- 7 Ocak 2021
- 2.103
- 4.194
- 30
Ya çok konuşurlarsa kavgayı da çok ederler boşver sessizlikte huzur varAl ver gibi oynuyorlar da bakışıyorlar konuşma yok hitap yok değişik geliyor halleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya çok konuşurlarsa kavgayı da çok ederler boşver sessizlikte huzur varAl ver gibi oynuyorlar da bakışıyorlar konuşma yok hitap yok değişik geliyor halleri
Benim oğlum da tanımadıklarına bakmaz bile. Utanıyo diye yapıştırıyolar hemen damgayı, hayır diyorum herkesle muhattap olmuyo çocuklar hissediyor ya birbirlerini sevmiyolardır belki deBu açıdan düşünüp mutlu olayım
Allah yardımcın olsun canımBizim dogum gunumuz gecen haftaydi kreste kutlayacaktik ama anneannem rahatsizlandi iptal ettik oylece de kaldi. 2 ay oldu annemi kaybettim zaten tadim yok pek...
Oglanlar epeyce konusup dertlerini anlatiyorlar. kriz anlari tabi oldukca zor. Bu aralar gece uykulari gene bozuldu, uyumalari 10u buluyor, 2ser kez de kalkiyorlar (etti 4 uyanma)
Uyuturken memeye devam, kesecek iradem yok, biri yardima gelmeden mumkun degil gibi geliyor.
Gun boyu boya hamur yirt yapistir dans et vb kreste cok mutlular, evde de yardimci arabalar diye bir cizgifilm var youtube'da onu actirup kosturup dans ediyorlar muziginde
Hamile kaldigim kilo fazlaydi, gebelikte 4kg almistim. 16 kilo verdim, simdi baslangic kilomun 12 kilo altindayim. Kaldi 5 daha vermek )
Anneannene acil şifalar diliyorum. Annenin mekanı cennet olsun inşallah.. bende annem bir yıl önce kaybettim…Allah hepsine rahmet eylesin.Bizim dogum gunumuz gecen haftaydi kreste kutlayacaktik ama anneannem rahatsizlandi iptal ettik oylece de kaldi. 2 ay oldu annemi kaybettim zaten tadim yok pek...
Oglanlar epeyce konusup dertlerini anlatiyorlar. kriz anlari tabi oldukca zor. Bu aralar gece uykulari gene bozuldu, uyumalari 10u buluyor, 2ser kez de kalkiyorlar (etti 4 uyanma)
Uyuturken memeye devam, kesecek iradem yok, biri yardima gelmeden mumkun degil gibi geliyor.
Gun boyu boya hamur yirt yapistir dans et vb kreste cok mutlular, evde de yardimci arabalar diye bir cizgifilm var youtube'da onu actirup kosturup dans ediyorlar muziginde
Hamile kaldigim kilo fazlaydi, gebelikte 4kg almistim. 16 kilo verdim, simdi baslangic kilomun 12 kilo altindayim. Kaldi 5 daha vermek )
Annen nurlar içinde yatsın mekanı cennet olsunAnneannene acil şifalar diliyorum. Annenin mekanı cennet olsun inşallah.. bende annem bir yıl önce kaybettim…Allah hepsine rahmet eylesin.
İkizler çok tatlılar Allah uzun ömürler versin yeni yaşları kutlu olsun
Bizimde haftaya doğum günümüz olacak bizde erken gelenlerdeniz :)))
Tebrik ederim kilo verme konusunda çok başarılısın darısı başıma :))))
BU dediklerinizde gercekten cok haklisiniz. Ama bizim durum biraz farkli. Biz cift vatandasiz, gonderecegim kres vatandasligina sahip oldugumuz ulkeye bagli bir okul ve su an en kucuk siniflari 2021 dogumlular. Eylulde 2022 dogumlular baslayacak. O yuzden beklemek zorundayim, diger kreslerse icime sinmedi.16 ayliktan beri kresteyiz, kizim cok daha erken baslamisti bugun ortaokulda. Sorun yerine hep faydasini gorduk. Kucuk diye kacinmayin; bak biz artik minik minik iki kelimelik cumleler kuruyoruz. Arkadas edinmek, hakkini savunmak, bir grup ile duzenli saatte hareket edebilme becerisi kazanmak, catal kasik ile kendini beslemek, akademik olarak 3 ana rengi tanimak vb. bu donemde onemli kazanimlar bence.
