2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Arkadaşlar merhaba, son regli olduğum tarih 1 Temmuzdu . Ben 26 temmuz beta hcg testi yaptırdım 16,39 çıktı. 28 temmuz 52,29 oldu . 30 temmuz 80.01 olan test 4 gün sonra yani 3 agustos da 180,40 oldu . programda 5 hafta olarak gösteriyor fakat beta hcg benim gibi yavaş artan veya bilgisi olan var mı acaba ?

Sağlıksız olabilir canım 2 gün sonra tekrar edersin

Hayırlı olsun :) Kese ne zaman gözüktü?

Ya Canım İnan Bana Beklediğim Zamanda Gelmedi Hiç Beklemediğim Zamanda Geldi...

Günüm Altı Gün Geçti Ult Girdiğimde 7 Gün Geçmişti Dr u Bana Dediği Kesen Gözüküyor Rahimde İçinde Yerlesmesi Olmuş Haftaya Kalbini Dinlemeye Gel Dedi Başka Bilgim Yok

5+6 yız bizde usgde 5 haftalık çıktı bebek henüz oluşmamış sonra gel bakalım dedi doktor evham yaptım biraz 3,gebelik bu kalp atışları başlamış olması gerekiyordu sanki

Benim İlk Gebeligimde Dört Haftalık falan öğrendim Ult kese gözüktü bebek yok dedi haftasına tekrar çağırdı kan artısı var bebek yine yok dedi haftasına tekrar çağırdı kese 7 mm olmuş biraz Daha Bekleyelim Dedi Haftasına Kalbinin Sesini Duyduk O Üç hafta Git Geller Beni çok Yordu Rabbime Sığındim Sizi Çok İyi Anliyorum İnşallah Hayırlı Sonuçlar Alırsınız

Günaydın canlar ben de bel ağrısı var dündendir sizce normal mi yaaa
Hepimizin vücüdu farklı tepkiler veriyor gebeliğe benimde 5+5 haftalık ama mide bulantıları kusmalar ve kasık ağrılarım oluyor benimde kanama olmadığı sürece problem olmaz diye düşünüyorum canım bol bol dinlenmeye çalış

Çok sağolun inşllh ayın 16snda randevum o güne kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

Vajinalde görünür canım karından görünmez 5+6 da
Gerçekten mi? Ohh içim rahatladı

Merhaba Uzun zaman sonra kendimi tekrar burda buldum.. Cunku hamile oldugumu ogrendim Dun gece kan sonuclarinda 186 cikti, son adetim 4 temmuzdu kizlar. Bi yorumlasaniz?

Merhaba Uzun zaman sonra kendimi tekrar burda buldum.. Cunku hamile oldugumu ogrendim Dun gece kan sonuclarinda 186 cikti, son adetim 4 temmuzdu kizlar. Bi yorumlasaniz?
Hoşgeldiniz hayırlı olsun sağ Salim kavuşuruz inşllh hepimiz. Hcg degeriniz iyi fakat iki günde iki katı artmış olmadı gerekiyor bi kadın Doğum uzmanına gözükmenizde fayda var

Oo çok çabuk başlamış canımmm ama bebişler için değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…