2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Benim de sat aynı gün benim bugün kanamam oldu hafif hafif doktor kese gördü ama sekillendiremedi betam 4280 sagliksiz duruyor kürtaj dedi .sizce dedikleri normal mi ben çok uzuldm duyunca inşallah sizin herseynz yolunda gider
Benim muhtemelen geç döllenme daha sali günü 3000 lerim bulacak bhcg degeri.Umarim sizin de hersey yolunda gider.Baska bir doktora daha gidin.Ilk bebeğiniz mi ilk olunca insan cok üzülüyor ama inanın bebek tutunamiyorsa sagliksizdir.O yuzden hayırlısını isteyin.Anne yüreği üzülüyor tabi

Benim de sat aynı gün benim bugün kanamam oldu hafif hafif doktor kese gördü ama sekillendiremedi betam 4280 sagliksiz duruyor kürtaj dedi .sizce dedikleri normal mi ben çok uzuldm duyunca inşallah sizin herseynz yolunda gider
Şekıllendiremedi derken kesenin şekli mi normal degil ? Saglıksız gebelık ne demek ? Boş gebelik mi kimyasal mı dış gebelik mi bunu soylemesi gerekmez mi , bence başka dr lara da gorunun, 6-7 haftayı bekleyın derim ben

Doktor görüşmenizi bizimledir paylasirsiniz, fikir oluyor bizede

Kan artisiniz nasildi?? Son adet tarihiniz nedir? Bazı doktorlar pek umursamadan gebeliğin başındayken sonlandırmak istiyorlar, 2 ay önce, bat gunu kan degeri 100 cikmis bir yakınıma deger dusuk dis gebelik olabilir sonlandırılması gerekiyor demis gebeligi, düşünün böyle birsey olabilir mi ki gayet normal bir deger, herkes bilir ki deger az ise gec döllenme olmus olabilir, bende ona 2 gun sonra kan ver artışına bakalim dedim, bir kaç kere verdi ve artisi guzeldi, baska bir doktora gitmesini soyledim ve gittiği doktor değerlerini iyi bulmuş, suan saglikli bir gebelik yasiyor. O yuzden olumsuz birseyler söyleyen doktordan sonra mutlaka başka doktorlara gitmek gerekir. Sizde mutlaka kan takibi yapın, daha önce varsa sonucunuz onlarla bi kıyaslama yapın ve mutlaka başka bir doktora danisin. En son verdiğiniz kan degeri ne zamansa mutlaka 2 gun sonra yine verin bi kontrol edelim artisi. Cok bir sorun olmadıkça, kanamaniz ve agriniz artmadikca kan verene kadar bekleyin ve doktora gitmeyin. O arada dinlenin kendinizi yormayın. Suan gebelik yok yada sağlıksız demek için erken, inşallah güzel bir şekilde ilerler

Son düzenleme:
İki gündür tansiyonum 10/7 çıkıyor, düşük çıkıyor. Baktım ki hamilelikte 9/6 ya kadar normal yazıyor ama içime sinmedi, bu günlerde tansiyon sorunu yaşayan var mı kızlar?
8/5 gördüğüm oldu, gebelikte daha cok yuksek tansiyon sorun, dusuk tansiyon da iste insani halsiz yapiyod cok, hic kalkasım gelmiyor insanın, hergun 1 tane sade madensuyu iyi gelir, cok düşerse biraz tuzlu seyler yersiniz

3binlerde kese icin biraz az bir deger olabilir canim, karından cok zor belki vajinal gozukebilir, gözükmekte de canını sıkma ve bir daha kan ver ama tabiki inşallah gözükür

Canim cok gecmis olsun.. Benimde aklimdaydin kac gundur. Dualarimiz sizinle, insallah cok guzel gecer ameliyatiniz

9+1 den selamlar teyzeleri, bugun kasinmamla ilgili safra asidi yuksekligine bakacak doktorum. Tahlil sonuclarim cikmis. Insallah baska bir sorun yoktur.

Belirtiler cok sukur yavas yavas ortadan kalkiyor gibi, sadece mide hassasiyeti hala devam ediyor. Ama nerelerden geldigimizi dusununce buna da sukur diyorum.

Az daha sabir guzel anneler

Allah sabırlar versin ve biran önce tekrardan sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah hiçbir belirtiniz oldumu nasıl anladınız kalbinin durduğunu hastaneye giidincemi öğrendiniz Hamilelik belirtileriniz varmışdı

Yok anca araştırma hastanelerinde bulunurmuş evimin karşısında devlet hastanesi var ama kadın doğumcu yoktu şaka gibi.. neyse yarına kadar bekleyip özele gidicem artık
Bakırçay üniversitesi çigli eğitim ve araştırma hastanesinde kadın dogum doktoru var. Ben ilk zamanlarda akşam acile gidip kan vermiştim kadın dogum doktoru vardı.

Onceliklecok teşekkür ederim ilginzi için kan artisim bu sabah durdu agrim şükür yok ve çok az damla damla kahverengi az önce ultrasondan bakıldı 5+6 gozukuyo dedi ben olumsuz biseycgoremedim keseniz normal kese 10mm içinde de bebeğe dair şeyler görüyorum dedi şuan kan sonucumu bekliyorum dünkü doktor direk kürtaja bağladı sagliksiz gebelik kesesi delinmiş yamuk dedi yikildim

8/5 gördüğüm oldu, gebelikte daha cok yuksek tansiyon sorun, dusuk tansiyon da iste insani halsiz yapiyod cok, hic kalkasım gelmiyor insanın, hergun 1 tane sade madensuyu iyi gelir, cok düşerse biraz tuzlu seyler yersiniz

Benim genelde 8/5, en yüksek tansiyonum 10/6
Yalnız olmadığımı bilmek güzel teşekkür ederim kızlar

Kizlar son gunlerde belim agriyordu ama hafif oldugu icin pek umursamadim. Fakat bu gece belimin agrisindan surekli uyandim pozisyon degistirip durdum ama nafile. Bel agrisi 4. aydan sonra normalmis. Erken bel agrisi cekenler var mi ? Veya etrafinda duyan. Mahfoldum bu gece..

Cok ilginç bence o doktoru şikayet edin, banada daha önce gebelik kesesi cok düzgün değil demislerdi ama bunun cok bi önemi yok, insallah guzel ilerler suan icin bir sorun gözükmüyor

Merhaba benimde öyle dünden beri ağrıdan perisan oldum. 7+6yiz bizde daha erken neden olur anlamadım

Merhaba benimde öyle dünden beri ağrıdan perisan oldum. 7+6yiz bizde daha erken neden olur anlamadım
Baya arastirdim kese ve bebek buyudukce bel agrisi yapabiliyormus ama tabi en dogrusunu doktor soyler. Su siralarda randevum yok, bunun icin de gidesim yok.

Baya arastirdim kese ve bebek buyudukce bel agrisi yapabiliyormus ama tabi en dogrusunu doktor soyler. Su siralarda randevum yok, bunun icin de gidesim yok.
Benim cumartesi var kontrolum inşallah herşey yolundadır. Sorarım o zaman sizede söylerim

Cok ilginç bence o doktoru şikayet edin, banada daha önce gebelik kesesi cok düzgün değil demislerdi ama bunun cok bi önemi yok, insallah guzel ilerler suan icin bir sorun gözükmüyor
10 gün istirahat verdi kan degerm 4518 çıktı şuanda beklemede kalalım dedi haftaya tekrar kontrolm var sizce bu süre zarfında ne yapmam gerekio büyük lavaboya gitmeye korkuyorm ikinp ters bisey olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…