- 6 Nisan 2021
- 135
- 87
- 36
İnşallh duyarım üçüncü olacak nasipse ama yinede çok heyecanlıyım sanki ilk bebekmiş gibi
Benim de İkinci Gebeligim Hiç Gebelik Yaşamamışim Gibi Acemiyim Ne Yapacağımı Yakınlarıma Sorar Oldum ,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallh duyarım üçüncü olacak nasipse ama yinede çok heyecanlıyım sanki ilk bebekmiş gibi
Kaç haftalık bebişinizBenim de İkinci Gebeligim Hiç Gebelik Yaşamamışim Gibi Acemiyim Ne Yapacağımı Yakınlarıma Sorar Oldum ,
Kaç haftalık bebişiniz
Allah Nasip Ederse 5+2 yiz Pazartesi Kalp Dinleyecegiz İnşallah
Sağlıksız olabilir canım 2 gün sonra tekrar edersinArkadaşlar merhaba, son regli olduğum tarih 1 Temmuzdu . Ben 26 temmuz beta hcg testi yaptırdım 16,39 çıktı. 28 temmuz 52,29 oldu . 30 temmuz 80.01 olan test 4 gün sonra yani 3 agustos da 180,40 oldu . programda 5 hafta olarak gösteriyor fakat beta hcg benim gibi yavaş artan veya bilgisi olan var mı acaba ?
Hayırlı olsun :) Kese ne zaman gözüktü?Allah Nasip Ederse 5+2 yiz Pazartesi Kalp Dinleyecegiz İnşallah
Hayırlı olsun :) Kese ne zaman gözüktü?
5+6 yız bizde usgde 5 haftalık çıktı bebek henüz oluşmamış sonra gel bakalım dedi doktor evham yaptım biraz 3,gebelik bu kalp atışları başlamış olması gerekiyordu sankiAllah Nasip Ederse 5+2 yiz Pazartesi Kalp Dinleyecegiz İnşallah
5+6 yız bizde usgde 5 haftalık çıktı bebek henüz oluşmamış sonra gel bakalım dedi doktor evham yaptım biraz 3,gebelik bu kalp atışları başlamış olması gerekiyordu sanki
Vajinalde görünür canım karından görünmez 5+6 da5+6 yız bizde usgde 5 haftalık çıktı bebek henüz oluşmamış sonra gel bakalım dedi doktor evham yaptım biraz 3,gebelik bu kalp atışları başlamış olması gerekiyordu sanki
günaydınnn benim de çok ağrıyo belim çok zorlama kendini uzan dinlen normal bu ağrılarGünaydın canlar ben de bel ağrısı var dündendir sizce normal mi yaaa
Hepimizin vücüdu farklı tepkiler veriyor gebeliğe benimde 5+5 haftalık ama mide bulantıları kusmalar ve kasık ağrılarım oluyor benimde kanama olmadığı sürece problem olmaz diye düşünüyorum canım bol bol dinlenmeye çalışGünaydın canlar ben de bel ağrısı var dündendir sizce normal mi yaaa
Çok sağolun inşllh ayın 16snda randevum o güne kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorumBenim İlk Gebeligimde Dört Haftalık falan öğrendim Ult kese gözüktü bebek yok dedi haftasına tekrar çağırdı kan artısı var bebek yine yok dedi haftasına tekrar çağırdı kese 7 mm olmuş biraz Daha Bekleyelim Dedi Haftasına Kalbinin Sesini Duyduk O Üç hafta Git Geller Beni çok Yordu Rabbime Sığındim Sizi Çok İyi Anliyorum İnşallah Hayırlı Sonuçlar Alırsınız
Gerçekten mi? Ohh içim rahatladıVajinalde görünür canım karından görünmez 5+6 da
Hoşgeldiniz hayırlı olsun sağ Salim kavuşuruz inşllh hepimiz. Hcg degeriniz iyi fakat iki günde iki katı artmış olmadı gerekiyor bi kadın Doğum uzmanına gözükmenizde fayda varMerhaba Uzun zaman sonra kendimi tekrar burda buldum.. Cunku hamile oldugumu ogrendim Dun gece kan sonuclarinda 186 cikti, son adetim 4 temmuzdu kizlar. Bi yorumlasaniz?
Evet canım 6 dan sonra görünür nasip olur inşallah bizlereÇok sağolun inşllh ayın 16snda randevum o güne kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Gerçekten mi? Ohh içim rahatladı
Oo çok çabuk başlamış canımmm ama bebişler için değerHepimizin vücüdu farklı tepkiler veriyor gebeliğe benimde 5+5 haftalık ama mide bulantıları kusmalar ve kasık ağrılarım oluyor benimde kanama olmadığı sürece problem olmaz diye düşünüyorum canım bol bol dinlenmeye çalış
Değer tabi Tek isteğim haftaya kalp atışını duymak o sağlıklı olduktan sonra katlanırım her şeyeOo çok çabuk başlamış canımmm ama bebişler için değer