2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar mrb.. Rabbim nasip ederse bende nisan annesi olucam. Daha önce 9 haftalık bir kaybım birde dış gebelik öyküm var. Sat 4 temmuz. Uygulamaya göre 4+6 dayız. Persembe beta 780 di. Pazartesi kese için çağırdı doktorum.

Kizlar doktordan geldim bugun 5+5 kese gorundu bebek cok az gorundu kalp atisi icin haftaya yeniden gidecegim... kabizliktan bahsettim ilactan yana degilim dedi klasik cozumler onerdi bol suu yuruyus sebze agirlikli beslenme...
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kabızlık için ben kefir içiyorum çoook faydasını gördüm bir deneyin isterseniz

Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Tepecik eğitim ve araştırma Hastanesi'ne gidiyorum şimdilik bakalım

Ara öğün olarak mi içtin kuzum yoksa yemeklerde falan mı? Bende de baya sorun zorluyor beni
Akşam yatmadan içiyorum bağırsakları güzel çalıştırıyor sabah aç karnına da bir iki tane kayısı yersen o da baya yumuşatıyor.. kefiri sade içmeyin ben de sevmiyorum meyveliler de iş görüyor

Yarın alayım bi deneyim o zaman kuzum sağolasın

Merhabaa canım, bu grupta liste olacak mı, takip çok güzel kolay oluyor listeyle

Aynı benimde bulantı ve kusmalarım var ne yesem midemde sadece 5 dakika duruyor Allah yardımcımız olsun
O bende de yataktan kalkamıyorum iste esim öğrendiğimizden beri yeni arayabildi smdi onunla konuştum bi agri girdi kasiklarima doğal mı bilemedim de korktum ınsallah normaldir

Benim kasıklarımda sağlı sollu şiddetli batmalar oluyor bazen. Sizde de oluyor mu normal mi bu durum?
Oluyor canım bende de oluyor günde 2 3 kere. Ağrı olduğu zamanlar hemen uzanıyorum. Doktorum çok normal dedi. Vücudun belli bir düzenivardı bu zamana kadar adet olcam diye hazırlık yapıyor ama olmuyorsun onun ağrısı bu dedi. Bir de rahim büyüyor o da bu şekilde ağrı yapar dedi

Epeyce kalabalik olmus buralar hepinize tekrar hayirli olsun; 2022 nisan aday adayi olarak teste son 2 gun kaldi. Tecrubelerime dayanarak gebe oldugumu dusunuyorum ama skora bakacagiz :))

İyiymiş o zaman, bir yanım normal diyor, bir yanım acaba sorun mu var diyor çok evhamlı birisine dönüştüm, doktora da detaylı sormayı unutmuşum heyecandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…