- 4 Ağustos 2021
- 8
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika darısı başımızaEki Görüntüle 2898087 Kızlar az önce hastaneden geliyorum çok şükür kalp atışıni duyduk darısı duymayanlara olsun inşllh
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kabızlık için ben kefir içiyorum çoook faydasını gördüm bir deneyin istersenizKizlar doktordan geldim bugun 5+5 kese gorundu bebek cok az gorundu kalp atisi icin haftaya yeniden gidecegim... kabizliktan bahsettim ilactan yana degilim dedi klasik cozumler onerdi bol suu yuruyus sebze agirlikli beslenme...
Evet ben de hala oluyor çok normalBenim kasıklarımda sağlı sollu şiddetli batmalar oluyor bazen. Sizde de oluyor mu normal mi bu durum?
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar mrb.. Rabbim nasip ederse bende nisan annesi olucam. Daha önce 9 haftalık bir kaybım birde dış gebelik öyküm var. Sat 4 temmuz. Uygulamaya göre 4+6 dayız. Persembe beta 780 di. Pazartesi kese için çağırdı doktorum.
Çok teşekkür ederim normal olmasına sevindimEvet ben de hala oluyor çok normal
Tepecik eğitim ve araştırma Hastanesi'ne gidiyorum şimdilik bakalımCok geçmiş olsun. Rabbım kucağına almayı nasip etsin. Ayrılma doktorun Kapısından
Bende ocak ayında hamileligimin 5. Ayında bebeğimi suyum gelince kaybettim. Ama 1,5 ay çok çok şiddetli kanamalar geçirdim. Simdi bu sefer kendimi hiç yormadan stres yapmadan bebeğimi karnımda büyütecegim
Ben ilk hamileligimde tinaztepe Aylin Barbaros'a gittim. İkinci kez hamile kalınca da ona gittim ama İkinci hamileligimde 3,5 aylıkken kanamalarda ilgisiz kaldı ve başka doktor arayışına girdim ege üniversitesinde prof var ona gideceğim sanırım .
Sen hangi doktora gidiyorsun?
Kabızlık hamilelikte çok oluyor kefir içmek çok iyi gelir bağırsakları çalıştırır, ayrıca probiyotik spot içecekleri var marketlerde hergun ondan içmek de kabızlığı düzeltiyor, bu icecegin tadı da kefire yakın.
Kuzum bende aynı sorunu yaşıyorum, ne yapmayı planliyorsunKizlar herkese merhaba size özel bir soru soracağım ben 6 haftalık hamileyim ve ben kabızlık sorunu sizlerde de onsorun var mı acaba
Ara öğün olarak mi içtin kuzum yoksa yemeklerde falan mı? Bende de baya sorun zorluyor beniMaşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kabızlık için ben kefir içiyorum çoook faydasını gördüm bir deneyin isterseniz
Akşam yatmadan içiyorum bağırsakları güzel çalıştırıyor sabah aç karnına da bir iki tane kayısı yersen o da baya yumuşatıyor.. kefiri sade içmeyin ben de sevmiyorum meyveliler de iş görüyorAra öğün olarak mi içtin kuzum yoksa yemeklerde falan mı? Bende de baya sorun zorluyor beni
Yarın alayım bi deneyim o zaman kuzum sağolasınAkşam yatmadan içiyorum bağırsakları güzel çalıştırıyor sabah aç karnına da bir iki tane kayısı yersen o da baya yumuşatıyor.. kefiri sade içmeyin ben de sevmiyorum meyveliler de iş görüyor
Merhabaa canım, bu grupta liste olacak mı, takip çok güzel kolay oluyor listeyleMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza(tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilirsiniz.
O bende de yataktan kalkamıyorum iste esim öğrendiğimizden beri yeni arayabildi smdi onunla konuştum bi agri girdi kasiklarima doğal mı bilemedim de korktum ınsallah normaldirAynı benimde bulantı ve kusmalarım var ne yesem midemde sadece 5 dakika duruyor Allah yardımcımız olsun
Oluyor canım bende de oluyor günde 2 3 kere. Ağrı olduğu zamanlar hemen uzanıyorum. Doktorum çok normal dedi. Vücudun belli bir düzenivardı bu zamana kadar adet olcam diye hazırlık yapıyor ama olmuyorsun onun ağrısı bu dedi. Bir de rahim büyüyor o da bu şekilde ağrı yapar dediBenim kasıklarımda sağlı sollu şiddetli batmalar oluyor bazen. Sizde de oluyor mu normal mi bu durum?
Valla kayısı yiyecegim bakalım inşallah ise yarar cunki karnın sis yaparken Cook sıkıntı yaşıyorum kanıyor artık yani ayıptır söylemesi ama doktorun verdiği ilacı bugün içtim bakalım inşallah bulantı yapmazKuzum bende aynı sorunu yaşıyorum, ne yapmayı planliyorsun
İyiymiş o zaman, bir yanım normal diyor, bir yanım acaba sorun mu var diyor çok evhamlı birisine dönüştüm, doktora da detaylı sormayı unutmuşum heyecandanOluyor canım bende de oluyor günde 2 3 kere. Ağrı olduğu zamanlar hemen uzanıyorum. Doktorum çok normal dedi. Vücudun belli bir düzenivardı bu zamana kadar adet olcam diye hazırlık yapıyor ama olmuyorsun onun ağrısı bu dedi. Bir de rahim büyüyor o da bu şekilde ağrı yapar dedi