- 4 Ağustos 2021
- 8
- 13
Sağlıkla gelsin :)Ya Canım İnan Bana Beklediğim Zamanda Gelmedi Hiç Beklemediğim Zamanda Geldi...
Günüm Altı Gün Geçti Ult Girdiğimde 7 Gün Geçmişti Dr u Bana Dediği Kesen Gözüküyor Rahimde İçinde Yerlesmesi Olmuş Haftaya Kalbini Dinlemeye Gel Dedi Başka Bilgim Yok
Sağlıkla gelsin :)
Benim BAT 1 ağustostu. 2 ağustos sabah kaset test yaptım çok koyu şekilde çift çizgi çıktı. Hemen hastanede kan verdim 688 hcg çıkınca kadın doğumcuya gittim. Ultrasonda baktı kese görmedi ama SAT 2 Temmuz olunca haftanla uyumlu dedi. Perşembe-cuma tekrar gel bakalım dedi. Biraz daha geçsin diye cumartesiye aldım, bakalım nolcak? Zaman da geçmek bilmiyor -_-
Benimde 13 unde randevum, kalp atışı için, asla zaman geçmiyorÇok sağolun inşllh ayın 16snda randevum o güne kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Gerçekten mi? Ohh içim rahatladı
Merhaba Nisan anneleri,
2013 Nisan annesiydim şimdi kızım büyüdü ve isallah yarın alacağım kan sonucuyla kardeşi olacağını öğreneceğim. Sat 5 temmuz isallah pozitif sonuç çıkar. Evde test yapmadım hem merak ediyorum, hem de sabretmeye çalışıyorum. Ocak ayında düşük yaptım isallah bu sefer kucağıma alayım. Gebe çıkarsam 8. Hafta doktora gideceğim hem kalp atışı, hem kese ikisini de o hafta da görebiliyorsunuz. İsallah güzel hamilelik dönemi geçiririz.
Kızlar mide bulantısı başlayan var mı?
Benimde henuz yokKızlar mide bulantısı başlayan var mı?
Bulantı kalp atisiyla başlar diye birşey duymuştum dogru mu bilmem ama bende 5+5 im, sanki sabahlari özellikle biraz midem kötü oluyor. Ben mi öyle yoruyorum aceba diyorumBenim başlamadı sanırım yine erkek olacakbir oglum vardı kızım olsun isterdim ama sağlık öncelik ne gelirse güzel gelecek insallah
Kese gördünüz mü kuzumBenimde henuz yokErken mi gerci bilmiyorum ama
Gözünüz aydın tebrik ederim,inşallah sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsiniz :))Merhaba Nisan anneleri,
2013 Nisan annesiydim şimdi kızım büyüdü ve isallah yarın alacağım kan sonucuyla kardeşi olacağını öğreneceğim. Sat 5 temmuz isallah pozitif sonuç çıkar. Evde test yapmadım hem merak ediyorum, hem de sabretmeye çalışıyorum. Ocak ayında düşük yaptım isallah bu sefer kucağıma alayım. Gebe çıkarsam 8. Hafta doktora gideceğim hem kalp atışı, hem kese ikisini de o hafta da görebiliyorsunuz. İsallah güzel hamilelik dönemi geçiririz.
ben 5+6yım bence alakası yok çünkü bir haftadır herşeye midem ağzımda nerdeyse çok hassaslaştıBulantı kalp atisiyla başlar diye birşey duymuştum dogru mu bilmem ama bende 5+5 im, sanki sabahlari özellikle biraz midem kötü oluyor. Ben mi öyle yoruyorum aceba diyorum
Sabahları bende öyleyim kuzumben 5+6yım bence alakası yok çünkü bir haftadır herşeye midem ağzımda nerdeyse çok hassaslaştı
Bulantı kalp atisiyla başlar diye birşey duymuştum dogru mu bilmem ama bende 5+5 im, sanki sabahlari özellikle biraz midem kötü oluyor. Ben mi öyle yoruyorum aceba diyorum
Ayy çok heyecanlı inşallah güzel haberlerle canım benimHiç Öyle Birşey DuymamistimHaftaya Pazartesi Kalp Dinlemek İçin Gidecem Ama Zaman Geçmiyor Üç Gün Dolsa Diye Dört Gözle Bakıyorum
Ayy çok heyecanlı inşallah güzel haberlerle canım benim
Benim daha tam bi hafta var
Benim başlamadı canım bu kadar erken başlar mıKızlar mide bulantısı başlayan var mı?
Henuz doktora gidemedik canim randevuyu ancak sali gunune alabildik. Sali gunu insallah gidecegizKese gördünüz mü kuzum
mide bulantısını bırak yiyorum yiyorum doymuyorumKızlar mide bulantısı başlayan var mı?
Benim başlamadı canım bu kadar erken başlar mı
Kalp atışına yakın basliyormuş bulanti diyorlar amamide bulantısını bırak yiyorum yiyorum doymuyorumöyle bişey başladı bende de çok şükür hiç yan etki yaşamıyorum ne mide bulantısı ne başka bişey ha arada kasık ağrım oluyor okadar..