- 1 Aralık 2021
- 13.625
- 47.888
- 548
- 34
Gündüz oyuna dalıp unuttu gecede uykuda verdim süt bitene kadar iyice azalınca gece de emzirmedimMemeyi nasıl bıraktınız? Benimki 2 3 kere emiyor ortalama ama seviyor emmeyi. Bezi de denesek belki bırakır ama memeden önce bırakmak doğru mu bilemedim.
Bizde yaklasik 2 ayda kademeli olarak biraktik ben 22 aylikken tamamen kestim iyikide oyle yapmisim suan 25 ayi gecti asla biraktiramazdim iyice akli ermeye basladi cunku dunde a 101 e dolu marka egitici tuvalet gelmis nette 600 liradan basliyor orada 319 liraydi aldim kurdum oturdu ve cisini yapti bende cok sasirdimMemeyi nasıl bıraktınız? Benimki 2 3 kere emiyor ortalama ama seviyor emmeyi. Bezi de denesek belki bırakır ama memeden önce bırakmak doğru mu bilemedim.
Ama senin büyükler de vardı değil mi? Biz başbaşayız işte oyuna daldıramıyorumGündüz oyuna dalıp unuttu gecede uykuda verdim süt bitene kadar iyice azalınca gece de emzirmedim
Ya ben tek başıma yetemedim çocuğuma, sürekli mamayla götürdüm. Aslında ben emziktim, en azından ruhsal olarak doyurayım istedim. Şimdi de yok çekerek getiriyor işte bikaç damla. Birkaç ay önce belli bi saatten sonra vermemeye başladım. Gece uyanıncs da kapandı memeler süt yapıyo diyorum. Uyanınca, öğle uykusuna geçerken emiyor, bir iki kez de aralarda. Ama işte telle konuşursam arabaya binersen o zamanlar da ekleniyor. Azaltalım istiyorum senin gibi kademeli olsun, tiksindirmeden güzelce bıraksın diyorum ama olmuyor. Büyüdükçe daha zormuş gerçekten. Emsin diye uğraştım o kadar şimdi de bıraksın diyorum.Bizde yaklasik 2 ayda kademeli olarak biraktik ben 22 aylikken tamamen kestim iyikide oyle yapmisim suan 25 ayi gecti asla biraktiramazdim iyice akli ermeye basladi cunku dunde a 101 e dolu marka egitici tuvalet gelmis nette 600 liradan basliyor orada 319 liraydi aldim kurdum oturdu ve cisini yapti bende cok sasirdim
Illaki bırakcak üzülmeyin iki şeyi aynı anda yapmayin̈ tabi bocalamasın hicbirseyin acelesi yok nezaman hazirsa ozaman olur gider yolunu bulurYa ben tek başıma yetemedim çocuğuma, sürekli mamayla götürdüm. Aslında ben emziktim, en azından ruhsal olarak doyurayım istedim. Şimdi de yok çekerek getiriyor işte bikaç damla. Birkaç ay önce belli bi saatten sonra vermemeye başladım. Gece uyanıncs da kapandı memeler süt yapıyo diyorum. Uyanınca, öğle uykusuna geçerken emiyor, bir iki kez de aralarda. Ama işte telle konuşursam arabaya binersen o zamanlar da ekleniyor. Azaltalım istiyorum senin gibi kademeli olsun, tiksindirmeden güzelce bıraksın diyorum ama olmuyor. Büyüdükçe daha zormuş gerçekten. Emsin diye uğraştım o kadar şimdi de bıraksın diyorum.
Ben de e bebekteki aparatı aldım 2 kez ona 1 kez alaturkaya oturttum çişini yapıyor ama memeden önce bezi atmak doğru değilmiş gibi geliyor. Bakalım 2 hafta sonra netleşir heralde
Kolaylıkla inşallahIllaki bırakcak üzülmeyin iki şeyi aynı anda yapmayin̈ tabi bocalamasın hicbirseyin acelesi yok nezaman hazirsa ozaman olur gider yolunu bulur
Gerçekten işiniz zor size kolaylıklar diliyorum. Ben 1 taneyle zor ilgileniyorumNisanda emme isini biraktim (subat dogumluyuz biz) tek seferde ama bezi nasil birakacagim bilmiyorum ikiz bebekle... Sabah kuru uyanma diye birsey yok henuz) Yazin tam zamani ama, onumuzdeki aya bakariz...
Sizde uyku durumlari nasil bilmiyorum. Gece uykusu da sorun tabi ki, tek cocuk gibi degil. Banyo-pijama- masal tadinda bir uyku rutini yok bir kere. Bin halle uyuttuktan sonra biri saat 1gibi uyanip biraz destek istiyor ve uyuyor digeri inatci kisilik, saat 2-4 arasi uyanik ve sinirli şirin tadinda tam uyuttuk diyorum ilk uyanan 5te gune full enerji gune basliyor, 2.kardes ise maksimum 6ya dogru aramiza katiliyor. Saat sabah 8de tukenmis oluyorum...
Velakin gececek, kim sonsuza tek bezli ve uykusuz kalmis ki, di mi)
Vardı hamile olanlar benim sonuncusu ama2. Leri yapan ya da niyetlenen var mı acaba
Doğum yapmak nasip olmadı bana ama her işte bir hayır varmış biriyle zor uğraşıyorum . Hiç bitmiyor isteği hiççç2. Leri yapan ya da niyetlenen var mı acaba
Benim de zaten ikinci ve son doğumumdu2. Leri yapan ya da niyetlenen var mı acaba
Allah bağışlasın sağlıkla büyüsün lerBenim de zaten ikinci ve son doğumumduaraları 4.5 yaş allah isteyenlere nasip etsin ben elendim arkadaşlar
4-5 yaş fark olunca nasıl oluyor süreç bizi aydınlatır mısınBenim de zaten ikinci ve son doğumumduaraları 4.5 yaş allah isteyenlere nasip etsin ben elendim arkadaşlar
Benim 9 aylık şimdi kendileri iki oğlan anası olduk biraz zor bı serüven2. Leri yapan ya da niyetlenen var mı acaba
Senin 3 müydü? Büyükleri vardı hatırlıyorum da sayı gitmişVardı hamile olanlar benim sonuncusu ama
İnanır mısın ayyyynı. Çok şükür sakin genel olarak ama yine de akşam kafam patlıyor. Bugün bimden dinozorlu kafesli falan bi oyuncak aldık. 5ten beri vızıklıyor. Takılan yerini kırdı, çiviyle tutturduk. Beğenmedi Vida taktım. Şimdi de geri düzgün gitmiyo bu diyor. Sürekli oyun oynamak istiyor. Artık sıkıldım gerçekten. Kahvaltı hazırlıcam diyor boşver ya boşver diyoDoğum yapmak nasip olmadı bana ama her işte bir hayır varmış biriyle zor uğraşıyorum . Hiç bitmiyor isteği hiççç
Maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Valla gözümde çok büyüyor ya bilmiyorum nasıl olurBenim de zaten ikinci ve son doğumumduaraları 4.5 yaş allah isteyenlere nasip etsin ben elendim arkadaşlar
Yok canım 4 çocuğum varSenin 3 müydü? Büyükleri vardı hatırlıyorum da sayı gitmişsağlıkla büyüsünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?