BenKızlar sabah 9.30 da aile hekiminde kan verdim hala sonuc çıkmadı blginiz var mı aile hekiminde kan veren oldu mu hiç
Hadi yaa teşekkür ederim bilmiodum bunuBensağlık ocağında 11den önce kan veriliyo sonra onları laboratuvara gönderiyorlar. O yüzden sonuç daha geç çıkıyo. Beni doktorum 4-5 gibi arayıp sonucumu söylemişti. E nabıza bir iki gün sonra düşmüştü sonuçlar. Doktorunuzla iletişim kurmayı deneyin bence
Canım oda sıcaklığında demisti eczacı banaKızlar oksapar kan sulandırıcı igneye başlayacağım, buzdolabinda mi muhafaza edilmeli bilgisi olan var mı?
İnşallah canım ben de ikinci bebeğini bekliyorum rabbim herkese nasip etsin inşallah saglicakla kucaklarımıza versin inşallah.Bu arada ben de kısmetse ikinci bebeğimi bekliyorum aslında sürekli girip okuyordum şimdi de arkadaşa cevap yazmak için tamamen girmiş bulundum :) Herkese hayırlı doğumlar dilerim :)
Kuzum kimin yorumunu okuduysam yakıyor diyor ve morarma yapiyor yazmislar. Seninde yakmasi normal bence, bende kullandıkça yazarim yineKızlar bu oksapar çok yakıyor yavar mı çözümünü bulabilen. Yanlış mı uyguluyoruz biz acaba
Doktor size neden oksapar veriyor? Ne gibi bir sorun çıktı kan değerinde? Merak ettimKuzum kimin yorumunu okuduysam yakıyor diyor ve morarma yapiyor yazmislar. Seninde yakmasi normal bence, bende kullandıkça yazarim yine
Bana doktor hiç acıtmaz demişti oysaKuzum kimin yorumunu okuduysam yakıyor diyor ve morarma yapiyor yazmislar. Seninde yakmasi normal bence, bende kullandıkça yazarim yine
Canım kanda pıhtılaşma bozukluğu için veriyor doktorlar. Daha önce 9+4 de kalbi durdu bebeğimin. O yüzden önlem amaçlıDoktor size neden oksapar veriyor? Ne gibi bir sorun çıktı kan değerinde? Merak ettim
Aaa anladım canım Allah sağlık versin sana da bebişine deCanım kanda pıhtılaşma bozukluğu için veriyor doktorlar. Daha önce 9+4 de kalbi durdu bebeğimin. O yüzden önlem amaçlı
Aminnn canım sağolasinAaa anladım canım Allah sağlık versin sana da bebişine de
Merhaba Dejavuh çok teşekkürler evet canim ilkinde çikolata kisti ile zorla binbir tedavi ile uğraşarak ve asilamayla ikincisi yine tedavi ve 3. tamamen sürpriz oldu. Nasibi varmış bugün gittim doktor kese görünmedi dedi. Tekrar yarın için beta istedi. Artışa göre cagiracagim dedi. Bakalim iki oğlum var belki bir kızım olur Allah nasip eder. Sağlıklı olsun da.merhaba hoşgeldin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBi daha ne zaman kan verceksiniz? Sizin 3 numaraysa tecrübelisiniz Allah bağışlasın
Takviye amacli verdi, belli bir süre kullanacağımDoktor size neden oksapar veriyor? Ne gibi bir sorun çıktı kan değerinde? Merak ettim
Aynen oyle kuzumBana doktor hiç acıtmaz demişti oysamecburen katlanıcaz o zaman canım
Maşallah Hayırlısıyla gönlünden ne geçiyorsa versin rabbimMerhaba Dejavuh çok teşekkürler evet canim ilkinde çikolata kisti ile zorla binbir tedavi ile uğraşarak ve asilamayla ikincisi yine tedavi ve 3. tamamen sürpriz oldu. Nasibi varmış bugün gittim doktor kese görünmedi dedi. Tekrar yarın için beta istedi. Artışa göre cagiracagim dedi. Bakalim iki oğlum var belki bir kızım olur Allah nasip eder. Sağlıklı olsun da.
Canım geçmiş olsun. Pozitif olsa çıkardı içini ferah tutMerhaba kizlar, bugun pek aktif olamadim cunku surunuyorumGrip oldum cok fena burnum akiyor halsizim oksuruyorum ilacta kullanamiyorum napcam bilmiyorum Evde covid hizli test kitinden vardi dun yaptim negatif cikti ama hala aklimda acaba pozitif miyim diye... Atesim bugun 37 asagisina dusmedi.
Neyse sizde ne var ne yok nasilsiniz canlarim?
Ben bugün 9.30 da verdim düşmedi e nabıza sağlık ocağı geç düşüyormuş burdan bi arkadaş yazmış ilk defa gttim sağlık ocağınaKızlar benim bir basim ağrıyor aynı adet öncesi baş ağrısı. Genelde baş ağrım biter adet olurdum. Bakalım nolacak yarın test yaptıracağım sağlık ocağına ins 4 gibi düşe sonuç. Düşer mi ki?
Enox kullanıyorum buzdolabına koydumKızlar oksapar kan sulandırıcı igneye başlayacağım, buzdolabinda mi muhafaza edilmeli bilgisi olan var mı?