Canım tavuk suyu çorbası çektiGeçmiş olsun, adacayi sakın içme düşük tehlikesi yaratabiliyor deniliyor doktorlarda içmeyin diye uyarır. Tavuk suyu çorba iç usutmelerde en iyi o gelir, karabiber koy, limon sık ic, şifa olsun isallah
Ben çaysız yapamıyorum ya kansızlık olmasına rağmen sabah kahvaltılarını çaysız yapamıyorumKizlar ben.midemi şimdi açık çay iyi geliyor biliyorum yararlı değil ama başkaları da rahatsız ediyor sade su içiyorum midem şişiyor sanki ne yapacağım bilmiyorum
Valla yandık hepimiZin koç olcakKızlar lütfen gülmeyin dalga gecmeyın öncelıkle :) Benım ıcın burclar onemlıdır ve koç burcu cocugum olmasını ıstemıyordum ama gel gorkı 20 mart sonrası dogarsa koç burcu olacak. Eger 20 martı uygun gorurse balık burcu olması ıcın o gunu tercıh edecegım :) Koç burcu sakin bir bebek hiç görmedim hepsi ateş topu gibi :)
Ben öyleyim cabim yaa o beni durduyor bugün bir de aşırı yorgunluk var bennde böyle iki gündür çalışıyorum sanki o dereceBen çaysız yapamıyorum ya kansızlık olmasına rağmen sabah kahvaltılarını çaysız yapamıyorumannem beni bebekken çaylarla büyütmüş sonuç böyle
Aayyy bi miniş resmi daha maşallah size herşey yolunda mıTeyzeleriiiiiiii
Evet cok sukur hersey yolundaymis canim :) 10 gun sonra tekrar gormek istedi kan tahliliyle beraber sonra her ay 1 kere sanirim :)Aayyy bi miniş resmi daha maşallah size herşey yolunda mı
Bana gel ben yapiyorumCanım tavuk suyu çorbası çektiya ne görüyosam canım çekiyo napcam ben
Ayy çok güzelEvet cok sukur hersey yolundaymis canim :) 10 gun sonra tekrar gormek istedi kan tahliliyle beraber sonra her ay 1 kere sanirim :)
Ama kendi girmiş sanırım hafta bilgisini çünkü ölçüm alanında 2. Trimester diyor boyutla hafta bilgisinde güncelleme yapmamışTeyzeleriiiiiiii
Bende cuma günü kalp atışını duymak için gideceğim inşallah güzel haberler alırızAyy çok güzel5+2 sanırım değil mi canım ölçümlerde öyle çıkmış. Sat la da uyumlu çıkmış öyleyse gözünaydın darısı bana inşallah cuma günü
İnşallah canımBende cuma günü kalp atışını duymak için gideceğim inşallah güzel haberler alırız
Ay eline sağlık valla yemiş kadar oldum
Gözün Aydın canım bende yarın sabah gidiyorum ilk randevuma bakalım kalp atışını duyabilecek miyimEvet cok sukur hersey yolundaymis canim :) 10 gun sonra tekrar gormek istedi kan tahliliyle beraber sonra her ay 1 kere sanirim :)
Bu ne demek canim ya cahil ben anlamadim :)) bana son adet tarihini sordu ona gore soylediAma kendi girmiş sanırım hafta bilgisini çünkü ölçüm alanında 2. Trimester diyor boyutla hafta bilgisinde güncelleme yapmamış
saol canim hadi hayirlisi insallah duyarsiniizzGözün Aydın canım bende yarın sabah gidiyorum ilk randevuma bakalım kalp atışını duyabilecek miyim
Canım bildiğim kadarıyla bebeğin baş kalça ölçümüyle de ultrason cihazı kendi gebelik gününü hesaplıyor. O da ultrason kağıdının sağ kısmında yazar genelde. Seninkinde şuan 2. Trim. yazıyor ya mesela orada. Güncellenmediğini buradan anladımBu ne demek canim ya cahil ben anlamadim :)) bana son adet tarihini sordu ona gore soyledi
saol canim hadi hayirlisi insallah duyarsiniizz