2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Geçmiş olsun, adacayi sakın içme düşük tehlikesi yaratabiliyor deniliyor doktorlarda içmeyin diye uyarır. Tavuk suyu çorba iç usutmelerde en iyi o gelir, karabiber koy, limon sık ic, şifa olsun isallah
Canım tavuk suyu çorbası çekti 😂 ya ne görüyosam canım çekiyo napcam ben 🤰🏻

Kizlar ben.midemi şimdi açık çay iyi geliyor biliyorum yararlı değil ama başkaları da rahatsız ediyor sade su içiyorum midem şişiyor sanki ne yapacağım bilmiyorum
Ben çaysız yapamıyorum ya kansızlık olmasına rağmen sabah kahvaltılarını çaysız yapamıyorum 🥺 annem beni bebekken çaylarla büyütmüş sonuç böyle 😂

Kızlar lütfen gülmeyin dalga gecmeyın öncelıkle :) Benım ıcın burclar onemlıdır ve koç burcu cocugum olmasını ıstemıyordum ama gel gorkı 20 mart sonrası dogarsa koç burcu olacak. Eger 20 martı uygun gorurse balık burcu olması ıcın o gunu tercıh edecegım :) Koç burcu sakin bir bebek hiç görmedim hepsi ateş topu gibi :)

Kızlar lütfen gülmeyin dalga gecmeyın öncelıkle :) Benım ıcın burclar onemlıdır ve koç burcu cocugum olmasını ıstemıyordum ama gel gorkı 20 mart sonrası dogarsa koç burcu olacak. Eger 20 martı uygun gorurse balık burcu olması ıcın o gunu tercıh edecegım :) Koç burcu sakin bir bebek hiç görmedim hepsi ateş topu gibi :)
Valla yandık hepimiZin koç olcak 😂

Ben çaysız yapamıyorum ya kansızlık olmasına rağmen sabah kahvaltılarını çaysız yapamıyorum 🥺 annem beni bebekken çaylarla büyütmüş sonuç böyle 😂
Ben öyleyim cabim yaa o beni durduyor bugün bir de aşırı yorgunluk var bennde böyle iki gündür çalışıyorum sanki o derece

Teyzeleriiiiiiii

Eklentiler

• 3A9AEC2C-DDB2-43CE-95A4-33A24AF2C75D.jpeg
    3A9AEC2C-DDB2-43CE-95A4-33A24AF2C75D.jpeg
    97,8 KB · Görüntüleme: 70
Evet cok sukur hersey yolundaymis canim :) 10 gun sonra tekrar gormek istedi kan tahliliyle beraber sonra her ay 1 kere sanirim :) 😍😍😍
Ayy çok güzel 🥰 5+2 sanırım değil mi canım ölçümlerde öyle çıkmış. Sat la da uyumlu çıkmış öyleyse gözünaydın 😍 darısı bana inşallah cuma günü 🙏

Hellooo!! Dun sabahki idrar testinin uzerine aksamina kan tahlilind gittim, transferin 11.gunu hcg 1702 çikti.. Bu deger cogul gebelik oldugunu anlamaya yetti.
Bu sabah kosa kosa doktora gittim 4+4'te 2 keseyi gorduk, ucuncu de olabilecegini dusunuyoruz (3 transfer yapilmisti) haftaya kontrol var...
Hic bu kadar erken gorebilecegimi dusunmemistim, sasirtici oldu.

Ama kendi girmiş sanırım hafta bilgisini çünkü ölçüm alanında 2. Trimester diyor boyutla hafta bilgisinde güncelleme yapmamış 🥰
Bu ne demek canim ya cahil ben anlamadim :)) bana son adet tarihini sordu ona gore soyledi

Gözün Aydın canım bende yarın sabah gidiyorum ilk randevuma bakalım kalp atışını duyabilecek miyim 😍
saol canim hadi hayirlisi insallah duyarsiniizz 😍

Kızlar ben de ilk randevumu aldım 8+1e denk geliyor, yurtdışında yaşıyorum 8haftadan erkene randevu vermiyorlar 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Bu ne demek canim ya cahil ben anlamadim :)) bana son adet tarihini sordu ona gore soyledi

saol canim hadi hayirlisi insallah duyarsiniizz 😍
Canım bildiğim kadarıyla bebeğin baş kalça ölçümüyle de ultrason cihazı kendi gebelik gününü hesaplıyor. O da ultrason kağıdının sağ kısmında yazar genelde. Seninkinde şuan 2. Trim. yazıyor ya mesela orada. Güncellenmediğini buradan anladım 😬
Ama tabi düşününce 5+2’de ölçülecek bir baş kalça olmadığı için doktor sat a göre hesaplayıp girmiş demekki cihaza. O da ilk kağıdında üst şeritte yazıyor. 5w2d diye 🥰 Anlayacağın kendi kendime düşünüp bunların aydınlanmasını yaşadım bir diğer cahil olarak 😂😂

X