- 7 Temmuz 2021
- 1.559
- 2.612
Gözün aydın canım benim kese kaç mm di acaba söylediler mi ya da ultrason kağıdında yazıyor mu
Burda yazıyodur ölçüleri o da kalp atışı çok şükür herşey yolunda ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım benim kese kaç mm di acaba söylediler mi ya da ultrason kağıdında yazıyor mu
Oyyy kuzum maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ne güzel peş peşe gidiyoruz inşallahOhhh çok şükür duyduk sesini devlette vajinal baktılar özelde karından direkt net bir şekilde görüp duyduk Darısı başınıza hayırlısıyla.. 6+2 mişiz
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımEki Görüntüle 2896809
Eki Görüntüle 2896810
Maşallah canım. Sağlıkla kucağına aldığın günü de görürsün inşallah ultrason kağıdında medical park yazısı gördüm. Hangi doktora gidiyorsun acaba?Eki Görüntüle 2896809
Eki Görüntüle 2896810
Bir de son adet tarihin neydi canım? Belki sormuşumdur ama unuttumEki Görüntüle 2896809
Eki Görüntüle 2896810
Oh çok güzel maşallah, sağlıkla büyüsün inşallahEki Görüntüle 2896809
Eki Görüntüle 2896810
Rastgele o an hangi doktor müsaitse baksın dedim Opr. Dr. Buket hanım varmış tesadüf ona denk geldik çok tatlı kadındı sağolsun güzelce ilgilendi baktı herşeyi anlattı sat da 18 haziranMaşallah canım. Sağlıkla kucağına aldığın günü de görürsün inşallah ultrason kağıdında medical park yazısı gördüm. Hangi doktora gidiyorsun acaba?
Bende mehmet beye randevu aldım bakalım memnun kalabilecek miyim merak ediyorum o yüzden sordum canımRastgele o an hangi doktor müsaitse baksın dedim Opr. Dr. Buket hanım varmış tesadüf ona denk geldik çok tatlı kadındı sağolsun güzelce ilgilendi baktı herşeyi anlattı sat da 18 haziran
Ben Mehmet beye 4-5 sene önce pcos için gitmiştim çok memnun kalmıştım ondan o da çok iyi doktordur, çok ilgilidir.Bende mehmet beye randevu aldım bakalım memnun kalabilecek miyim merak ediyorum o yüzden sordum canım
Hayırlısı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBugün test yaptım silik çizgi çıkınca koşa koşa kan verdim 30 çıktı. Adetime 1 hafta var. Cuma tekrar vereceğim inşallah yükselir
İnşallah bende memnun kalırım canımBen Mehmet beye 4-5 sene önce pcos için gitmiştim çok memnun kalmıştım ondan o da çok iyi doktordur, çok ilgilidir.
Hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalımHayırlısı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Günaydınlar
Dün karın agrısı şikayeti ile acile gittim keseyi gördük kalp atışı için de iki hafta sonra gel henüz bebek oluşmamış dedi doktor sizin de uzun süren karın agrınız oluyor mu? Bu konu hakkında bi şey demedi ilaç verip gönderdi progestan ve folbiol yazmış
Karın ağrısı sindirim probleminden dolayı olabilir, bazen ağrıyıp geçiyor benimde. İnşallah kalp atışını sağlıkla duyarsınGünaydınlar
Dün karın agrısı şikayeti ile acile gittim keseyi gördük kalp atışı için de iki hafta sonra gel henüz bebek oluşmamış dedi doktor sizin de uzun süren karın agrınız oluyor mu? Bu konu hakkında bi şey demedi ilaç verip gönderdi progestan ve folbiol yazmış
Çok teşekkür ederimGünaydın Canim İlk Haftalarda Kese Görünür Bu Yuzdendir ki Korkmana Gerek Cok Erken Nasibinde Varsa Gelir...
Verdiği İlaçların Birtanesi Falbiol Folik Asit Diğeri İse progesTan İse Düşük Riski Olmasın Diye Vermiştir... Bol bol dinLen Kafanı Rahat Tut Üzme Kendini...
İnşallh duyarım üçüncü olacak nasipse ama yinede çok heyecanlıyım sanki ilk bebekmiş gibiBende cuma doktora gideceğim ilk defa, umarım keseyi görürüm.
Karın ağrısı sindirim probleminden dolayı olabilir, bazen ağrıyıp geçiyor benimde. İnşallah kalp atışını sağlıkla duyarsın