2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Selam tekrardan. Ailecek korona olduk. Kızım daha 5.5 aylık. Çevrenizde böyle küçük bebek korona olan var mı? Birşey olacak diye çok tedirginim. Sonrasında bir hasar bırakıyor mu?
Geçmiş olsun, yazın biz de ailece korona olduk kızım daha 3 buçuk aylıktı. Bol bol emzirmeye devam ettim maskemi takarak. Ben çok ağır bir şekilde atlattım ama kızımda herhangi bir şey yoktu. Bebeklere bulaşsa bile onlar bizden daha hafif geçiriyorlar genelde . Benim eşim 2 sene covidde hekim olarak çalıştı çok fazla bebek hastası oldu, onun da görüşü bu şekilde. Emziriyorsanız sık sık meme teklif edin, emzirmiyorsanız da mama ve su teklif edin sıvı desteği ile çabuk toparlıyor bebişler

Hergün bir öncekinden daha zor dakikalarca bazen saatlerce uyutmaya calışıyor um Bi tuvalete gitsem Bi namaza dursam uyanıyo sallamaktan bezmicemde uyusa keske gercekten ruhen çöküşteyim depresyona gitiricem hasta olucam ama vaktim yok aşırı yorgunum 😢 uyku egitimi vermeye niyet ettim gecen 3 hafta hasta olmuştu nurun tıkanıklığı akması geceli 1 hafta oldu burnunun yarası gecöemişti yatırdım park yatagina ilk kez sallamadan uyuttum 1 saat agladı uyudu sonra uyansada uykuya döndü, uyandığında hasta uyandı burnu tıkalı akıyo 😔 öğlen sonrada sallamadan uyuttum sonra ablası evde düz kapıya carpıp dişiyle dudak üstünü içersen dışarı yardı evde kaos oldu kan revan acillik iç dış dikiş atıldı ev darma duman oldu 3 gündür perişanım oğlan hasta ablası dudak yarık onuda besliyorum nazlıyırum ikisinde bebek oldu 🥴gercekten cok zor ya😢😔

Uyku eğitimi filan yalan oldu o aglamalara sakin kalıcak ruhen ve bedenen gücü bulamıyorum hergün sürünerek basılıyor ve bitiyor bütün gece emiyor mamada versem farketmiyo 15 dakikada Bi Emiyo salla uyuyo da arkamı dönmeden yine uyanıyo 🤕🥴😢😔 gece sabah olsun sabah akşam olsun diye diye geçxwk inşallah herseyi yalıyo ne sersem parkeyeterliğe gidiyo asırı hızlı emekliye hoppala yürütec hersey kullanıyorum düş miş çıktıı yok bezdum🤷

Ben 8 li 600 liraya gördüm çiti .. iklnci el de baktım maşallah hemen hemen sıfırla aynı fiyatlar .. :) bakıyorum hala
Ben tesadufen şokta 6li 200liraya gordum ve icinden 100tane minik top cikti. Şok marketlere bi goz atip diger subelere sordurabilirsin. Gerci ben simdilik kullanmiyorum, cunku tosuno pek hareketli degil. Aanca yiyip icip yatsin 🤣

Uyku eğitimi filan yalan oldu o aglamalara sakin kalıcak ruhen ve bedenen gücü bulamıyorum hergün sürünerek basılıyor ve bitiyor bütün gece emiyor mamada versem farketmiyo 15 dakikada Bi Emiyo salla uyuyo da arkamı dönmeden yine uyanıyo 🤕🥴😢😔 gece sabah olsun sabah akşam olsun diye diye geçxwk inşallah herseyi yalıyo ne sersem parkeyeterliğe gidiyo asırı hızlı emekliye hoppala yürütec hersey kullanıyorum düş miş çıktıı yok bezdum🤷
Kaç ml mama veriyorsun ? Ek gıdaya basladıysan bebiş susuyor ondan da sık uyanıyor olabilir. Alttaki her iki diş de çıktı mı? Benim kızımın geçen hafta 1 dişi dün de 2.dişi çıktı çocuk anca rahatladı. İlk diş çıkınca tam anlamıyla rahatlamıyor sanırım bebişler 😔 bi de tavsiye edebileceğim bişey her gün düzenli dışarı çıkarmak , temiz hava alıp farklı nesneler insanlar görmesi. Yapıyorsundur belki bunları tabi ama yine de kayıtsız kalmak istemedim umarım bir an önce uykuları düzene girer sen de rahatlarsın 🙏🏻

