Ben almadım almadığıma da pişmanım bence piyanolu olanlar iyi . Hem el hem ayak kondisyonuKızlaaaarrr Oyun halısı önerisi olan var mı ?
Ben dolaptan tiny love maymun adası aldım. Maymunu çalışıyor sevdi bizim bebe.Kızlaaaarrr Oyun halısı önerisi olan var mı ?
Piyanolu halı var evde hatta eşim piyanosunu bozduBen almadım almadığıma da pişmanım bence piyanolu olanlar iyi . Hem el hem ayak kondisyonu
Katlanabilir oyun matlarından almak daha mantıklı o zaman . Benimki de dönmeye başladı direk mat almayı düşünüyorum 2 metre olanlardan . Debelensin dursunPiyanolu halı var evde hatta eşim piyanosunu bozdudikkatini çekiyor seviyor.. bi 15 dk oyalanıyor bende o ara bir şeyler yiyebiliyorum .. bu aralar dönmeye başladı ve dönebildiği tek yer bizim yatak , daha güvenli ve daha fazla alıştırma yapabileceği bir alan lazım büyük olanlardan alacağım ..
Marka araştırdın mı ? Bana unigo tavsiye edildi ama kararsızım .. /)Katlanabilir oyun matlarından almak daha mantıklı o zaman . Benimki de dönmeye başladı direk mat almayı düşünüyorum 2 metre olanlardan . Debelensin dursun
Unigo cok pahalı ya sanırım almam o markayı. İnfant Hobby aldı bi arkadaşımız trendyoldan , cok beğenmiş ben de ondan almayı düşünüyorumMarka araştırdın mı ? Bana unigo tavsiye edildi ama kararsızım .. /)
Bitiyor mu gerçekten4. Ay atağı neredeyse iki hafta gecikmeli bitti. Bu kadar olamaz gerçekten bu kadar olamaz eski sürüme geri döndük. Sabır arkadaslar sabır dayanın
Gercekten mi ????4. Ay atağı neredeyse iki hafta gecikmeli bitti. Bu kadar olamaz gerçekten bu kadar olamaz eski sürüme geri döndük. Sabır arkadaslar sabır dayanın
Bitecek mi4. Ay atağı neredeyse iki hafta gecikmeli bitti. Bu kadar olamaz gerçekten bu kadar olamaz eski sürüme geri döndük. Sabır arkadaslar sabır dayanın
Ay aşıBitecek miaşı da oldu deliriyoruz
Saglicakla doğum yapmissinizdir inşallah..bayadir yoksunuz bilgi verirseniz sevinirim aklıma geldinizAmin inşallahh
HoşbuldumAmin inşallah hepimizin.. İyiyim o zor dönemi atlattım hastaneden çıkar çıkmaz iş başı yaptım kafam dağılsın diye malum bir oğlum var ve onun daha fazla etkilenmemesi için güçlü olmam gerekiyordu.. Çok zor süreçler atlattım bu zamana kadar kanser vs. ama bu kadar yıpranmamıştım. Hayırlısı buymuş diyorum karnımdaki bebeğime ve oğluma tutunuyorum
Kızlar merhaba bizim grupta haftalar biraz geride oldugu icin sizlere de sormak istedim 4 ay aşısı olduk bugün ebe demir damlası verdi oğlumda daha geç başlamiştık diye hatirliyorum sizlerde basladiniz mi ve ne kullaniyorsunuz kac damla veriyorsunuz simdiden tesekkurler
Ben 4. Ayda kontrolde doktorumla konuştum, aile hekimliğinin verdiğini olumsuz yan etkilerden dolayi almadim. Kan degerlerine bakilmadan demir baslamak bana doğru gelmiyor, çünkü demirin vucutta bazi etkileri oluyor. eksik degilse baslamak bana göre değil, doktorumda kilo boy beğendiği ve sadece anne sütü olduğu için once 6. Ay duruma bakalim yoksa 9. Ayda kan degerlerine bakilacak zaten o zaman bakip karar veririz dedi. Başlamadık yaniHangi damlayi kullaniyorsunuz az evel doktorumuza sordum 6 aydan once baslamaya gerek yok dedi kafam karisti oylede illet bi damla cocugun dislerini falan boyuyor disleri ciktiginda kabiz yapiyor kusturuyor agzinda degisik.bi koku oluyor oglumda illet etmstm :
Ben kendimi çok yorgun hissediyorum..Bu 4.ay hepimizi mahfetmis. Oglum o kadar uysal bi bebekti ki. Ama 4.aya dogru cocugumun huyu suyu cok degisti. Ayakta sallamaya bile basladim. Gunduz uykusu diye bisey kalmadi. Maksimum 20-30dk'lik sekerlemeler yapiyo. Gece cok sık uyaniyor. Disarida uyuyor, huyduzluk yapmiyor. Hatta gecen dugune gittik o kadar gurultude misil misil uyudu. Sessiz sakin evimize gelince uyandiBitik bi haldeyim. 5.ayda gececek diyolar, bense insallah diyorum
En iyisi aslında bende baslamadim suaanda cok tesekkur ediyorum cevap icin bu arada sizlerin bebekleri gunduz kac saatte bir emiyor ben erkenmi teklif ediyorm acaba tek gogsumde sut uretimi daha az onu reddediyor ya az dye yada atak haftasinda umarim atak haftasindandirBen 4. Ayda kontrolde doktorumla konuştum, aile hekimliğinin verdiğini olumsuz yan etkilerden dolayi almadim. Kan degerlerine bakilmadan demir baslamak bana doğru gelmiyor, çünkü demirin vucutta bazi etkileri oluyor. eksik degilse baslamak bana göre değil, doktorumda kilo boy beğendiği ve sadece anne sütü olduğu için once 6. Ay duruma bakalim yoksa 9. Ayda kan degerlerine bakilacak zaten o zaman bakip karar veririz dedi. Başlamadık yani
D vitamini dogdugundan beri kullaniyoruz, bingildak kapanmasına en büyük destek olduğu için onu hep düzenli verdim, devam ediyoruz