Kanama yok bnde tam da anlatamadım da 16sinda kahve leke geldi fazla geldi bana göre hemn gittim acile serum verdiler progesteron dediğin ilaçtan verdiler o gece yatış oldu sabah kontrol yapıldı kahve leke azalmıştı iste kese de bebekte görüldü şükür snra ilaçları yazdı çıkarttı eger kanama çoğalırsa kirmizi olursa gel dedi ilaçları kullanmaya başladım ama öyle artmadı sabah bir iki damla kahve leke geldi o kadar hemen geri uzandım zaten kalkmıyorum hic

Canim seni o kadar iyi anlıyorum ki hiç canını sıkma, inan ki insanin elinden geleni yapması vicdanını rahatlatıyor evet ama sonucu değiştirmiyor, benimde 2.gebeligimde 10.hafta basladi kanamam hic bir sebep bulunamadı, hep yattım, ilaclarimi kullandim igne mi oldum ama 20.haftasinda suyumun gelmesiyle bende bebeğimi kaybettim, suni sancı ile dogum yaptim, 500 gr alti oldugu icin doktor bisey yapamayız dedi😔 Bir tanıdık vardı, 4 yada 5.ye hamileydi istemiyordu bebegini, kanaması vardi, doktorun dedigi hicbiseyi yapmadi, ilaçlarını kullanmadi vs bebegi saglikla dogdu. Yani eger Rabbim ömür vermişse yasayacak, vermemisse ne yaparsan yap yaşamayacak, bunu bilmek benim içimi hep ferahlatti, sana da belki iyi gelir biraz 🌸
Artık kafama takmıyorum ama doktorun tam olarak uyarması gerekirdi. Normal yaşantina devam et dedi ama ben hergun temizlik ve ev işi yapmaya devam edince sonuç kötü oldu.
Ama şimdi tekrar hamileyim ya o benim için büyük mutluluk cuma günü doktor randevumuz var ilk kez göreceğiz, isallah kalp atışı da duyarız.
Merhaba kızlar 2 gundur testlerim boyle cikiyor,kan testi icin yarin sağlık ocağına gidecem.Umarım kimyasal falan degildir.Çünku dunku testle bugunku arasinda pek bi koyuluk farki yok.Regl olmama 3 gün var,dualariniza talibim💞Öpüyorum hepinizi😘Eki Görüntüle 2902626
Hayırlısı olsun hamilesin
Gecmis olsun dinlen sakın ev işi birsey yapma bırak evi , herseyi bak dinlenmene
Kızlar sağlık ocağı kan sonuclarını e nabizdan mi goruyoruz,bilgisi olan var mi?
Bende sağlık ocağında yaptırıyorum ama e nabız da görünmüyor. Doktora gidip çıktı alıyorum.

Artık kafama takmıyorum ama doktorun tam olarak uyarması gerekirdi. Normal yaşantina devam et dedi ama ben hergun temizlik ve ev işi yapmaya devam edince sonuç kötü oldu.
Ama şimdi tekrar hamileyim ya o benim için büyük mutluluk cuma günü doktor randevumuz var ilk kez göreceğiz, isallah kalp atışı da duyarız.

Hayırlısı olsun hamilesin

Gecmis olsun dinlen sakın ev işi birsey yapma bırak evi , herseyi bak dinlenmene

Bende sağlık ocağında yaptırıyorum ama e nabız da görünmüyor. Doktora gidip çıktı alıyorum.
Bazi doktorlar dinlenmenin-yatmanin hic bir faydası olmadığını savunuyor, belkide sen de öyle bir doktora denk gelmişsindir. Yaşıyorken gercekten cok zor zamanlar 😔 insallah Rabbim bebisini saglikla kucağına almayı nasip eder, guzel haberlerini bekliyoruz 😊

Kızlar sağlık ocağı kan sonuclarını e nabizdan mi goruyoruz,bilgisi olan var mi?
Ben e nabızdan bakıyorum, özeldekileri bile görüyorum. Bazı ayarlarınız kapalı olabilir. Ayarlarda bilgilerimi kimler görsün gibi bir ayar var oradan muayene olduğum doktor yapıp deneyin isterseniz. Benim sonrasında düşmeye başlamıştı.

kızlar oscapar iğne kullanıp bitmeden yazdıran var mı 7sinde btmiş olacak iğnem yalnız ben o tarihde tatilde olacağım için gitmeden yazdırmak istiyorum doktoruma

X