Rabbim güç kuvvet versin valla sende 3 tane bi de🙆 sağlıkla büyürler inşallah🙏

Kaç ml mama veriyorsun ? Ek gıdaya basladıysan bebiş susuyor ondan da sık uyanıyor olabilir. Alttaki her iki diş de çıktı mı? Benim kızımın geçen hafta 1 dişi dün de 2.dişi çıktı çocuk anca rahatladı. İlk diş çıkınca tam anlamıyla rahatlamıyor sanırım bebişler 😔 bi de tavsiye edebileceğim bişey her gün düzenli dışarı çıkarmak , temiz hava alıp farklı nesneler insanlar görmesi. Yapıyorsundur belki bunları tabi ama yine de kayıtsız kalmak istemedim umarım bir an önce uykuları düzene girer sen de rahatlarsın 🙏🏻
Diş hiç yok mama günde 1_2 veriyorum 150 ml bitirmiyo cogu zaman 🤷dışarı cıkmıyo ruz o kadar halim kalmıyoki bide ne bebek arabası ne kanguru durmuyo Du evimiz bayırda, dün cıkıp site içinde dolastık yarım saat durdu bakındı genelde hep rüzgar var burda denizkıyısı Bi ilçe o yüzden havadan korkuyorum hep😔ablasını geciriyoduk her sabah 10 dakka da hasta oldu kimseyede gidip gelmiyoruz durmuyo diye iyice bende kafayı yicem bunaldım oda sıkılıyıdur tabi

Ben tesadufen şokta 6li 200liraya gordum ve icinden 100tane minik top cikti. Şok marketlere bi goz atip diger subelere sordurabilirsin. Gerci ben simdilik kullanmiyorum, cunku tosuno pek hareketli degil. Aanca yiyip icip yatsin 🤣
Ay bence öylede güzel .. yesin içsin yatsın .. benimki yemez , içmez hateketlenir .. bir de oturuyor artık her şeye uzanıyor çekiyor , çekemeyince çığlık kıyamet :)) şok a baktırıyorum hemen :)

Diş hiç yok mama günde 1_2 veriyorum 150 ml bitirmiyo cogu zaman 🤷dışarı cıkmıyo ruz o kadar halim kalmıyoki bide ne bebek arabası ne kanguru durmuyo Du evimiz bayırda, dün cıkıp site içinde dolastık yarım saat durdu bakındı genelde hep rüzgar var burda denizkıyısı Bi ilçe o yüzden havadan korkuyorum hep😔ablasını geciriyoduk her sabah 10 dakka da hasta oldu kimseyede gidip gelmiyoruz durmuyo diye iyice bende kafayı yicem bunaldım oda sıkılıyıdur tabi
Keşke çıksanız hem bünyesi alışır havaya , hemde sen biraz rahatlarsın..
Benimki de durmuyor hiç bir yerde ama ben yılmayacağım kararlıyım .. temiz hava bana da iyi geliyor .. seni çok iyi anlıyorum benim minikte aşırı hareketli, uyumaz ama uyku eğitiminden ziyade ben uyku aralıklarını ve sinyallerini takip ediyorum , telefona not alıyordum saaTleri inanılmaz faydası oldu şimdi kaç saat uyanık kalabilir onu biliyorum ona göre dışarı çıkıyorum.. uykusu gelmeden uyutmakta uykuya direncini arttırıyor bence ..

Diş rahatsızlığı da olabilir biz ondan çok çektik, çok ağladı gece de gündüz de uyumadı, uykusundan ağlaya ağlaya uyandı. Onun dışında bence düzenli dışarı çıkarmaya alıştır . Tahminimce dışarı çıkmıyorsunuz diye bebek arabasına çok alışmadı ondan durmuyor içinde . Her gün süreyi 5-10 dk arttırarak arabasına sevdiği oyuncakları asarak oyalanmasını sağlayabilirsin. Havadan korkma ben de çok soğuk bi Balkan ülkesinde yaşıyorum ona rağmen çıkarıyorum. Üstünü sağlam giydirirsin arabasına yağmurluk/rüzgarlık tarzı bişey takarsın üşümez bıdık 🙂 eminim dışarı çıkıp hava almak, yürüyüş yapmak sana da iyi gelecek , evde dura dura her ikinizin de bağışıklığı düşer, sen de daha çok yorgun hissedersin. Düzenli ılık su da içirmeni tavsiye ederim, susuz kalıp ağlıyor olabilir . Uykusu çok sıkışmadan uyutmayı denersen belki o da faydalı olabilir . Geçici bugünler inanıyorum , üzme kendini 🙏🏻

