2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Günaydın arkadaşlar
Herkesi çok tebrik ederim
Geçtiğimiz hafta bir gelmiştim ama değerlerim yolunda gitmeyince bir süreliğine kayboldum
25 Temmuz da 2 adet embriyo transferi oldum. Değerlerimden anlaşılan embriyolardan biri yola devam etmiyor. Dün çok şükür sağlıklı artışlara ulaştık Cuma günü kese için çağırdı doktorum. Sat a göre 5+2 deyiz. Transfere göre 5+0.
İnşallah sağlıkla görebiliriz kesemizi Cuma günü. Değerlerim sancılı olunca ister istemez içimde bir korku var hep

2 embriyo ikiz mi oluyor
merhaba 2 adet embriyo yerleştirebiliyorlar ama ikisi de tutacak diye bir şart yok işi biraz daha garantiye almak adına, belli yaşın üzerindekilere bu şekilde yapabiliyorlar. bizim belli oldu 1 tanesi tutmuş kalp atışlarını da duyduk şükür..

kizlar gunaydin, ben de usuttum, cereyenda kaldim simdi bogazim sis ve hafif oksuruk var ve kulak icimde de ates hissediyorum. balli ihlamur hazirlayacagim simdi, baska tavsiyeniz var mi?

Son adetim 4 temmuzdu canim, 2 agustosta test yaptim pozitif cikti. 04 agustosta kan tahlili yaptirdim 186 cikti. Bugun doktora gidecegim ilk defa
Aaa çok yakınız seninle. Benimki tüp bebek ama olsun benim de son adet 4 Temmuz, 6 Ağustos değerim 190 herşey gönlünce olsun bugün. Gelişmelerini merakla bekliyorum benim de ilk muayanem Cuma günü

Kizlar ben.midemi şimdi açık çay iyi geliyor biliyorum yararlı değil ama başkaları da rahatsız ediyor sade su içiyorum midem şişiyor sanki ne yapacağım bilmiyorum

Ayın 6sında değerim 87ydi 9 unda 331 olmuş. Doktorum gayet iyi dedi. Pazartesi keseyi görebilirsin dedi.

Evet bu sabah ilk defa vurdum,internette acımıyor diye okumuştum ama can yakıyor biraz, bir de her gün vurulacağımı düşününce biraz ürperdim ama herşey evlatlarımız için dayanacağız Allah güç kuvvet versin :/

Bu arada doktor doğum şekliyle alakalı birşey söyledi mi bana 20 mart dedi tahmini doğum sanırım sezeryan için o tarihi söyledi kan sulandırıcı kullandığımız için normal doğum yapammayacak mıyız merak ediyorum,bilgin var mı senin?

İlaç kullanamıyoruz diye biliyorum
Sıcak süt iyi geliyor için isterseniz bebek için de faydalı
denerim tesekkur ederim :)
Aaa çok yakınız seninle. Benimki tüp bebek ama olsun benim de son adet 4 Temmuz, 6 Ağustos değerim 190 herşey gönlünce olsun bugün. Gelişmelerini merakla bekliyorum benim de ilk muayanem Cuma günü
aa ne guzel :) aksam kontrolden sonra mutlaka yazarim sonucu siz de bakmis olursunuz :) insallah hersey yolundadir da kotu haber vermek zorunda kalmayiz

Aynn öyle canım, onlar sağlıklı iyi olsunda herseye raziyiz ❤ Doğumla ilgili birsey söylemedi canım. Henüz cok erken. O yüzden sanirim

kizlar gunaydin, ben de usuttum, cereyenda kaldim simdi bogazim sis ve hafif oksuruk var ve kulak icimde de ates hissediyorum. balli ihlamur hazirlayacagim simdi, baska tavsiyeniz var mi?
Geçmiş olsun, adacayi sakın içme düşük tehlikesi yaratabiliyor deniliyor doktorlarda içmeyin diye uyarır. Tavuk suyu çorba iç usutmelerde en iyi o gelir, karabiber koy, limon sık ic, şifa olsun isallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…