Bu testler saglik ocağında yapilmiyorBenim aile hekimi niye yapmıyoruz dedi acabayarın ebeyi bir arayıp soracağım. Sağol canım
Bilmiyorum canım. Acaba tüp bebek sürecinde de aynı doktordaydım. Ocak ayından beri iki denem var, kimyasal gebelik, histereskopi falan. Belki bakmıştır daha önce. Yarın bir geriye dönük bakacağım tahlillerime. Ama yapmayan doktor da çok okudum o yüzden bana çok ilginç gelmemişti. Teşekkürler
Bunlar sağlık ocağında yapıldı. Belki bazı sağlık ocakları yapmıyodur.Bu testler saglik ocağında yapilmiyor
Evet canım sabah kalktığımda özellikle görüyorum. Ama doktorum önemli olmadığını gerektiği kadarını aldığını söyledi.Kızlar progestanı vajinadan aldıktan sonra ilaç artığı görüyomusunuz sizde çamaşırınızda yada wcde
Benim kese göründükten sonra bi daha betaya bakmamıştık ama zaten bayram filanda girince araya geç gitmiştim ben. Vajinal bakıldığında bende duyamamıştm ama benimki cihazla alakalıydı özele gidince duymuştuk aynı gün (karından) hiç sıkma canını bebişin seninledir. Geç döllenme olabilir dediğin gibi doktorun onun takibini yapr muhakkak. Şeker içinde ilaçları var tedavisi var herşey yoluna girer allahın izniyle bozma moraliniKızlar betam 30.000 üstü ama kalp atışı duyulmuyor.Tekrar gideceğim 7 gün sonra. Normalde sizin beta kaçken duydunuz
Bende hep oluyordu sabah özellikle kalıntıları çıkıyor. Bir de ben bıraktıktan sonra bi hafta boyunca azar azar çıkmaya devam etti sonra bitti gittiKızlar progestanı vajinadan aldıktan sonra ilaç artığı görüyomusunuz sizde çamaşırınızda yada wcde
Öncelikle allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar bende 8+6yım. Ben gecikmemi öğrendiğim günden beri hiçbir şey yiyemiyorum. Sadece ekmek arası domates peynir. Başka şeyler yediğimde direk çıkarıyorum. Çıkaramayınca günüm mahvoluyor. Özellikle et, tavuk, köfte, balık, yumurta asla yiyemiyorum. Hamile kalmadan önce nasıl yemişim bunları diye bile düşünüyorum. O kadar tiksindim. Baya sabah öğle akşam yediklerim ekmek arası domates peynir. Tecrübeli arkadaşlardan bu konuda tavsiye alabilir miyim? Doktorum şu süreçte çok önemli olmadığını söyledi ama benim içimde hiç rahat etmiyor.
Toksoplazma köpek dışkısından,salyasindan bulaşmaz. Kedi, kuş, sığır gibi hayvan dışkılarından bulaşır. Zaten veterinerinize ve doktorunuza sorarsanız onlarda bunu teyit ederEee peki ne dedi doktorunuz merak ettim eskiden mi gecirmissiniz yoksa şuan mi geciriyorsunuz?
Bnimde bir tane köpeğim var diskisina filan asla dokunmuyorum eşim temizliyor ama yine de korkmuyorum desem yalan olur... Çok sevgi arsizi bir köpek hep yalar sirnasir bize.. sevmezsek küsüyormecbur kalıyorum sevmeye. Acaba salyasindan da bulasir mi hiçbir fikrim yok. Gerçi ellerimi sık sık yıkıyorum ama... Allah korusun
Bugün soracağım bakalımBu testler saglik ocağında yapilmiyor
Belki sağlık ocağının kanı gönderdiği hastaneyle de alakalı olabilir. Ekran görüntüsü iyi oldu canım sağol doktora da yapan yerler olduğunu söylerken gösteririm belki araştırır o da yardımcı olurBunlar sağlık ocağında yapıldı. Belki bazı sağlık ocakları yapmıyodur.
Ablam aile hekimi uzmanı, benim kan tahlillerimi o yaptı, içinde bunlar yoktu, daha önce de ozelde yaptırdım, eger yeni bi uygulama ise bilmiyorum çünkü normalde artık vitamin de bakilmiyordu saglik ocağında simdi bi kac tane listeye eklemişler, ablam tatilde gelsin yeniden baktiririm olmadi. Surekli birseyler değişiyor çünkü ve sağlık ocağına göre de farkedebilir belkiBunlar sağlık ocağında yapıldı. Belki bazı sağlık ocakları yapmıyodur.
Ben kedi ve köpekten bulaşıyor diye biliyordum içim biraz rahatladi teşekkür ederim bilgi içinToksoplazma köpek dışkısından,salyasindan bulaşmaz. Kedi, kuş, sığır gibi hayvan dışkılarından bulaşır. Zaten veterinerinize ve doktorunuza sorarsanız onlarda bunu teyit eder
Ben çubuk krakerle yaşıyorum diyebilirim. İlk 3 ay bebek sizin yediklerinizden beslenmiyor zaten o yüzden önemli değil diyor doktorlar.Kızlar bende 8+6yım. Ben gecikmemi öğrendiğim günden beri hiçbir şey yiyemiyorum. Sadece ekmek arası domates peynir. Başka şeyler yediğimde direk çıkarıyorum. Çıkaramayınca günüm mahvoluyor. Özellikle et, tavuk, köfte, balık, yumurta asla yiyemiyorum. Hamile kalmadan önce nasıl yemişim bunları diye bile düşünüyorum. O kadar tiksindim. Baya sabah öğle akşam yediklerim ekmek arası domates peynir. Tecrübeli arkadaşlardan bu konuda tavsiye alabilir miyim? Doktorum şu süreçte çok önemli olmadığını söyledi ama benim içimde hiç rahat etmiyor.
Evet ilk 3 ay yediklerimizden beslenmiyormus. Ama ilk 3 ay annenin depolarini harcadigi icin annenin birikimi kalmayinca bu sefer ne oluyor acabaBen çubuk krakerle yaşıyorum diyebilirim. İlk 3 ay bebek sizin yediklerinizden beslenmiyor zaten o yüzden önemli değil diyor doktorlar.
Doğrudur sistem nasıl işliyor inan hiç bilmiyorum belki çalıştıkları laboratuvarla da ilgilidirAblam aile hekimi uzmanı, benim kan tahlillerimi o yaptı, içinde bunlar yoktu, daha önce de ozelde yaptırdım, eger yeni bi uygulama ise bilmiyorum çünkü normalde artık vitamin de bakilmiyordu saglik ocağında simdi bi kac tane listeye eklemişler, ablam tatilde gelsin yeniden baktiririm olmadi. Surekli birseyler değişiyor çünkü ve sağlık ocağına göre de farkedebilir belki
Ben de ilk böyle silik çizgi ile öğrenmiştim gebeliğimiTransferimin 4.günü çatlatma iğnesi 12. Gün oluyor çok sabırsızlık içindeyim sizce ne olabilir
İğne etkisi bitmiş midir acabaBen de ilk böyle silik çizgi ile öğrenmiştim gebeliğimihayırlısı olsun bebiş geliyor bence
10-12 güne geçiyor diye biliyorum ama tabi en sağlıklısı 2 gün sonra kan versen daha net anlaşılırİğne etkisi bitmiş midir acaba