İkinizde benzer sorular sorduğunuz için ortak bir cevap veriyim.. 5+3 te kahverengi lekelenmem başladı o gece acile gittim, karından bakıldı. Rahimde kanama olmadığını, kesemin çok iyi olduğunu, hatta kesemin üstte ortada olduğunu aşağıda da olmadığı söylendi. İçinde yolk sac oluşmuş dendi. Kalp atışı olmadığı için birşey yapmadan evime yolladılar. Bende buradaki arkadaşlarla konuştum yerleşme kanaması olabiliceğini söylediler içim ferahladı biraz. Ertesi gün(5+4) kahverengi lekemin miktarı çoğaldı ve peçeteye silerken kırmızı kan gördüm. Ağrım yoktu. Yine acile gittik. Yine aynı şeyler söylendi hiç bir sorun kanama alanı olmadığını kesemin yerinde olduğu, yerleşme kanaman uzamış biraz diye söylendi. Başka bir hastanenin aciline gittiğimiz için bana kalçadan iğne yapıldı progestan. Eve geldiğimde kahve lekeye dönmüştü. Bir sonraki gün (5+5) akşama doğru korkunç bir ağrı yaşamaya başladım çok ciddi kanamam oldu su gibi. Çok afedersiniz açıkca söyleyeceğim ama tuvalete oturduğumda şakır şakın kan akıyordu
4-5 saat sürdü. Ağrım azaldı kanamam kahveye döndü. Ben yine burada böyle şeyler yaşayıp ertesi gün bebeğinin kesenin sağlıklı olduğunu öğrenenlerinde olduğunu, olumsuz sonuçlanmış olanlarıda gördüm. Büyük korkuyla ertesi gün gündüz doktoruma gittim (5+6), karından değil vajinal bakalım içimiz rahat etsin dedi, ve keseyi göremedi.. dün keseyi atmışsın parçada kalmamış gebelik sonlanmış dedi. Bu şekilde oldu. Hamilelik kişiden kişiye değişen bir süreç. Ben sadece bir gün doktora gitmedim o günde düşürmüşüm. Parça pıhtı öyle şeylerde gelmedi. Bazen koyu soluk bir kan bazen kahve bazen kırmızıya daha yakın. Yeri geldi turuncumsu garip bi renkte gördüm. Çok üzgünüm, malesef sağlıkla değilse önüne geçilmiyor. Benzer durum yaşaynlar varsa ya da olursa sakın benimle bir tutmayın hikayenizi, kendinizi yıpratmayın. Benim gibi olup sağlıklı olduğunu görende çok kişi olmuş çünkü.. Ben onlardan olamadım sadece