- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
Ahh hadi bakalim gör keseyi muhteşem biseyHenuz doktora gidemedik canim randevuyu ancak sali gunune alabildik. Sali gunu insallah gidecegiz
İnşallah kuzum, haberlerini bekliyoruzÇok Heyecanlı Ama Çokta Soru Var Aklımda İlk Gebeligim de Nerede İse Sekizinci Haftada Kalp Atışını Duydum Ne Bilim Altıncı Haftada Duyulmazsa İki Hafta Aynı Pskioloji Düşüncesi Beni Yoracak Tek Rahatladigim Konu Rahmin İçine Yerleşmiş Demesi Biraz Daha Umudum Var İnşallah Duyarım
Biz kalp atışını duyduk ama kiminde olmuyor herhalde kimisi daha rahat geçiriyor kimisinin vucudu çok daha tepki gösteriyor. Belli olmuyor demek ki Allah yardımcımız olsunKalp atışına yakın basliyormuş bulanti diyorlar ama
Benimde kasık ağrım var ve aşırı göğüs ağrısı yaşıyorum. Progestan yüzünden dedi doktorum, cok hassaslaştı.
Benim bi düşüğüm var 8 haftalık onda da bulantım olmamıştı canım kalp atışı da vardı bence onla alakalı değil kişiden kişiye değişiyor bulantıKalp atışına yakın basliyormuş bulanti diyorlar ama
Benimde kasık ağrım var ve aşırı göğüs ağrısı yaşıyorum. Progestan yüzünden dedi doktorum, cok hassaslaştı.
İnsallah rahat geçiririz zaten bulantı vs zor ama Allah veriyorsa vardır bi bildiği, ohh ne güzel kacinci haftada duydunuzBiz kalp atışını duyduk ama kiminde olmuyor herhalde kimisi daha rahat geçiriyor kimisinin vucudu çok daha tepki gösteriyor. Belli olmuyor demek ki Allah yardımcımız olsun
İnşallah rahat geçiririz zaten,benim ilk olduğu için bilemiyorum maalesefBenim bi düşüğüm var 8 haftalık onda da bulantım olmamıştı canım kalp atışı da vardı bence onla alakalı değil kişiden kişiye değişiyor bulantı
Insallah cok tesekkur ederim :) Biz daha yeni evlendik cok saskinim tedirginim korkuyorum.. Yurtdisindan istanbula gelin geldim. 25 hazirandaydi dugunumuzAhh hadi bakalim gör keseyi muhteşem bisey
İnşallah canım İnşallahİnşallah rahat geçiririz zaten,benim ilk olduğu için bilemiyorum maalesef
Hayırlı olsun, sağlıkla al kucağına :)Ben bugün keseyi gördüm, 5+3 müş, betamda 3400 çıktı. Haftaya tekrar gel dedi, kalp atışını duyabilir miyim acaba?
Allahım hepimize sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah.
Ultrason resimlerini atmıştımİnsallah rahat geçiririz zaten bulantı vs zor ama Allah veriyorsa vardır bi bildiği, ohh ne güzel kacinci haftada duydunuz
Görürsün muhtemelen benimde karından göründüHayırlı olsun, sağlıkla al kucağına :)
Ben de 5+0 ım bugün yarın kese kontrolüm var umarım bende görebilirimZaman geçmek bilmiyor
Bende yemeklerden sonra ara sıra oluyorBenimde henuz yokErken mi gerci bilmiyorum ama
Yaa ne guzel işteInsallah cok tesekkur ederim :) Biz daha yeni evlendik cok saskinim tedirginim korkuyorum.. Yurtdisindan istanbula gelin geldim. 25 hazirandaydi dugunumuz
uzun surmez insallah yaBende yemeklerden sonra ara sıra oluyor
Aminn insallah tesekkur ederizYaa ne guzel işteAllah aratmamış, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ilk gece mi hamile kaldin yiğidimInsallah cok tesekkur ederim :) Biz daha yeni evlendik cok saskinim tedirginim korkuyorum.. Yurtdisindan istanbula gelin geldim. 25 hazirandaydi dugunumuz
valla balayi sonrasi adet oldum ondan sonra ki hafta buyuk ihtimalIlk gece mi hamile kaldin yiğidimşuraya bir nazar boncuğu koyayım