2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Arkadaşlar merhaba, son regli olduğum tarih 1 Temmuzdu . Ben 26 temmuz beta hcg testi yaptırdım 16,39 çıktı. 28 temmuz 52,29 oldu . 30 temmuz 80.01 olan test 4 gün sonra yani 3 agustos da 180,40 oldu . programda 5 hafta olarak gösteriyor fakat beta hcg benim gibi yavaş artan veya bilgisi olan var mı acaba ?

Arkadaşlar merhaba, son regli olduğum tarih 1 Temmuzdu . Ben 26 temmuz beta hcg testi yaptırdım 16,39 çıktı. 28 temmuz 52,29 oldu . 30 temmuz 80.01 olan test 4 gün sonra yani 3 agustos da 180,40 oldu . programda 5 hafta olarak gösteriyor fakat beta hcg benim gibi yavaş artan veya bilgisi olan var mı acaba ?
Sağlıksız olabilir canım 2 gün sonra tekrar edersin

Hayırlı olsun :) Kese ne zaman gözüktü?

Ya Canım İnan Bana Beklediğim Zamanda Gelmedi Hiç Beklemediğim Zamanda Geldi...

Günüm Altı Gün Geçti Ult Girdiğimde 7 Gün Geçmişti Dr u Bana Dediği Kesen Gözüküyor Rahimde İçinde Yerlesmesi Olmuş Haftaya Kalbini Dinlemeye Gel Dedi Başka Bilgim Yok 🤭🤭

5+6 yız bizde usgde 5 haftalık çıktı bebek henüz oluşmamış sonra gel bakalım dedi doktor evham yaptım biraz 3,gebelik bu kalp atışları başlamış olması gerekiyordu sanki 😥

Benim İlk Gebeligimde Dört Haftalık falan öğrendim Ult kese gözüktü bebek yok dedi haftasına tekrar çağırdı kan artısı var bebek yine yok dedi haftasına tekrar çağırdı kese 7 mm olmuş biraz Daha Bekleyelim Dedi Haftasına Kalbinin Sesini Duyduk 🙈O Üç hafta Git Geller Beni çok Yordu Rabbime Sığındim Sizi Çok İyi Anliyorum İnşallah Hayırlı Sonuçlar Alırsınız

Günaydın canlar ben de bel ağrısı var dündendir sizce normal mi yaaa :KK43:
Hepimizin vücüdu farklı tepkiler veriyor gebeliğe benimde 5+5 haftalık ama mide bulantıları kusmalar ve kasık ağrılarım oluyor benimde kanama olmadığı sürece problem olmaz diye düşünüyorum canım bol bol dinlenmeye çalış 🙂

Benim İlk Gebeligimde Dört Haftalık falan öğrendim Ult kese gözüktü bebek yok dedi haftasına tekrar çağırdı kan artısı var bebek yine yok dedi haftasına tekrar çağırdı kese 7 mm olmuş biraz Daha Bekleyelim Dedi Haftasına Kalbinin Sesini Duyduk 🙈O Üç hafta Git Geller Beni çok Yordu Rabbime Sığındim Sizi Çok İyi Anliyorum İnşallah Hayırlı Sonuçlar Alırsınız
Çok sağolun inşllh ayın 16snda randevum o güne kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum 😂

Vajinalde görünür canım karından görünmez 5+6 da
Gerçekten mi? Ohh içim rahatladı 🥰

Merhaba 😊 Uzun zaman sonra kendimi tekrar burda buldum.. Cunku hamile oldugumu ogrendim 😍 Dun gece kan sonuclarinda 186 cikti, son adetim 4 temmuzdu kizlar. Bi yorumlasaniz?

Merhaba 😊 Uzun zaman sonra kendimi tekrar burda buldum.. Cunku hamile oldugumu ogrendim 😍 Dun gece kan sonuclarinda 186 cikti, son adetim 4 temmuzdu kizlar. Bi yorumlasaniz?
Hoşgeldiniz hayırlı olsun sağ Salim kavuşuruz inşllh hepimiz. Hcg degeriniz iyi fakat iki günde iki katı artmış olmadı gerekiyor bi kadın Doğum uzmanına gözükmenizde fayda var❣️🌹

Hepimizin vücüdu farklı tepkiler veriyor gebeliğe benimde 5+5 haftalık ama mide bulantıları kusmalar ve kasık ağrılarım oluyor benimde kanama olmadığı sürece problem olmaz diye düşünüyorum canım bol bol dinlenmeye çalış 🙂
Oo çok çabuk başlamış canımmm ama bebişler için değer 🤲

X