- 9 Ağustos 2023
- 1.204
- 671
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4. Transfere hazırlık yapıyoruz.Haklısınız tabi başa gelince insan herşeyi kabulleniyo. Sizi hatırladım zaten daha önce konuşmuştuk şuan ne aşamada tedaviniz
Çokta düşük değil kaygı etmeyin. Hem önemli olan görünen yumurta.Pazartesi belli olur sanırım. Şimdi amh sonucum çıkmış 1,13 azıcık canım sıkıldı ama bilmiyorum iyi mi yoksa çok mu düşük
1. Deneme opusu ayrı4 deneme de aynı opudan embrıolarla mı transfer oldun ya da hpsı ayrı mı
Canım bu süreci güle oynaya geçiren yoktur herhaldeKızlar bu süreçte nasılsınız ben stresliyim bazen olumlu bazen olumsuz düşünüyorum sonra stres olunca yumurtalıklarım etkilenir diye kendime çok kızıyorum böyle tuhaf haldeyim benim gibi olan var mı yani stresli olmam normal mi
Anladım hayırlısı olur inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin4. Transfere hazırlık yapıyoruz.
Çokta düşük değil kaygı etmeyin. Hem önemli olan görünen yumurta.
1. Deneme opusu ayrı
2 ve 3. Deneme ayniydi
Bence stresli hissetmeniz cok normal. Igneleri dogru yerden vuruyor muyum, yumurtalar buyuyor mu, esimin sperm sonucu nasil cikacak, kac tane yumurta toplanacak, kaci dollenecek, kaci saglikli olacak vs vs bir belirsizlikler denizinde yuzdugumuz icin her adim soru isaretleriyle dolu maalesef. Kontroller sonrasi doktor her seyin yolunda oldugunu soylediginde bile icimde bir acaba, suphe oluyordu acaba gercekten iyi mi diye. Sonra baktim boyle olmuyor, iki muayene arasinda gidip yzun suredir gorusmedigim arkadaslarimla zaman gecirmeye calistim, o bana baya iyi geldi onun disinda gunluk rutinlerime devam ettim. Sonra da kabullendim herhalde ne olursa olsun yasayacagiz diyerek, bir rahatlama geldiKızlar bu süreçte nasılsınız ben stresliyim bazen olumlu bazen olumsuz düşünüyorum sonra stres olunca yumurtalıklarım etkilenir diye kendime çok kızıyorum böyle tuhaf haldeyim benim gibi olan var mı yani stresli olmam normal mi
Zor bir süreç ama çok tatlı da bir süreç. İlk günden beri hep pozitifim. Tamamen doktora bıraktım kendimi o ne derse okeyim. Tabiki stresli olmak çok doğal çünkü çok istediğimiz ve çabaladığımız bişey haliyle kaygılarımızda var ama ne kadar rahat olursak o kadar iyi geçecek gibi görünüyor bu zamanlar.Kızlar bu süreçte nasılsınız ben stresliyim bazen olumlu bazen olumsuz düşünüyorum sonra stres olunca yumurtalıklarım etkilenir diye kendime çok kızıyorum böyle tuhaf haldeyim benim gibi olan var mı yani stresli olmam normal mi
Tedaviye başlamadan önce 10 yumurta göründü ama bugün 2. Kontrolümdü ilaçları yüksek almama rağmen 5 yumurtam güzel gelişim diğer 5 tanesi 8 9 mm de kaldı salıya kadar yine iğnelere devam sanırım o beni strese soktu canımBence stresli hissetmeniz cok normal. Igneleri dogru yerden vuruyor muyum, yumurtalar buyuyor mu, esimin sperm sonucu nasil cikacak, kac tane yumurta toplanacak, kaci dollenecek, kaci saglikli olacak vs vs bir belirsizlikler denizinde yuzdugumuz icin her adim soru isaretleriyle dolu maalesef. Kontroller sonrasi doktor her seyin yolunda oldugunu soylediginde bile icimde bir acaba, suphe oluyordu acaba gercekten iyi mi diye. Sonra baktim boyle olmuyor, iki muayene arasinda gidip yzun suredir gorusmedigim arkadaslarimla zaman gecirmeye calistim, o bana baya iyi geldi onun disinda gunluk rutinlerime devam ettim. Sonra da kabullendim herhalde ne olursa olsun yasayacagiz diyerek, bir rahatlama geldi
Amin inşallah sizde yapmışsınız ondan sordum benimde bir bilgim yok doktorlar maalesef hasta olarak değil müşteri olarak baktığı için bir an korkmuştum bide tek embriyo tek şans sizin nasıldı kactane transfer edildi dondurulmuş muydu korkuyorum cözülünce birşey olurmuReferans araligini hic bilmiyorum ama bir yükseklik, olumsuzluk olsa hemsireniz zaten doktorla konusup size bilgi verirdi diye dusunuyorum. Insallah bir olumsuzluk yaratmaz, transferinizi basariyla yaparlar
