2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Gec döllenme oldugunda daha küçük cikabilir, onemli degil eğer 2 haftayı geçmiyorsa degerler. Benim de ilk gebeligim kanama ile basladi ilk 26 hafta devam etti, bazı doktorlar yatmanın hic bir faydası yok dese de insan yatınca daha güvende hissediyor. İlaçlarını kullanın, iğnenizi olun, bol bol dinlenin, egilmeyin, bi yerlere uzanmayin, agir kaldırmayın, insallah sorunsuz atlatirsiniz

Geçmiş olsun canım başlarda normal ilerleyen günlerde kendini toparlar bazen önden bile gidebilir

gecmis olsun canim sakin is yapma yat uzan

Allah razı olsun sağolun
Geçmiş olsun canım başlarda normal ilerleyen günlerde kendini toparlar bazen önden bile gidebilir
Teşekkür ederim
gecmis olsun canim sakin is yapma yat uzan
Teşekkür ediyorum elimden geldiğince dinleniyorum

Yerleşme kanaması yaşayan var mı kızlar aranizda
Verdiği ilaçları kullanıyorum ama peçeteye arada kahve leke geliyor
7.haftada yerlesme kanamasi olmaz ki, implantasyon normal gebelikte reglinizin oldugu haftada olur, tup bebekte ise 5 gunluk embr. transferini takiben 48 saat icinde.
6-8. Hafta plecental shift kanamasi olabiliyor ya da dusuk tehdidi (dikkat ederseniz tehdit ortadan kalkar), bazen de implantasyon bolgesinde kanama alani olabiliyor o da dinlenmeyle gecer insallah.
Caninizi sikmayin ben de kanama yasadim, progesteron kanamayi kestigi icin kalan kanlar akinti ile zamanla kahverengi geliyor. Bildigim kadariyla siz de benim gibi yataktasiniz, ( bugun 5. Yatis gunum) sabredecek dua edecek ve progesteronu hic aksatmadan saat gibi kullanacak ve bol su icecegiz.

Son düzenleme:
Duphaston verdi bana kanama yok bnde yani çok az kahve leke geldi iltihap gibi sanki ama bnde 7cm kist vardı 6 cm e düşmüş oda olabilir dedi bilemedi kesede bebekte görüntü şükür yatıyorum dinleniyorum surekli

Duphaston verdi bana kanama yok bnde yani çok az kahve leke geldi iltihap gibi sanki ama bnde 7cm kist vardı 6 cm e düşmüş oda olabilir dedi bilemedi kesede bebekte görüntü şükür yatıyorum dinleniyorum surekli
Duphaston da progesteron iceren ilaclarin oral formlarindan biri. ben lutinus fitil kullaniyorum, normalde gunde 2, kanama olursa gunde 3. Acil durumda proluton depot igne (max haftada 1 kullaniyor benim doktorum) şukur aktif kanama alani yok rahimde.
2 kese ve yolk sac var, bu hafta sonunda bebekleri ve haftaya da kalp atimlarini bekliyoruz

Kontrole gittim 12sinde duymuştum kalp atışını canm
Kanama yok bnde tam da anlatamadım da 16sinda kahve leke geldi fazla geldi bana göre hemn gittim acile serum verdiler progesteron dediğin ilaçtan verdiler o gece yatış oldu sabah kontrol yapıldı kahve leke azalmıştı iste kese de bebekte görüldü şükür snra ilaçları yazdı çıkarttı eger kanama çoğalırsa kirmizi olursa gel dedi ilaçları kullanmaya başladım ama öyle artmadı sabah bir iki damla kahve leke geldi o kadar hemen geri uzandım zaten kalkmıyorum hic

Artık kafama takmıyorum ama doktorun tam olarak uyarması gerekirdi. Normal yaşantina devam et dedi ama ben hergun temizlik ve ev işi yapmaya devam edince sonuç kötü oldu.
Ama şimdi tekrar hamileyim ya o benim için büyük mutluluk cuma günü doktor randevumuz var ilk kez göreceğiz, isallah kalp atışı da duyarız.
Hayırlısı olsun hamilesin
Gecmis olsun dinlen sakın ev işi birsey yapma bırak evi , herseyi bak dinlenmene
Kızlar sağlık ocağı kan sonuclarını e nabizdan mi goruyoruz,bilgisi olan var mi?
Bende sağlık ocağında yaptırıyorum ama e nabız da görünmüyor. Doktora gidip çıktı alıyorum.

Bazi doktorlar dinlenmenin-yatmanin hic bir faydası olmadığını savunuyor, belkide sen de öyle bir doktora denk gelmişsindir. Yaşıyorken gercekten cok zor zamanlar insallah Rabbim bebisini saglikla kucağına almayı nasip eder, guzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar sağlık ocağı kan sonuclarını e nabizdan mi goruyoruz,bilgisi olan var mi?
Ben e nabızdan bakıyorum, özeldekileri bile görüyorum. Bazı ayarlarınız kapalı olabilir. Ayarlarda bilgilerimi kimler görsün gibi bir ayar var oradan muayene olduğum doktor yapıp deneyin isterseniz. Benim sonrasında düşmeye başlamıştı.

kızlar oscapar iğne kullanıp bitmeden yazdıran var mı 7sinde btmiş olacak iğnem yalnız ben o tarihde tatilde olacağım için gitmeden yazdırmak istiyorum doktoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…