Hic korkma her şey yoluna giriyor insan tedirgin oluyor ben adete 5 gun varken öğrendim ben daha tedirgindim yani. Acaba kimyasal midir diye adet gununu bekleyene kadar benimki bana yetti. Ama çok şükür bugün kesemizi de gördük sen de insaAllah en gec bir haftaya kadar gorursun zaten allahin izniyle stres yapma insan stres yaptıkça karnına sanci giriyor insaAllah saglikli sekilde ilerler ve kucağına alirsin bebisinivalla balayi sonrasi adet oldum ondan sonra ki hafta buyuk ihtimalben 30 esim 33, korunmayalim dedik belki hemen olmaz diye ama bu kadar cabuk olacagini tahmin etmedik. Cok sevindik ama dedigim gibi ben asiri derecede korkuyorum suan, ictigim folik asitten midir nedir bilmiyorum kendimi piskolojik de iyi hissetmiyorum.. Hayirlisi
Deger gayet guzel benim 4 gun varken 12 idi yani cok guzel seninkiKızlar merhabaaben de inşallah nisan annesi olacağım 25-26 temmuz peak, 27 temmuz çatlama gördüm, ve bata bugün itibarıyla 4 gün var.. bu öğlen betahcg 20,6 çıktı yarından sonra yine tahlil yaptırıp artışa bakacağım ama size de bir sorayım dedim, sizce değer nasıl?
Ay inşallah acaba düşük mü diye içime kurt düşmüştü nasıl iyi geldi bunu paylaştığınDeger gayet guzel benim 4 gun varken 12 idi yani cok guzel seninki
Ah neden düşük olsun daha cocuk 2 gundur rahme yerlesti xaten 0 beta iken 1 2 4 6 12 24 diye devam edecek oyle dusun seninki gayet guzel göreceksin adet gunu 500 lere çıkacak insaAllahAy inşallah acaba düşük mü diye içime kurt düşmüştü nasıl iyi geldi bunu paylaştığın
Maşallah erken olmasına rağmen ne güzel de çıkmışBir kese görüntüsü de benden teyzeleri. Bugun 5+0 dik az once doktordan döndün karından gözüktü
Benim ilk hamilelik olmadığı için biraz daha sakin davranıyorum. Doktora gidince en azından kalp atışını da duyayım istiyorum. Senin ilk bebeğin miİnşallah sağlıkla kucağına alırsın ama ben bu kadar dayanamam beklemek
Bende bugün bulantı ve kasık ağrıları var dinlenerek geçiriyorum bulantı 4.ya da 5. Hafta hemen başlar, hatta halsizlik yorgunluk durumu da olur 2 hafta sonra falan hafifler bazen sadece günlük böle bu durumlar yaşanırBenimde henuz yokErken mi gerci bilmiyorum ama
Bende hafif bulantiyla geçiriyorum bugün Allah yardımcımız olsun.Bulantı kalp atisiyla başlar diye birşey duymuştum dogru mu bilmem ama bende 5+5 im, sanki sabahlari özellikle biraz midem kötü oluyor. Ben mi öyle yoruyorum aceba diyorum
Hayırlı olsun canım benim kaç mm acaba kese gs kısmını göremedim de merak ettimBir kese görüntüsü de benden teyzeleri. Bugun 5+0 dik az once doktordan döndün karından gözüktü
Folik asit psikolojiyi etkilemez bence canım benim sağlıkla gelsin inşallah gönlünü ferah tutvalla balayi sonrasi adet oldum ondan sonra ki hafta buyuk ihtimalben 30 esim 33, korunmayalim dedik belki hemen olmaz diye ama bu kadar cabuk olacagini tahmin etmedik. Cok sevindik ama dedigim gibi ben asiri derecede korkuyorum suan, ictigim folik asitten midir nedir bilmiyorum kendimi piskolojik de iyi hissetmiyorum.. Hayirlisi
Sağlıkla kucağına nasip etsin rabbim değer güzel adet gununde gelmemiş ama kendini düşük diye sartlama her şey güzel olacakKızlar merhabaaben de inşallah nisan annesi olacağım 25-26 temmuz peak, 27 temmuz çatlama gördüm, ve bata bugün itibarıyla 4 gün var.. bu öğlen betahcg 20,6 çıktı yarından sonra yine tahlil yaptırıp artışa bakacağım ama size de bir sorayım dedim, sizce değer nasıl?
