2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Gözün aydın canım benim kese kaç mm di acaba söylediler mi ya da ultrason kağıdında yazıyor mu
image.jpg

image.jpg

Burda yazıyodur ölçüleri 🥰 o da kalp atışı 🧿 çok şükür herşey yolunda 🤲🏻🤰🏻

Ohhh çok şükür duyduk sesini devlette vajinal baktılar özelde karından direkt net bir şekilde görüp duyduk 🧿🤲🏻🥰 Darısı başınıza hayırlısıyla.. 6+2 mişiz ❤️
Oyyy kuzum maşallah 🧿 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 💙🙏 ne güzel peş peşe gidiyoruz inşallah

Maşallah canım. Sağlıkla kucağına aldığın günü de görürsün inşallah 🧿😇 ultrason kağıdında medical park yazısı gördüm. Hangi doktora gidiyorsun acaba?
Rastgele o an hangi doktor müsaitse baksın dedim Opr. Dr. Buket hanım varmış tesadüf ona denk geldik çok tatlı kadındı sağolsun güzelce ilgilendi baktı herşeyi anlattı 🤗 sat da 18 haziran

Rastgele o an hangi doktor müsaitse baksın dedim Opr. Dr. Buket hanım varmış tesadüf ona denk geldik çok tatlı kadındı sağolsun güzelce ilgilendi baktı herşeyi anlattı 🤗 sat da 18 haziran
Bende mehmet beye randevu aldım bakalım memnun kalabilecek miyim merak ediyorum o yüzden sordum canım 😊

Selam kızlar bu sabah ilk idrarla test yaptım yine silik bir çizgi çıktı.. 2 3gün sonra tekrar edicem dra hemen gitmek istemiyorum.. karnımda çok gaz sancısı var

Günaydınlar
Dün karın agrısı şikayeti ile acile gittim keseyi gördük kalp atışı için de iki hafta sonra gel henüz bebek oluşmamış dedi doktor sizin de uzun süren karın agrınız oluyor mu? Bu konu hakkında bi şey demedi 🙁 ilaç verip gönderdi progestan ve folbiol yazmış

Günaydınlar
Dün karın agrısı şikayeti ile acile gittim keseyi gördük kalp atışı için de iki hafta sonra gel henüz bebek oluşmamış dedi doktor sizin de uzun süren karın agrınız oluyor mu? Bu konu hakkında bi şey demedi 🙁 ilaç verip gönderdi progestan ve folbiol yazmış

Günaydın Canim İlk Haftalarda Kese Görünür Bu Yuzdendir ki Korkmana Gerek Cok Erken Nasibinde Varsa Gelir...

Verdiği İlaçların Birtanesi Falbiol Folik Asit Diğeri İse progesTan İse Düşük Riski Olmasın Diye Vermiştir... Bol bol dinLen Kafanı Rahat Tut Üzme Kendini... ☺️☺️

Bende cuma doktora gideceğim ilk defa, umarım keseyi görürüm. 🙏🏻

Günaydınlar
Karın ağrısı sindirim probleminden dolayı olabilir, bazen ağrıyıp geçiyor benimde. İnşallah kalp atışını sağlıkla duyarsın 😊

Günaydın Canim İlk Haftalarda Kese Görünür Bu Yuzdendir ki Korkmana Gerek Cok Erken Nasibinde Varsa Gelir...

Verdiği İlaçların Birtanesi Falbiol Folik Asit Diğeri İse progesTan İse Düşük Riski Olmasın Diye Vermiştir... Bol bol dinLen Kafanı Rahat Tut Üzme Kendini... ☺️☺️
Çok teşekkür ederim ☺️

Bende cuma doktora gideceğim ilk defa, umarım keseyi görürüm. 🙏🏻

Karın ağrısı sindirim probleminden dolayı olabilir, bazen ağrıyıp geçiyor benimde. İnşallah kalp atışını sağlıkla duyarsın 😊
İnşallh duyarım üçüncü olacak nasipse ama yinede çok heyecanlıyım sanki ilk bebekmiş gibi

X