2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Memeyi nasıl bıraktınız? Benimki 2 3 kere emiyor ortalama ama seviyor emmeyi. Bezi de denesek belki bırakır ama memeden önce bırakmak doğru mu bilemedim.
Bizde yaklasik 2 ayda kademeli olarak biraktik ben 22 aylikken tamamen kestim iyikide oyle yapmisim suan 25 ayi gecti asla biraktiramazdim iyice akli ermeye basladi cunku dunde a 101 e dolu marka egitici tuvalet gelmis nette 600 liradan basliyor orada 319 liraydi aldim kurdum oturdu ve cisini yapti bende cok sasirdim 😅

Bizde yaklasik 2 ayda kademeli olarak biraktik ben 22 aylikken tamamen kestim iyikide oyle yapmisim suan 25 ayi gecti asla biraktiramazdim iyice akli ermeye basladi cunku dunde a 101 e dolu marka egitici tuvalet gelmis nette 600 liradan basliyor orada 319 liraydi aldim kurdum oturdu ve cisini yapti bende cok sasirdim 😅
Ya ben tek başıma yetemedim çocuğuma, sürekli mamayla götürdüm. Aslında ben emziktim, en azından ruhsal olarak doyurayım istedim. Şimdi de yok çekerek getiriyor işte bikaç damla. Birkaç ay önce belli bi saatten sonra vermemeye başladım. Gece uyanıncs da kapandı memeler süt yapıyo diyorum. Uyanınca, öğle uykusuna geçerken emiyor, bir iki kez de aralarda. Ama işte telle konuşursam arabaya binersen o zamanlar da ekleniyor. Azaltalım istiyorum senin gibi kademeli olsun, tiksindirmeden güzelce bıraksın diyorum ama olmuyor. Büyüdükçe daha zormuş gerçekten. Emsin diye uğraştım o kadar şimdi de bıraksın diyorum.
Ben de e bebekteki aparatı aldım 2 kez ona 1 kez alaturkaya oturttum çişini yapıyor ama memeden önce bezi atmak doğru değilmiş gibi geliyor. Bakalım 2 hafta sonra netleşir heralde😓

Ya ben tek başıma yetemedim çocuğuma, sürekli mamayla götürdüm. Aslında ben emziktim, en azından ruhsal olarak doyurayım istedim. Şimdi de yok çekerek getiriyor işte bikaç damla. Birkaç ay önce belli bi saatten sonra vermemeye başladım. Gece uyanıncs da kapandı memeler süt yapıyo diyorum. Uyanınca, öğle uykusuna geçerken emiyor, bir iki kez de aralarda. Ama işte telle konuşursam arabaya binersen o zamanlar da ekleniyor. Azaltalım istiyorum senin gibi kademeli olsun, tiksindirmeden güzelce bıraksın diyorum ama olmuyor. Büyüdükçe daha zormuş gerçekten. Emsin diye uğraştım o kadar şimdi de bıraksın diyorum.
Ben de e bebekteki aparatı aldım 2 kez ona 1 kez alaturkaya oturttum çişini yapıyor ama memeden önce bezi atmak doğru değilmiş gibi geliyor. Bakalım 2 hafta sonra netleşir heralde😓
Illaki bırakcak üzülmeyin iki şeyi aynı anda yapmayin̈ tabi bocalamasın hicbirseyin acelesi yok nezaman hazirsa ozaman olur gider yolunu bulur 😊

Selam kızlar, biz memeyi bıraktık gbı. Bugün 5. Gün sanırım. Öğlen uykusuna hep emerek geçiyordu o yüzden öğle uykusu öncesi istedi. Ben de memeler de süt bitmiş, bir de acıyolar artık dedim çok ısrar etmedi. Günde 1 kere soruyor ama kolay ikna oluyor şükür. Büyük tepki vermedi. Ama dün bakmak istedi gösterdim, şey diyor ben memeler iyileşince onları cop cop emcem😅😅😅 2 hafta sonra da bezi denicem hayırlısı bakalım😃

Nisanda emme isini biraktim (subat dogumluyuz biz) tek seferde ama bezi nasil birakacagim bilmiyorum ikiz bebekle... Sabah kuru uyanma diye birsey yok henuz :KK66:) Yazin tam zamani ama, onumuzdeki aya bakariz...
Sizde uyku durumlari nasil bilmiyorum. Gece uykusu da sorun tabi ki, tek cocuk gibi degil. Banyo-pijama- masal tadinda bir uyku rutini yok bir kere. Bin halle uyuttuktan sonra biri saat 1gibi uyanip biraz destek istiyor ve uyuyor digeri inatci kisilik, saat 2-4 arasi uyanik ve sinirli şirin tadinda tam uyuttuk diyorum ilk uyanan 5te gune full enerji gune basliyor, 2.kardes ise maksimum 6ya dogru aramiza katiliyor. Saat sabah 8de tukenmis oluyorum...
Velakin gececek, kim sonsuza tek bezli ve uykusuz kalmis ki, di mi :KK66:)

Nisanda emme isini biraktim (subat dogumluyuz biz) tek seferde ama bezi nasil birakacagim bilmiyorum ikiz bebekle... Sabah kuru uyanma diye birsey yok henuz :KK66:) Yazin tam zamani ama, onumuzdeki aya bakariz...
Sizde uyku durumlari nasil bilmiyorum. Gece uykusu da sorun tabi ki, tek cocuk gibi degil. Banyo-pijama- masal tadinda bir uyku rutini yok bir kere. Bin halle uyuttuktan sonra biri saat 1gibi uyanip biraz destek istiyor ve uyuyor digeri inatci kisilik, saat 2-4 arasi uyanik ve sinirli şirin tadinda tam uyuttuk diyorum ilk uyanan 5te gune full enerji gune basliyor, 2.kardes ise maksimum 6ya dogru aramiza katiliyor. Saat sabah 8de tukenmis oluyorum...
Velakin gececek, kim sonsuza tek bezli ve uykusuz kalmis ki, di mi :KK66:)
Gerçekten işiniz zor size kolaylıklar diliyorum. Ben 1 taneyle zor ilgileniyorum 😅 ama dediğiniz gibi yavaş yavaş bitecek bazı şeyler. Ben uyandıktan 5 saat sonra öğle uykusuna yatırıyorum. O uykudan uyandıktan 6 saat sonra da gece uykusu için hazırlıyorum. Bu şekilde bi deneyin isterseniz. Bezi biz de bırakamadık, memleketim deyken halledeyim istiyorum ama hala günde 1 kez meme soruyor. Ama ev kalabalık olduğu için ikna olup üzerine düşmüyor. Sormayı bırakınca deneyeceğim inşallah

Doğum yapmak nasip olmadı bana ama her işte bir hayır varmış biriyle zor uğraşıyorum . Hiç bitmiyor isteği hiççç
İnanır mısın ayyyynı. Çok şükür sakin genel olarak ama yine de akşam kafam patlıyor. Bugün bimden dinozorlu kafesli falan bi oyuncak aldık. 5ten beri vızıklıyor. Takılan yerini kırdı, çiviyle tutturduk. Beğenmedi Vida taktım. Şimdi de geri düzgün gitmiyo bu diyor. Sürekli oyun oynamak istiyor. Artık sıkıldım gerçekten. Kahvaltı hazırlıcam diyor boşver ya boşver diyo🤣 kreşe başlamadan asla düşünmüyorum 2.yi. Yaş geçiyor ama yapacak bişey yok. Allah istediğimiz zaman sağlıkşa nasip etsin inşallah. Her şerde bir hayır var gerçekten

X