- 31 Temmuz 2021
- 112
- 91
- 30
Yaaa maşallah hayalimdir ikiz annesi olmak Allah bağışlasınHellooo!! Dun sabahki idrar testinin uzerine aksamina kan tahlilind gittim, transferin 11.gunu hcg 1702 çikti.. Bu deger cogul gebelik oldugunu anlamaya yetti.
Bu sabah kosa kosa doktora gittim 4+4'te 2 keseyi gorduk, ucuncu de olabilecegini dusunuyoruz (3 transfer yapilmisti) haftaya kontrol var...
Hic bu kadar erken gorebilecegimi dusunmemistim, sasirtici oldu.
Erken canim biraz bekle en azindan 5 haftayı tamamla derim sonra vajinal ulttasonla baktırmak zorunda kalabilirsin. P.tesiye randevu al derimMerhaba kızlar hepimize hayırlı olsun Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbenm sat 13 temmuz bat 8 ağustostu 9 unda test yaptım pozitif çıktı yarın kan vercem aile hekiminde ctesi de dr gitmeyi planlıyorum dr gitmek için erken mi sizce
Ben adet gecıkmesınden 10 gun sonra gıtmeme ragmen sadece kese gorundu ve 1 hafta sonraya cagırdı sen 2 gun ara ıle 2 defa kan ver eger degerın arttıysa en az 10 gun sonra doktora gıtMerhaba kızlar hepimize hayırlı olsun Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbenm sat 13 temmuz bat 8 ağustostu 9 unda test yaptım pozitif çıktı yarın kan vercem aile hekiminde ctesi de dr gitmeyi planlıyorum dr gitmek için erken mi sizce
Bunu bilmiodum teşekkür ederimErken canim biraz bekle en azindan 5 haftayı tamamla derim sonra vajinal ulttasonla baktırmak zorunda kalabilirsin. P.tesiye randevu al derim
Tmmdır bugün verdim kanı tekrar veririm artıkBen adet gecıkmesınden 10 gun sonra gıtmeme ragmen sadece kese gorundu ve 1 hafta sonraya cagırdı sen 2 gun ara ıle 2 defa kan ver eger degerın arttıysa en az 10 gun sonra doktora gıt
Merhaba kızlar, bende yeni katıldım aranıza. Bizim de 3 numara geliyor. Nasibi varsa sağlıkla gelsin ins. 102 çıktı dün betahcg. Bat 15 temmuz. Yükselecek mi bakalım. Herkese hayırlı sağlıklı olsun dileklerimle
Oy kuzummmm maşallah çok şükürKalp atışını gördük çok şükür, 6+1 çıktık usg de. Allah herkese nasip etsin inşallah
Kan tahlilini doktor istemedimi genelde yönlendiriyolar sağlık ocağına tam kan sayımı içinMerhaba kızlar bende bugun randevu aldım kan tahlili yaptırmadım. İnşallah herşey yolundadır
merhaba hoşgeldin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar, bende yeni katıldım aranıza. Bizim de 3 numara geliyor. Nasibi varsa sağlıkla gelsin ins. 102 çıktı dün betahcg. Bat 15 temmuz. Yükselecek mi bakalım. Herkese hayırlı sağlıklı olsun dileklerimle
Allah razı olsun canım benimOy kuzummmm maşallah çok şükürAllah sağlıkla büyütsün inşallah
Merhaba ben de oksapar kullanıyorum ama kesinlikle buzdolabında saklama.evin çok sıcak olmayan bir odasında saklaman lazım.Kızlar oksapar kan sulandırıcı igneye başlayacağım, buzdolabinda mi muhafaza edilmeli bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederimMerhaba ben de oksapar kullanıyorum ama kesinlikle buzdolabında saklama.evin çok sıcak olmayan bir odasında saklaman lazım.
Allah razı olsun canım benim, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBu arada ben de kısmetse ikinci bebeğimi bekliyorum aslında sürekli girip okuyordum şimdi de arkadaşa cevap yazmak için tamamen girmiş bulundum :) Herkese hayırlı doğumlar dilerim :)