- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
Öyle tabiİnşallah yerlesmedim canım uzup kafana takma Rabbim En doğrusunu bilir
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir canım istersen gebelik testini tekrarla bende gördüm çizgiyi ama çok hafif o yüzden bide erken gebelik testiyle yapabilirsinHerkeze merhaba rabbim hepimizim dualarını kabul etsin inşallah.
Bugun adetimin 29.günü ve test yaptım çok az çıktı emin olamadım 3.hamileliğim bir kızım ve bir kürtajım var. İnşallah bu defa sağlıklıdır
Teşekkür ederim.. şuanda elimde bir tane test var ve yeni gidip almıcam hemen söylemek istemiyorum ablamla kalıyorum şu dönemİnşallah sağlıklı bir gebeliktir canım istersen gebelik testini tekrarla bende gördüm çizgiyi ama çok hafif o yüzden bide erken gebelik testiyle yapabilirsin
günaydın kızlar bugun 5+2 ile yola devam. cumartesı gunu 5+5 te ılk kontrole gıdecegım. Tek sorunum kabızlık şişkinlik hıcbırsey fayda etmıyor. Onun dısında bulantı koku hassasıyetı yok. Doktora gıdenlerden guzel haberler beklıyoruz :)
Çok sık wc ye çıkıyorum halsizlik var.. Bulantı erken başlamış sende canımİyi geceler herkese, nasıl gidiyor kızlar?
Benim mide bulantısı oluyor, iştahsızlık, uyku ile başım dertte ayrıca duygusallık da yoğun.. İlk hamileliğim de hiç bunları yaşamamıştım. Bir de çok erken geliyor bu belirtiler sizler de durum nasıl?
Canım kaçıncı gebelik altta hamilelikten 122 gün geçti deniyor şaşırdımgünaydın kızlar bugun 5+2 ile yola devam. cumartesı gunu 5+5 te ılk kontrole gıdecegım. Tek sorunum kabızlık şişkinlik hıcbırsey fayda etmıyor. Onun dısında bulantı koku hassasıyetı yok. Doktora gıdenlerden guzel haberler beklıyoruz :)
Kuzum duydunuz mu kalp atışınıBen daha doktora gidemedim bayram girince araya ptesi aradım kan ver dediler 4480 çıkınca ayın 4ünde gelin bakalım dediler çarşamba gidicem ilk kez
2. Gebelik ama muhtemelen ayarlama yaparken yanlis tarih sectim bi bakayim canim :)Canım kaçıncı gebelik altta hamilelikten 122 gün geçti deniyor şaşırdım
Hadi hayırlısı canımm5+3 den merhaba kizlar. Sabah kan verdim 3996 çıktı, öğleden sonra kese görmek için ultrasona gireceğim hayırlısıyla inşallah
Devlet hastanelerinin cihazları gerçekten çok berbat keseleri gördüm 2 kesem var yalnız biri gelişememiş yoksa ikiz olacaktıKuzum duydunuz mu kalp atışını
Sen de durumlar nasıl görebildin mi keseyiKuzum duydunuz mu kalp atışını
Canım belki gelişir daha çok küçükk hadi bakalım inşallah duyarsınDevlet hastanelerinin cihazları gerçekten çok berbat keseleri gördüm 2 kesem var yalnız biri gelişememiş yoksa ikiz olacaktıdiğeri çok şükür iyi tam 6 haftalık ama kalp atışını cihazdan duyamadım özele geldim şimdi burdaki cihazlar düzgünse duyucaz inşallah
Hadi insallah kuzumDevlet hastanelerinin cihazları gerçekten çok berbat keseleri gördüm 2 kesem var yalnız biri gelişememiş yoksa ikiz olacaktıdiğeri çok şükür iyi tam 6 haftalık ama kalp atışını cihazdan duyamadım özele geldim şimdi burdaki cihazlar düzgünse duyucaz inşallah
Cok şükür gördüm canım benim, yolk sacini da gorduk, haftaya cuma kalp için gidecegiz bakalim. Rabbim nasip ederseSen de durumlar nasıl görebildin mi keseyiinşallah herşey güzeldir
Hadi insallah kuzumBekliyoruz guzel haberini
Ohhh çok şükür duyduk sesini devlette vajinal baktılar özelde karından direkt net bir şekilde görüp duydukCanım belki gelişir daha çok küçükk hadi bakalım inşallah duyarsın
Gözün aydın canım benim kese kaç mm di acaba söylediler mi ya da ultrason kağıdında yazıyor muOhhh çok şükür duyduk sesini devlette vajinal baktılar özelde karından direkt net bir şekilde görüp duydukDarısı başınıza hayırlısıyla.. 6+2 mişiz