Ben Kendi Adıma Olanı Cevap VereyimMerhabalar,
Kan tahlili sonucumu aldım ve 795 ile hamile olduğumu öğrendim. 10 gün önce kasık ve bel ağrısı ile zaten hamile olduğumu anlamıştım bu 3. Bebek olunca artık tecrübeyle anlayabiliyorum
Benim ilk hamilelik olmadığı için biraz daha sakin davranıyorum. Doktora gidince en azından kalp atışını da duyayım istiyorum. Senin ilk bebeğin mi
Bende bugün bulantı ve kasık ağrıları var dinlenerek geçiriyorum bulantı 4.ya da 5. Hafta hemen başlar, hatta halsizlik yorgunluk durumu da olur 2 hafta sonra falan hafifler bazen sadece günlük böle bu durumlar yaşanır
Bende hafif bulantiyla geçiriyorum bugün Allah yardımcımız olsun.
Hangi şehir de yaşıyorsunuz ben izmir deyim.
Aynıyız seninle :)Bir kese görüntüsü de benden teyzeleri. Bugun 5+0 dik az once doktordan döndün karından gözüktü
Aa çok güzel, nasibin bu zamanmış demek ki.Insallah cok tesekkur ederim :) Biz daha yeni evlendik cok saskinim tedirginim korkuyorum.. Yurtdisindan istanbula gelin geldim. 25 hazirandaydi dugunumuz
Maşallah erken olmasına rağmen ne güzel de çıkmışbizim asistan dr karından bakmak yerine pat die vajinal baktı benim 6+2 olmasına rağmen.. bi daha baktırtmam özelde hemen karından baktılar göründü herşey kalp atışı da var çok şükür.. darısı sizin başınıza haftaya da kalp atışını duyarsınız Sağlıkla gelsin inşallah
Aynıyız seninle :)
Sağlıkla gelsinler
Yarın kese için gidicem muhtemelen sonrada kalp atışı için çağırırKalp atışı icin ne zaman gideceksin canim. Doktor beni haftaya cuma çağırdı bugun muayene haftaya kontrol seansi olacak dedi 10 gun geçmedikçe yeni odeme yapmaya gerek yok o yuzden 10 gun geçmeden yine gelirsin dedi ama haftaya kalp atışı duyacağımız pek sanmiyorum 6+0 olacak
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahSelam kizlar 2021 nisan annesiyim biz saglikla kucagimiza aldik cok sükür darisi basiniza saglikla kavusun insallah❤
Amin insallahAllah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahdarısı başımıza
Bende izmirdeyim kuzum, hangi doktora gidiyorsun ?Merhabalar,
Kan tahlili sonucumu aldım ve 795 ile hamile olduğumu öğrendim. 10 gün önce kasık ve bel ağrısı ile zaten hamile olduğumu anlamıştım bu 3. Bebek olunca artık tecrübeyle anlayabiliyorum
Benim ilk hamilelik olmadığı için biraz daha sakin davranıyorum. Doktora gidince en azından kalp atışını da duyayım istiyorum. Senin ilk bebeğin mi
Bende bugün bulantı ve kasık ağrıları var dinlenerek geçiriyorum bulantı 4.ya da 5. Hafta hemen başlar, hatta halsizlik yorgunluk durumu da olur 2 hafta sonra falan hafifler bazen sadece günlük böle bu durumlar yaşanır
Bende hafif bulantiyla geçiriyorum bugün Allah yardımcımız olsun.
Hangi şehir de yaşıyorsunuz ben izmir deyim.