2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
İnşallah kuzum, haberlerini bekliyoruz

Kalp atışına yakın basliyormuş bulanti diyorlar ama
Benimde kasık ağrım var ve aşırı göğüs ağrısı yaşıyorum. Progestan yüzünden dedi doktorum, cok hassaslaştı.
Biz kalp atışını duyduk ama kiminde olmuyor herhalde kimisi daha rahat geçiriyor kimisinin vucudu çok daha tepki gösteriyor. Belli olmuyor demek ki Allah yardımcımız olsun

Ben bugün keseyi gördüm, 5+3 müş, betamda 3400 çıktı. Haftaya tekrar gel dedi, kalp atışını duyabilir miyim acaba?
Allahım hepimize sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah.

Kalp atışına yakın basliyormuş bulanti diyorlar ama
Benimde kasık ağrım var ve aşırı göğüs ağrısı yaşıyorum. Progestan yüzünden dedi doktorum, cok hassaslaştı.
Benim bi düşüğüm var 8 haftalık onda da bulantım olmamıştı canım kalp atışı da vardı bence onla alakalı değil kişiden kişiye değişiyor bulantı

Biz kalp atışını duyduk ama kiminde olmuyor herhalde kimisi daha rahat geçiriyor kimisinin vucudu çok daha tepki gösteriyor. Belli olmuyor demek ki Allah yardımcımız olsun
İnsallah rahat geçiririz zaten bulantı vs zor ama Allah veriyorsa vardır bi bildiği, ohh ne güzel kacinci haftada duydunuz

Ben bugün keseyi gördüm, 5+3 müş, betamda 3400 çıktı. Haftaya tekrar gel dedi, kalp atışını duyabilir miyim acaba?
Allahım hepimize sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsun, sağlıkla al kucağına :)
Ben de 5+0 ım bugün yarın kese kontrolüm var umarım bende görebilirim Zaman geçmek bilmiyor

Ilk gece mi hamile kaldin yiğidim şuraya bir nazar boncuğu koyayım
valla balayi sonrasi adet oldum ondan sonra ki hafta buyuk ihtimal ben 30 esim 33, korunmayalim dedik belki hemen olmaz diye ama bu kadar cabuk olacagini tahmin etmedik. Cok sevindik ama dedigim gibi ben asiri derecede korkuyorum suan, ictigim folik asitten midir nedir bilmiyorum kendimi piskolojik de iyi hissetmiyorum.. Hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…