Bizim isimize 1 tane bile yetiyor ama insallah o 5 yumurtanin 5i de dollenir saglikli sekildeTedaviye başlamadan önce 10 yumurta göründü ama bugün 2. Kontrolümdü ilaçları yüksek almama rağmen 5 yumurtam güzel gelişim diğer 5 tanesi 8 9 mm de kaldı salıya kadar yine iğnelere devam sanırım o beni strese soktu canım
Benim 5 tane dondurulmus embriyom vardi. Daha once 2 basarisiz denemem oldugu icin bugun 2 tanesi transfer edildi. Biri 3.gunden cozuldu biri 5.gunden, bugun soylediler 3.gunden cozulen de 5.gune ulasmis yani sonucta 2 tane 5.gun transfer edilmis oldu. Insallah tutarlar, heyecanla bekliyoruz Bence sizinki tek embriyo oldugu icin cozerken ekstra dikkat ederler diye dusunuyorum insallah saglikli sekilde transferiniz olurAmin inşallah sizde yapmışsınız ondan sordum benimde bir bilgim yok doktorlar maalesef hasta olarak değil müşteri olarak baktığı için bir an korkmuştum bide tek embriyo tek şans sizin nasıldı kactane transfer edildi dondurulmuş muydu korkuyorum cözülünce birşey olurmu
Ben sabah uyandığım da sanki tutulmuş gibi olmuştum hareket edemedim ayyy ne kötüydüüü gerçekten gebelik olunca yada ben öğrendikten sonra psikolojik olarak hiç acımadıHep hissediyorum sadece hamile kaldıktan sonra hissetmiyorsun gece yatarken sağa sola dönerken bağırıyorum vallahi acıdan sanki taş var iki kalçamda da
Benim doktor boyutları söylemedi ama ekranda gördüğümde 1. Bişey yazıyordu acaba mesela o 10 mm gibi mi? Çünkü güzel gelişmeye başlamış yumurtalar dedi. Canım doktorum çok konuşmayı sevmezdeTedaviye başlamadan önce 10 yumurta göründü ama bugün 2. Kontrolümdü ilaçları yüksek almama rağmen 5 yumurtam güzel gelişim diğer 5 tanesi 8 9 mm de kaldı salıya kadar yine iğnelere devam sanırım o beni strese soktu canım
4.denemeye kadar araştırma yaptınız mı neden tutmadığı ile ilgili4. Transfere hazırlık yapıyoruz.
Çokta düşük değil kaygı etmeyin. Hem önemli olan görünen yumurta.
1. Deneme opusu ayrı
2 ve 3. Deneme ayniydi
Yorumunuz var mi arkadaslar?Arkadaslar gunaydin Transfer sonrasi nar suyu, havuc suyu icen arkadaslarimiz vardi. Bunlar boyle markette satilan paketli icecekler degil, degil mi? Ya evde sikiyorsunuz ya disaridan taze sikilmis aliyorsunuz?
Hep öyle oluyo evetBen sabah uyandığım da sanki tutulmuş gibi olmuştum hareket edemedim ayyy ne kötüydüüü gerçekten gebelik olunca yada ben öğrendikten sonra psikolojik olarak hiç acımadı
Teşekkür ederim inşallah sizin de burdan ikiz haberlerinizi alırız benim korktuğum transfer anı geçen yıl bu vakitler taze transfer olmuştum yumurta toplandı 2gün sonra transfer baya acı cekmistim şimdi o anları hatırlayınca korku oluştu hepsi ayrı dert düsün düsün acaba cözülürmü acaba tek embriyo tutarmı Allah yardım etsin herkese banadaBenim 5 tane dondurulmus embriyom vardi. Daha once 2 basarisiz denemem oldugu icin bugun 2 tanesi transfer edildi. Biri 3.gunden cozuldu biri 5.gunden, bugun soylediler 3.gunden cozulen de 5.gune ulasmis yani sonucta 2 tane 5.gun transfer edilmis oldu. Insallah tutarlar, heyecanla bekliyoruz Bence sizinki tek embriyo oldugu icin cozerken ekstra dikkat ederler diye dusunuyorum insallah saglikli sekilde transferiniz olur
Ben içmedm ama içerseniz kendiniz sıkın bence yada sıkılmış alınArkadaslar gunaydin Transfer sonrasi nar suyu, havuc suyu icen arkadaslarimiz vardi. Bunlar boyle markette satilan paketli icecekler degil, degil mi? Ya evde sikiyorsunuz ya disaridan taze sikilmis aliyorsunuz?
İnşaallahh saglıkla ılerlesin rabbım nasıp etsın saglıkla kavusmayıBenim 3.gün embriyosu.10.gün 5,96 ydı.Doktorum ilacı bırak dedi.Ama sonra değer arttı ,geç tutunma olmuş galiba,yarın netleşecek...Tüplerim kapalı bu arada benim.5,96-26-65-125 dye ilerliyor şu an..Sizin nasıl ilerlemişti
Allahım kimseninde bizimde kucağımızı boş bırakmadın inşallahHep öyle oluyo evet
İğneyi vurdukları kısım gercekten tutulmuş gibi ağrıyor
Benimki de ne kadar çok yumurta o kadar şans diyor o beni geriyor açıkçasıBenim doktor boyutları söylemedi ama ekranda gördüğümde 1. Bişey yazıyordu acaba mesela o 10 mm gibi mi? Çünkü güzel gelişmeye başlamış yumurtalar dedi. Canım doktorum çok konuşmayı sevmezde