2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
İnşallah faydasını görürüz bende kefire başlayacağım

O bende de yataktan kalkamıyorum iste esim öğrendiğimizden beri yeni arayabildi smdi onunla konuştum bi agri girdi kasiklarima doğal mı bilemedim de korktum ınsallah normaldir
Şimdi nasılsın hala ağrın devam ediyor mu

Kabizlik icin ben kuru kayisi yiyip uzerine ilik su iciyorum sabah ac karna cok faydasi oluyor. Benimde bugun mide bulantilarim basladi oturup zeytin ekmek yedim hafifledi sukur

Aranızda yiyip yiyip doymayan var mı ya güzel de yiyorum az yemiyorum ona rağmen bir saati geçmeden karnım guruldamaya başlıyor bu gidişle 100 kg olmazsam iyi

Yok canm gece oldu
Evdekiler kola içiyordu sadece bir yudum aldm azıcık bnce o yapti gaz sancısı oldu cunku
Olabilir ben asitli zaten içmezdim şimdide içmiyorum sende içmemeye çalış ama maden suyu içebilirsin hamilelikte faydası varmış mineral bakımından zengin ya

Kabizlik icin ben kuru kayisi yiyip uzerine ilik su iciyorum sabah ac karna cok faydasi oluyor. Benimde bugun mide bulantilarim basladi oturup zeytin ekmek yedim hafifledi sukur
Ben de canim Bugün başlayacağım kayısı yemeye valla ben de var kabızlık ne yapacağım bilmiyorum doktor bı ilaç verdi o benim midemi mahvediyor ve dediğin gibi ben de midem için tuzlu domates yiyorum o da bana iyi geliyor

Olabilir ben asitli zaten içmezdim şimdide içmiyorum sende içmemeye çalış ama maden suyu içebilirsin hamilelikte faydası varmış mineral bakımından zengin ya
Bnde normalde asla içmem canm ama dün nasıl olduysa bir yudum almış bulundum aynen duymuştum maden suyunu oyle yaparım artk bundan snra

Bizde yarın kese için gidicez kızlar. Daha önce dış gebelik yaşadığım için biraz tedirginim. Mide bulantıları beni mahvediyor. Bel ve bacak ağrılarımda var. Gercekten annelerim hakkı ödenmezmiş
Ben bel ve bacak agrısından basamıyordum bile doktorum günde bi tane maden suyu şade soda önerdi içiyorum ve bel bacak. Agrısı kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…