- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
İnşallah faydasını görürüz bende kefire başlayacağımValla kayısı yiyecegim bakalım inşallah ise yarar cunki karnın sis yaparken Cook sıkıntı yaşıyorum kanıyor artık yani ayıptır söylemesi ama doktorun verdiği ilacı bugün içtim bakalım inşallah bulantı yapmaz
Şimdi nasılsın hala ağrın devam ediyor muO bende de yataktan kalkamıyorum iste esim öğrendiğimizden beri yeni arayabildi smdi onunla konuştum bi agri girdi kasiklarima doğal mı bilemedim de korktum ınsallah normaldir
Evet benim sağ tarafımda devamlı oluyor Ben daha test yapmadan başlamıştı bu seyirmeler çok zayıfım bide içerde ne olsa hissediyorumKızlar sizinde karnınızda seyirme gibi bi şey oluyor mu
47 kiloyum bendeEvet benim sağ tarafımda devamlı oluyor Ben daha test yapmadan başlamıştı bu seyirmeler çok zayıfım bide içerde ne olsa hissediyorum
Kanama ve çok şiddetli ağrı olmadığı sürece normal sayılıyormuş canım. Boşuna stres yapıyoruz aslındaİyiymiş o zaman, bir yanım normal diyor, bir yanım acaba sorun mu var diyor çok evhamlı birisine dönüştüm, doktora da detaylı sormayı unutmuşum heyecandan
Yok canm gece olduŞimdi nasılsın hala ağrın devam ediyor mu
45 bende47 kiloyum bende
İnşallah canım yaaİnşallah faydasını görürüz bende kefire başlayacağım
Olabilir ben asitli zaten içmezdim şimdide içmiyorum sende içmemeye çalış ama maden suyu içebilirsin hamilelikte faydası varmış mineral bakımından zengin yaYok canm gece oldu
Evdekiler kola içiyordu sadece bir yudum aldm azıcık bnce o yapti gaz sancısı oldu cunku
Ben de canim Bugün başlayacağım kayısı yemeye valla ben de var kabızlık ne yapacağım bilmiyorum doktor bı ilaç verdi o benim midemi mahvediyor ve dediğin gibi ben de midem için tuzlu domates yiyorum o da bana iyi geliyorKabizlik icin ben kuru kayisi yiyip uzerine ilik su iciyorum sabah ac karna cok faydasi oluyor. Benimde bugun mide bulantilarim basladi oturup zeytin ekmek yedim hafifledi sukur
Oluyor sanki birşeyler atıyor gibiKızlar sizinde karnınızda seyirme gibi bi şey oluyor mu
Bnde normalde asla içmem canm ama dün nasıl olduysa bir yudum almış bulundumOlabilir ben asitli zaten içmezdim şimdide içmiyorum sende içmemeye çalış ama maden suyu içebilirsin hamilelikte faydası varmış mineral bakımından zengin ya
Ben istiyorum almayı ama alamıyorum45 bende3 aydan sonra çok kilo alacak gibi hissediyorum
Ben bel ve bacak agrısından basamıyordum bile doktorum günde bi tane maden suyu şade soda önerdi içiyorum ve bel bacak. Agrısı kalmadıBizde yarın kese için gidicez kızlar. Daha önce dış gebelik yaşadığım için biraz tedirginim. Mide bulantıları beni mahvediyor. Bel ve bacak ağrılarımda var. Gercekten annelerim hakkı ödenmezmiş
Öyle mi bende deneyim canım sagolasınBen bel ve bacak agrısından basamıyordum bile doktorum günde bi tane maden suyu şade soda önerdi içiyorum ve bel bacak. Agrısı kalmadı
Evet belki kalp atışından sonra biraz rahatlarım diye düşünüyorum bakalımKanama ve çok şiddetli ağrı olmadığı sürece normal sayılıyormuş canım. Boşuna stres yapıyoruz aslında