Ya ben de aynı durumdayım çok fena grip oldum, covid değil ama burun akıntısı boğazlar çok fena bayaa hastayım ve ilaçsız nasıl atlatıcam bilmiyorum.. sürekli ıhlamur çorba ama bi faydası yokMerhaba kizlar, bugun pek aktif olamadim cunku surunuyorumGrip oldum cok fena burnum akiyor halsizim oksuruyorum ilacta kullanamiyorum napcam bilmiyorum Evde covid hizli test kitinden vardi dun yaptim negatif cikti ama hala aklimda acaba pozitif miyim diye... Atesim bugun 37 asagisina dusmedi.
Neyse sizde ne var ne yok nasilsiniz canlarim?
saol canım inşallah değilimdirCanım geçmiş olsun. Pozitif olsa çıkardı içini ferah tut
geçmiş olsun sanada canım, bugün biraz daha iyiyim dun baya sicak seyler ictim zencefil limon bal surekli.Ya ben de aynı durumdayım çok fena grip oldum, covid değil ama burun akıntısı boğazlar çok fena bayaa hastayım ve ilaçsız nasıl atlatıcam bilmiyorum.. sürekli ıhlamur çorba ama bi faydası yok
of canım gecer insallah hemen yaGünaydın kızlar mide bulantısı berbat bırsey çok özenıyorum bunu yasamayanlara.... 2. hamılelıgım ve calısıyorum sabah dolabı actım börek vardı gormemle midem kalktı ınsallah uzun surmez varmı benım gıbı olan
Ne yazık kı yakıyor ama internette araştırdım bir çözümü yokKızlar bu oksapar çok yakıyor yavar mı çözümünü bulabilen. Yanlış mı uyguluyoruz biz acaba
Benımde 6 dan sonra basladı 2 hamılelıgımdede ınsallah yasamazsın canımof canım gecer insallah hemen yabende henuz yok ama baslar sanirim yakinda 5+4 teyiz
Aldım canım çok sağolasın.Ben bugün 9.30 da verdim düşmedi e nabıza sağlık ocağı geç düşüyormuş burdan bi arkadaş yazmış ilk defa gttim sağlık ocağına
burada numara olmadığı içinde öğrenemedim. Mutlaka iletişim numarası al sağlık ocağına gidersen
ni merakla bekliyorum benim de ilk muayanem Cuma günü
Canım işine karışmak istemem ama oda sıcaklığında saklamanız gerekiyor.hatta internetten de baktım.istersen sen de bi bak sonra ilaç fonksiyonunu kaybetmesin.Enox kullanıyorum buzdolabına koydum
Ben sadece bi gün yaşadım onu callcenter da çalışıyorım bide bişey görmeden koku duymadan bile o bulantı mahvetti arada sessiz kalıyorım karşıdaki müşteri noluyor diodurGünaydın kızlar mide bulantısı berbat bırsey çok özenıyorum bunu yasamayanlara.... 2. hamılelıgım ve calısıyorum sabah dolabı actım börek vardı gormemle midem kalktı ınsallah uzun surmez varmı benım gıbı olan
Teşekkür ederimCanım işine karışmak istemem ama oda sıcaklığında saklamanız gerekiyor.hatta internetten de baktım.istersen sen de bi bak sonra ilaç fonksiyonunu kaybetmesin.
Kizlar merhaba bugun 6+0 çıktık kontrolde. Bebisi gorduk kalp atışlarını da net bir şekilde ultrasonda görebildik ama duyamadık. Bu şekilde görüp duyamayan oldu mu aranızda. Doktorum daha erken dedi ama iste tedirginliğim asla geçmiyor
Bende aynı canım.. vurana kadar 1 saat geçiyor. Öyle böyle alışıcaz artık maalesefNe yazık kı yakıyor ama internette araştırdım bir çözümü yokbenim de daha üç gün oldu iğne kullanmaya başlayalı ama kullanmadan 1 saat önce kullandıkdan bi yarım saat sonraya kadar motivemi düşürüyor..
Merhabalar benim de sizin gibi 30 Temmuz yumurtlama günümdü o günü değerlendirdim sadece tatilde olduğum için iki defa normal gebelik testi yaptım 2sinde de silik çizgi olarak çıktı yarın da regl olma günüm 2 gün sonra tekrar test yapıp kırmızı çizgiyi tam anlamı ile görürsem doktora gideceğim umarım hayırlısı olur bizim içinHayır yapmadım benim adetim de yumurtlamam da çok düzenlidir hemen anlarım akıntı ve sancımdan. 30 temmuz yumurtlama günümdü o günü, iki gün öncesini ve iki gün sonrasını değerlendirdik sonrasında da bugüne kadar kasik batmam, ağrılarım hiç geçmedi yarın sabah ya da sonraki gün erken gebelik testi yapıcam
Canım yaşamadım ama doğum kistleri temizliyor derler. Bebeğe Bir zararı olacağını hiç sanmıyorum sadece takip ederler doğumla birlikte onu da temizlerler.Kızlar gittim bugn doktora kalp atışını duydu keseyi gördü falan iste ama dedi sol yumurtalıkta kist var dedi çok korktum ağladım falan bir sürü kan verdim idrar verdim sonuç yarım çıkacak aranızda bu durumu yaşayan oldu mu
Insallah canm ınsallahCanım yaşamadım ama doğum kistleri temizliyor derler. Bebeğe Bir zararı olacağını hiç sanmıyorum sadece takip ederler doğumla birlikte onu da temizlerler.
Bana dedi ki her şey yolunda 1 ay sonra gel erken gelme dedi. Benim kalp atışlarını duymadığım icin tedirgin olduğumu gorunce de cok aklina takacaksan haftaya gel dedi. ☹ bu korkumu evhamimi yenmem lazim bosa muayeneye gidip cocuga zaten kari olmayan zarari olan ultrasona maruz da bırakmak istemiyorum aslındaarkadaşımda da bu şekilde oldu sonrada vajinalde duyuldu, tedirgin olmayın :) benim de 5-6 haftalık gibi, pazartesi kontrolüm var, tedirgin olmayın demek kolay tabi, ben de her şeylere tedirgin oluyorum bir şekilde kur babam kur :)
sakin kalalım, doktora güvenelim, iyi düşünelim :)
Ne zaman yaptınız testi silik çizgi çıktıysa muhtemelen hamilesiniz tebrik ederimMerhabalar benim de sizin gibi 30 Temmuz yumurtlama günümdü o günü değerlendirdim sadece tatilde olduğum için iki defa normal gebelik testi yaptım 2sinde de silik çizgi olarak çıktı yarın da regl olma günüm 2 gün sonra tekrar test yapıp kırmızı çizgiyi tam anlamı ile görürsem doktora gideceğim umarım hayırlısı olur bizim için
Meraba canım benimde yarın 6 haftalık olacak inşallah kalp atışını dinlemeye gideceğiz tabikide tedirginlik var. Bende de kist 3 cm çıktı ama doktor korkmamam gerektiğini zamanla küçülür veya yok olur genelde dedi sadece takip edilir dedi içimizi ferah tutmamız en önemlisi stres daha kötü yaparKızlar gittim bugn doktora kalp atışını duydu keseyi gördü falan iste ama dedi sol yumurtalıkta kist var dedi çok korktum ağladım falan bir sürü kan verdim idrar verdim sonuç yarım çıkacak aranızda bu durumu yaşayan oldu mu