2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Anladım canım haklısın o zaman, doğum paketi bende baktım ama kararsız kaldım çok.

Canim seni o kadar iyi anlıyorum ki hiç canını sıkma, inan ki insanin elinden geleni yapması vicdanını rahatlatıyor evet ama sonucu değiştirmiyor, benimde 2.gebeligimde 10.hafta basladi kanamam hic bir sebep bulunamadı, hep yattım, ilaclarimi kullandim igne mi oldum ama 20.haftasinda suyumun gelmesiyle bende bebeğimi kaybettim, suni sancı ile dogum yaptim, 500 gr alti oldugu icin doktor bisey yapamayız dedi Bir tanıdık vardı, 4 yada 5.ye hamileydi istemiyordu bebegini, kanaması vardi, doktorun dedigi hicbiseyi yapmadi, ilaçlarını kullanmadi vs bebegi saglikla dogdu. Yani eger Rabbim ömür vermişse yasayacak, vermemisse ne yaparsan yap yaşamayacak, bunu bilmek benim içimi hep ferahlatti, sana da belki iyi gelir biraz

Cok sevindim kalp atısını duymanıza darısı basımıza benimde düşük riskim yok ama iş hayatım cok hareketli banada doktorum tedbir amaclı progeston yazdı fitil olarak alıyorum önerdiyse doktorun mutlaka al bende cumartesi tam 7 oluyorum ve kalp atısını duymaya gideceğim rabbim izin verdiyse

Yerleşme kanaması yaşayan var mı kızlar aranizda
Verdiği ilaçları kullanıyorum ama peçeteye arada kahve leke geliyor

3 gun varsa gayet belirgin cikmis bence :) insallah guzel haberler alirsin

Kızlar saçlarım aşırı dökülüyor, ilk defa böyle görüyorum yaşayan var mı? Napsam bilemedim tutam tutam gidiyor sanki

İyi geceler kızlar her zaman giremiyorum konuları fln kaçırıyorum ama karın ağrım çok var sağ taraftaydı bugün solda gece zor uyudum drum da yok henüz

Bende aynıyım cnm tutam tutam dökülüyor. Hormonlardan mi demir eksikliği mi. Kan değerlerine bakarken onada bakmamislar
Ya ilave demir ilacina bile başladık, eksik değildi ama yine de tebdir olsun dedi doktorum. Ondan mi oldu noldu anlamadim. En azından yalnız olmadığımı bilmek güzel, teşekkür ederim kuzum

Merhaba arkadaşlarım dün kanamam oldu. doktora gittim bebek iyi ama kese etrafında kanama alanı varmış 12.haftaya dek 3 günde bir pruluton günde 3 öğün de progestan yazdı bol bol istirahat edeceksin dedi bebek 7+4 ama orada 6+5 çıktı kafam karıştı geriden gelmesi normal mi aranızda benim gibi kanama yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…