2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Selam kizlar 2021 nisan annesiyim biz saglikla kucagimiza aldik cok sükür darisi basiniza saglikla kavusun insallah❤
Ay ne guzel allah bagislasin insallah :)) Bize de nasip etsin rabbim kaygisiz endisesiz kucagimiza alabilmeyiiiii insallahhh

Amin insallahZaman okadr cabuk geciyorki gecen sene bu zmanlar ilk ogrendigimz zmanlar bayram havasiydi evimiz simdi de agulariyla şenlik icindeyiz hamd olsun
Oh masallah allah bagislasin insallah :)

Merhaba kızlar ben gebeligi gec öğrendim son bat 4 temmuz beklenen adet 27 temmuzdu iste ben 5 ağustosta yaptım testi pozitif çıktı
9 ağustos pazartesi kan vereceğim iste doktor kontrolu için randevuyu 12 ağustosa aldım o zamn kalp atışı duyulabilir mi ? İlk gebeligim

Merhaba canım Gözün aydın Allah kucağına almayıda nasip etsin Hoşgeldin aramıza bende geçen hafta Cumartesi öğrendim 11 Ağustos da benim randevum var kese ve kalp atışı için gideceğim 6+4 olacak Haftam Kalp atışı 8, 9.Cu haftaya kadar gözükmeyebiliyormuş muhtemelen keseyi görürsün vajinal muayenede görünüyormuş sanırım ama her doktor da vajinal muayene yapmıyor Stres yapmadan sabretmeliyiz sanırım elimizde olmasada

Ben ve stres yapmamak uğraşıyorum canm hiçbirseyi kimseyi takmamaya pazartesiye kan i vercem artk perşembe kontrol olur hayırlısıyla

Ben ve stres yapmamak uğraşıyorum canm hiçbirseyi kimseyi takmamaya pazartesiye kan i vercem artk perşembe kontrol olur hayırlısıyla
Çalış canım Ne kadar stres o kadar tehlike Şöyle Düşünmeye çalış Kanaman ve aşırı ağrın olmadığı sürece hiç bir olumsuzluk yok hayırlısıyla keseyi de göreceğiz, kalp atışını da, cinsiyetini de ve kendisini de ben son iki haftayı hep böyle düşünerek ve bol bol dinlenerek geçiriyorum

Merhaba kızlar 2021 nisan annelerindenim.
Sizin topiginizi gordum tuhaf oldum gecen sene bu zamanlar hamileymisim insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.
Cok tatlislar ya her anin tadini cikarin

Sukur kanama yok ağrıda böyle çok hafif hafif canm bulanti var ama yemeklerden snra var uyku hali var iste eşim uzakta yanımda degil soru yağmuruna tutuyor ne kadar oldu boyu ne kilosu ne diye

Sukur kanama yok ağrıda böyle çok hafif hafif canm bulanti var ama yemeklerden snra var uyku hali var iste eşim uzakta yanımda degil soru yağmuruna tutuyor ne kadar oldu boyu ne kilosu ne diye
Aynı benimde bulantı ve kusmalarım var ne yesem midemde sadece 5 dakika duruyor Allah yardımcımız olsun

Kizlar doktordan geldim bugun 5+5 kese gorundu bebek cok az gorundu kalp atisi icin haftaya yeniden gidecegim... kabizliktan bahsettim ilactan yana degilim dedi klasik cozumler onerdi bol suu yuruyus sebze agirlikli beslenme...
Çok şükür canım, bebek nasıl göründü peki?

Cok geçmiş olsun. Rabbım kucağına almayı nasip etsin. Ayrılma doktorun Kapısından

Bende ocak ayında hamileligimin 5. Ayında bebeğimi suyum gelince kaybettim. Ama 1,5 ay çok çok şiddetli kanamalar geçirdim. Simdi bu sefer kendimi hiç yormadan stres yapmadan bebeğimi karnımda büyütecegim
Bende izmirdeyim kuzum, hangi doktora gidiyorsun ?
Ben ilk hamileligimde tinaztepe Aylin Barbaros'a gittim. İkinci kez hamile kalınca da ona gittim ama İkinci hamileligimde 3,5 aylıkken kanamalarda ilgisiz kaldı ve başka doktor arayışına girdim ege üniversitesinde prof var ona gideceğim sanırım .

Sen hangi doktora gidiyorsun?

Kizlar herkese merhaba size özel bir soru soracağım ben 6 haftalık hamileyim ve ben kabızlık sorunu sizlerde de onsorun var mı acaba
Kabızlık hamilelikte çok oluyor kefir içmek çok iyi gelir bağırsakları çalıştırır, ayrıca probiyotik spot içecekleri var marketlerde hergun ondan içmek de kabızlığı düzeltiyor, bu icecegin tadı da kefire yakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…