2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bu testler saglik ocağında yapilmiyor

Kızlar bende 8+6yım. Ben gecikmemi öğrendiğim günden beri hiçbir şey yiyemiyorum. Sadece ekmek arası domates peynir. Başka şeyler yediğimde direk çıkarıyorum. Çıkaramayınca günüm mahvoluyor. Özellikle et, tavuk, köfte, balık, yumurta asla yiyemiyorum. Hamile kalmadan önce nasıl yemişim bunları diye bile düşünüyorum. O kadar tiksindim. Baya sabah öğle akşam yediklerim ekmek arası domates peynir. Tecrübeli arkadaşlardan bu konuda tavsiye alabilir miyim? Doktorum şu süreçte çok önemli olmadığını söyledi ama benim içimde hiç rahat etmiyor.

Kızlar betam 30.000 üstü ama kalp atışı duyulmuyor. Tekrar gideceğim 7 gün sonra. Normalde sizin beta kaçken duydunuz
Benim kese göründükten sonra bi daha betaya bakmamıştık ama zaten bayram filanda girince araya geç gitmiştim ben. Vajinal bakıldığında bende duyamamıştm ama benimki cihazla alakalıydı özele gidince duymuştuk aynı gün (karından) hiç sıkma canını bebişin seninledir. Geç döllenme olabilir dediğin gibi doktorun onun takibini yapr muhakkak. Şeker içinde ilaçları var tedavisi var herşey yoluna girer allahın izniyle bozma moralini

Kızlar progestanı vajinadan aldıktan sonra ilaç artığı görüyomusunuz sizde çamaşırınızda yada wcde
Bende hep oluyordu sabah özellikle kalıntıları çıkıyor. Bir de ben bıraktıktan sonra bi hafta boyunca azar azar çıkmaya devam etti sonra bitti gitti

Öncelikle allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim pek öyle bir sorunum yok ama genelde leblebi kraker vs tavsiye ediyorlar yiyebiliyorsan sebze tüket salata yapabilirsin tuzlu ekşili. Zaten vitamin eksikliğinde doktor takviye verecektir.

Toksoplazma köpek dışkısından,salyasindan bulaşmaz. Kedi, kuş, sığır gibi hayvan dışkılarından bulaşır. Zaten veterinerinize ve doktorunuza sorarsanız onlarda bunu teyit eder

Bu testler saglik ocağında yapilmiyor
Bugün soracağım bakalım
Bunlar sağlık ocağında yapıldı. Belki bazı sağlık ocakları yapmıyodur.
Belki sağlık ocağının kanı gönderdiği hastaneyle de alakalı olabilir. Ekran görüntüsü iyi oldu canım sağol doktora da yapan yerler olduğunu söylerken gösteririm belki araştırır o da yardımcı olur

Bunlar sağlık ocağında yapıldı. Belki bazı sağlık ocakları yapmıyodur.
Ablam aile hekimi uzmanı, benim kan tahlillerimi o yaptı, içinde bunlar yoktu, daha önce de ozelde yaptırdım, eger yeni bi uygulama ise bilmiyorum çünkü normalde artık vitamin de bakilmiyordu saglik ocağında simdi bi kac tane listeye eklemişler, ablam tatilde gelsin yeniden baktiririm olmadi. Surekli birseyler değişiyor çünkü ve sağlık ocağına göre de farkedebilir belki

Transferimin 4.günü çatlatma iğnesi 12. Gün oluyor çok sabırsızlık içindeyim sizce ne olabilir

Eklentiler

• 515590F6-03A6-42BC-8495-208805B92458.jpeg
    148,1 KB · Görüntüleme: 36
Toksoplazma köpek dışkısından,salyasindan bulaşmaz. Kedi, kuş, sığır gibi hayvan dışkılarından bulaşır. Zaten veterinerinize ve doktorunuza sorarsanız onlarda bunu teyit eder
Ben kedi ve köpekten bulaşıyor diye biliyordum içim biraz rahatladi teşekkür ederim bilgi için

Ben çubuk krakerle yaşıyorum diyebilirim. İlk 3 ay bebek sizin yediklerinizden beslenmiyor zaten o yüzden önemli değil diyor doktorlar.

Ben çubuk krakerle yaşıyorum diyebilirim. İlk 3 ay bebek sizin yediklerinizden beslenmiyor zaten o yüzden önemli değil diyor doktorlar.
Evet ilk 3 ay yediklerimizden beslenmiyormus. Ama ilk 3 ay annenin depolarini harcadigi icin annenin birikimi kalmayinca bu sefer ne oluyor acaba ilk 3 ay iyi beslenemeyen anneler sonrasinda aclik hissi olusuyor ve kendini yemekten mi alikoyamiyor acaba ? Bilemiyorum bilgisi olan aydinlatabilir mi

Doğrudur sistem nasıl işliyor inan hiç bilmiyorum belki çalıştıkları laboratuvarla da ilgilidir

Günaydın arkadaşlar dün akşam kahve kanamam oldu çok korktum hemen kadın doğum hastahanesine gittik acilden girdik muayene ettiler alttan istemedim özellikle üstten yaptı kesen gözüküyor kesenin içinde yol kesende oluşmuş kanama alanı gozukuyo ama bu yerleşme kanaması olması yüksek dedi.sizce böyle oluyor mu benden hemogram testi istedi verdim hemogramdaki amaç ne yerleşme kanaması kaç gün sürüyor birde progestan kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…