Halen aynı sehirdesin demi bir ara etiketlediydim girmeyince yurtdışına gittiğini düşündümBU dediklerinizde gercekten cok haklisiniz. Ama bizim durum biraz farkli. Biz cift vatandasiz, gonderecegim kres vatandasligina sahip oldugumuz ulkeye bagli bir okul ve su an en kucuk siniflari 2021 dogumlular. Eylulde 2022 dogumlular baslayacak. O yuzden beklemek zorundayim, diger kreslerse icime sinmedi.
Ayrica okul mudurune oglum hala eliyle yiyor, 3 kere catal kasik kullansa 4.de eliyle yemeye basliyor diye kaygilandigimi belirtince, Kadin guldu ve kres bunun icin var, burada o kadar cok sey ogrenecek ki dedi. :)
Sizin adiniza da cok sevindim. Ne guzel bircok sey ogrenmisler. Darisi diger yavruslara.
Ve benim gozlemledigim birsey var oglum 3.kisilerden daha cok sey ogreniyor. Arkadasim veya kuzenim birsey diyince hemen yapiyor. Ben soyleyimce aman anme ya modunda :)
Gecen parkta arkadasim hadi kay dedi, kaydiragin basina gecip kay diyip kaydi. Ve bunu her kayisinda yapti. :)
Evet Turkiyedeyim, gitmeye de niyetimiz yok :)Halen aynı sehirdesin demi bir ara etiketlediydim girmeyince yurtdışına gittiğini düşündüm
Gerçekten bebekler ev dışındaki kişilerden daha fazla şey öğreniyor
Merdivenlerden kendileri çıkabiliyolar mı? Bu da hazır olduklarını gösteriyormuş. Oğlum tutunarak çıkıyor, gece de ıslak kalkıyor. O yüzden hiç uğraşmıyorum. Bi kere klozete oturmak istedi, ıkındı bir iki sonra bitti dedi kalktıTuvalet egitimi kaygi alanim benim iki bebek nasil idare edilecek acaba ) cis termosu gibi (nasil tanimlasam bilemedim) birsey aldim hayvancikli filan, ilk ona mi yaptirsam oyun gibi acaba? Gece kuru degiliz tabi daha kaslar hazir degil gibi gozukuyor..
Kask tedaviniz sonlanmis olmali.Su anda nasil bebeginizin durumu?Merhaba benim oğlumunda sola doğru yattığı için sol tarafında düzlük var .. çok araştırdım istanbulda yaşıyorum, cranial diye bir merkez var orda ölçümler yapıldı gerekli olup olmadığını hakkında bilgi verdiler..
sonuç olarak minimal düzeyde asimetri vardı kask yapıldı 2 haftadır takıyor ,1,5 mm ilk hafta düzeldi .. gelecek hafta kontrole gitcez inş düzelir .. isterseniz ayrıntılı yazarım
Nerdeyse bur yil olmus bunu yazali.Ne durumdasiniz acaba?Hayır aynı . Yan yatmayı sevmiyor , tummy time sevmiyor . Hamak bile aldık . Tummy time yapsın diye piyano , pilates topu . Akla gelen herşey Biraz daha hareketlenmesini bekliyorum . En kötü ihtimalle kask terapisine kadar gidecek gibi. Kocam da bıktı artık her gün aynı konuyu konuşmaktan
Güzelliğin de doğum günü kutlu olsunBütün bebişlerin doğum günlerini kutluyorum. Nice mutlu , sağlıklı, huzur dolu seneleri olsun hepsinin. Birbirinden güzel anılar biriktirmeniz dileğimle , hepsini öpüyorum
Çok teşekkür ederiz Allah güzel günlerini göstersinGüzelliğin de doğum günü kutlu olsun