Anladım canım haklısın o zaman, doğum paketi bende baktım ama kararsız kaldım çok.Sağol canım doğum paketı aldım onun ıcerısıde tahlıller de var ama doktor bu lıstenın dısına cıkıp ucretlı gereksız testler ıstıyor benı rahatsız ettı bakalım hep boyle yaparsa degısecegım
Ben bu ay hiç beklemiyordum sürpriz oldu birazBi kaç gün daha beklesen keseyide görcen arkadaşımMaşallah iyi sabretmişsin.
Canim seni o kadar iyi anlıyorum ki hiç canını sıkma, inan ki insanin elinden geleni yapması vicdanını rahatlatıyor evet ama sonucu değiştirmiyor, benimde 2.gebeligimde 10.hafta basladi kanamam hic bir sebep bulunamadı, hep yattım, ilaclarimi kullandim igne mi oldum ama 20.haftasinda suyumun gelmesiyle bende bebeğimi kaybettim, suni sancı ile dogum yaptim, 500 gr alti oldugu icin doktor bisey yapamayız dediGeçen sene hamileyim 12. Haftada kanamam başladı hafif geliyordu doktor tam olarak beni uyarmadıği için ben normal yaşantımda devam ettim ve kanamalarim arttı hastanede yatırdı falan ama durumum kotulesti plasenta previa dediler sonra değil dediler ve ben 19. Haftada bebeğimi suyum geldiği için kaybettim. Bebek yaşıyordu ama organları tam gelişmesini için ve 22 haftadan küçük olması sebebiyle yaşatma durumu olmuyor.
Sen bak keyfine yat, dinlen, yorma, üzülme sıkılma ve güzel bir hamilelik geçir isallah bebegini kucağına al .
Kucağımıza almak nasipse oluyor değilse olmuyor ama benim acemiligime geldi ve Rabbım böyle nasip etti. Şükür şimdi yine hamileyim ve kendime dikkat ediyorum yormuyorum.
Seni endiselendirmek istemem sadece yaşayan biri olarak dikkat etmen için uyarıyorum, keske beni de uyarsalardi
Tebrikler bende çok yeni öğrendim daha 1 kere kan verdimKızlar merhaba , ben sabah çok belirgin ikinci çizgi ile hamileliğimi öğrendimSanırım ben de nisan annesi olacağım , hala inanamıyor olsam da
İçini ferah tut insallah yolunda gidecek herşeyCuma günü randevum var 5+1 olucaz inşallah herşey yolundadır
Cok sevindim kalp atısını duymanızaMerhaba kızlar bugun kontrol vardı 7+1... Kalp atısı duyuldu bebek gorundu... Rutın kan ıdrar tahlıllerı yapıldı. 3 hafta sonra gel dedi. Doktor biraz masraflı gereklı gereksız parasına bakmadan bırsuru tahlıl ıstıyor. Bende yaptırmayacagım. Düşük riskim yok yinede progestan yazdı bılemıyorum ıcmeme gerek var mı... Haberler böyle şimdilik :)
Merhaba kızlar 2 gundur testlerim boyle cikiyor,kan testi icin yarin sağlık ocağına gidecem.Umarım kimyasal falan degildir.Çünku dunku testle bugunku arasinda pek bi koyuluk farki yok.Regl olmama 3 gün var,dualariniza talibimÖpüyorum hepinizi Eki Görüntüle 2902626
Bende bi kac kere damla gibi leke oldu acik kahverengiYerleşme kanaması yaşayan var mı kızlar aranizda
Verdiği ilaçları kullanıyorum ama peçeteye arada kahve leke geliyor
3 gun varsa gayet belirgin cikmis bence :) insallah guzel haberler alirsinMerhaba kızlar 2 gundur testlerim boyle cikiyor,kan testi icin yarin sağlık ocağına gidecem.Umarım kimyasal falan degildir.Çünku dunku testle bugunku arasinda pek bi koyuluk farki yok.Regl olmama 3 gün var,dualariniza talibimÖpüyorum hepinizi Eki Görüntüle 2902626
InşAllah,çok teşekkur ederim3 gun varsa gayet belirgin cikmis bence :) insallah guzel haberler alirsin
Bende aynıyım cnm tutam tutam dökülüyor. Hormonlardan mi demir eksikliği mi. Kan değerlerine bakarken onada bakmamislarKızlar saçlarım aşırı dökülüyor, ilk defa böyle görüyorumyaşayan var mı? Napsam bilemedim tutam tutam gidiyor sanki
Ya ilave demir ilacina bile başladık, eksik değildi ama yine de tebdir olsun dedi doktorum. Ondan mi oldu noldu anlamadim. En azından yalnız olmadığımı bilmek güzel, teşekkür ederim kuzumBende aynıyım cnm tutam tutam dökülüyor. Hormonlardan mi demir eksikliği mi. Kan değerlerine bakarken onada bakmamislar
Hayırlı olsunKızlar merhaba , ben sabah çok belirgin ikinci çizgi ile hamileliğimi öğrendimSanırım ben de nisan annesi olacağım , hala inanamıyor olsam da
Ben üstüne bildiğin adet gördüm :) doktor kontrolünde olduğun sürece normal canım ama her gittiğinde doktorunu bilgilendir mutlakaYerleşme kanaması yaşayan var mı kızlar aranizda
Verdiği ilaçları kullanıyorum ama peçeteye arada kahve leke geliyor
Yaa dün evde kaldım işte kanama olursa geri gel dedi şükür yoktu birsey ınsallah olmaz bir dahaBen üstüne bildiğin adet gördüm :) doktor kontrolünde olduğun sürece normal canım ama her gittiğinde doktorunu bilgilendir mutlaka