Merhaba ☺️ Buralara gelmeyeli çok olmuş, biz 7 ayı doldurduk. Ek gıda tadımlar devam ediyor, oğlumun bir dişi çıktı :) geri geri emekleme çabaları başladı 🥲 hayat bir şekilde devam ediyor işte başka ne yazsam bilemedim… inşallah sizlerde ve bebeklerinizde iyidir ❤️

Çıkardım bugünde dışarı hava cok güzel bikac gündür 😊 bebek arabasının yagmurlugu vardı onu Bi bulayım ben hiç aklıma gelmedi 🤕 bide uyku tulumu örtüyü istemediğinden dört dönüyo yatakta🥴

Çıkardım bugünde dışarı hava cok güzel bikac gündür 😊 bebek arabasının yagmurlugu vardı onu Bi bulayım ben hiç aklıma gelmedi 🤕 bide uyku tulumu örtüyü istemediğinden dört dönüyo yatakta🥴
Ayaklı uyku tulumları var onu tavsiye ederim. Benim kızım da üstünün örtülmesinden nefret ediyor kıyameti koparıyor ayaklarını kapatınca . Çözümü bu şekilde buldum rahat yatıyor 🙏🏻 bebek arabasının yağmurluğu rüzgarı da kesiyor korkma hiç üşümez bebeğin , bol bol oksijen alın ana oğul çok iyi gelecek size eminim 💕

Ben önce kidze den aldım uyku tulumunu 1.0 Tog memnunum ama bir gece kusunca tulumu mahvoldu ; sonra LCW fen yedek aldım ve fiyatı çok uyguna geldi ( kuponla ) geldi niraz büyük almışım ve soğuk yerler için çok uygun :) tavsiye ederim .. hava çok rüzgarlı olunca bende tulum giydirip yağmurluk kullanıyorum içerisi gayet uygun oluyor .. korkma çık :)) kafan dağılır

Merhaba arkadaşlar, benim bir sıkıntım var tecrübesiz bir anneyim. Oğlum 6 ay 22 gunluk motor gelişimi çok güzel maşallah emekliyor, oturuyor hatta tutanarak ayağa kalkmaya çalışıyor lakin ek gıda konusu beni çok üzdü asla ağzını açmıyor ilk başta az da olsa tadına bakardı son bı kaç gündür ağzını sıkıca kapadı ısrar etmiyorum ama çok üzülüyorum sadece emiyor kilosu iki hafta önce 7400 Gr çok kilolu da değil ne yapcam şaşırdım sanki hiç yemicekmis gibi geliyor çeşitli şeyler denedim ztn yoğurt da alerji yaptı onu suanlik kestim üniversitede bir hocaya gidiyoruz o illa ki yer oyunla dene yemesi lazım diyor o öyle dedikçe daha da strese giriyorum

Merhaba arkadaşlar, benim bir sıkıntım var tecrübesiz bir anneyim. Oğlum 6 ay 22 gunluk motor gelişimi çok güzel maşallah emekliyor, oturuyor hatta tutanarak ayağa kalkmaya çalışıyor lakin ek gıda konusu beni çok üzdü asla ağzını açmıyor ilk başta az da olsa tadına bakardı son bı kaç gündür ağzını sıkıca kapadı ısrar etmiyorum ama çok üzülüyorum sadece emiyor kilosu iki hafta önce 7400 Gr çok kilolu da değil ne yapcam şaşırdım sanki hiç yemicekmis gibi geliyor çeşitli şeyler denedim ztn yoğurt da alerji yaptı onu suanlik kestim üniversitede bir hocaya gidiyoruz o illa ki yer oyunla dene yemesi lazım diyor o öyle dedikçe daha da strese giriyorum
Merhaba meyve püresi yapıp dudagına sür ve bekle o tatlı bi tat alınca açar ağzını. Muzlu muhallebide yapabilirsin bebekler seviyormuş onu ben hiç yapmadım ama galiba kilosu düşük anneler veriyor bebeğe kilo aldırmak için. Bizimde sebzeyle sıkıntımız var yarın sebzenin içine armut koyup deneyeceğim:)

X