2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben almadım almadığıma da pişmanım bence piyanolu olanlar iyi . Hem el hem ayak kondisyonu
Piyanolu halı var evde hatta eşim piyanosunu bozdu dikkatini çekiyor seviyor.. bi 15 dk oyalanıyor bende o ara bir şeyler yiyebiliyorum .. bu aralar dönmeye başladı ve dönebildiği tek yer bizim yatak , daha güvenli ve daha fazla alıştırma yapabileceği bir alan lazım büyük olanlardan alacağım ..

Selam kizlarr ben nadiren girebiliyorum. Bugun tam 5 aylik oldu kilosunu ogrenmek icin saglik ocagina gidecegim...Buarada Sunnet ettirdik 15 gun oldu dusunen varsa tavsiye ederim buyumeden olmasi kolaylikmis gercekten

Katlanabilir oyun matlarından almak daha mantıklı o zaman . Benimki de dönmeye başladı direk mat almayı düşünüyorum 2 metre olanlardan . Debelensin dursun

4. Ay atağı neredeyse iki hafta gecikmeli bitti. Bu kadar olamaz gerçekten bu kadar olamaz eski sürüme geri döndük. Sabır arkadaslar sabır dayanın

Sağlık odağındaki hemşiremiz ocean microfiber kan damlasını önerdi. Dişlerde leke yapmaz dedi. Bezle ağzını filan de sildim leke yapmıyor diğerleri gibi. Dışı çıkmadı ama öyle kara bisey de degil süt gibi. Düzenli vermeyi unutuyorum tek sıkıntım o. D vitamini de öyle. Aklımdan uçup gidiyor. İnsallah sıkıntı çıkmaz.

Saglicakla doğum yapmissinizdir inşallah..bayadir yoksunuz bilgi verirseniz sevinirim aklıma geldiniz

Arkadaşlar merhaba burada paylaşmış olduğum bebeğimiz için kampanya başlatılmış ve yaklaşık bir yıldır bebeğimiz bu hastalıkla mücadele ediyor bu gruplardaki herkes anne ve anne adayı eminimki kimse kayıtsız kalmayacak bu bebeğimiz maalesef çok zor durumda beş 10 TL demeyelim elimizden ne gelirse Kampanyaya bağışta bulunalım Rabbim hepimizi bu rahatsızlıktan muhafaza buyursun hiçbir şey yapamıyorsak biz de paylaşalım ki daha fazla insana ulaşabilelim

Ben 4. Ayda kontrolde doktorumla konuştum, aile hekimliğinin verdiğini olumsuz yan etkilerden dolayi almadim. Kan degerlerine bakilmadan demir baslamak bana doğru gelmiyor, çünkü demirin vucutta bazi etkileri oluyor. eksik degilse baslamak bana göre değil, doktorumda kilo boy beğendiği ve sadece anne sütü olduğu için once 6. Ay duruma bakalim yoksa 9. Ayda kan degerlerine bakilacak zaten o zaman bakip karar veririz dedi. Başlamadık yani
D vitamini dogdugundan beri kullaniyoruz, bingildak kapanmasına en büyük destek olduğu için onu hep düzenli verdim, devam ediyoruz

Bu 4.ay hepimizi mahfetmis. Oglum o kadar uysal bi bebekti ki. Ama 4.aya dogru cocugumun huyu suyu cok degisti. Ayakta sallamaya bile basladim. Gunduz uykusu diye bisey kalmadi. Maksimum 20-30dk'lik sekerlemeler yapiyo. Gece cok sık uyaniyor. Disarida uyuyor, huyduzluk yapmiyor. Hatta gecen dugune gittik o kadar gurultude misil misil uyudu. Sessiz sakin evimize gelince uyandi Bitik bi haldeyim. 5.ayda gececek diyolar, bense insallah diyorum

Ben kendimi çok yorgun hissediyorum..
Biri 5 dk ilgilense dinlensem keşke ..
uykusuzluktan başım ağrıyor, bünyem ne kadar dayanır buna bilmiyorum..
Benimki uykuya direniyor, çok çabuk uyanıyor..dışarda uyusa eve girmeyecem ama yok ..

En iyisi aslında bende baslamadim suaanda cok tesekkur ediyorum cevap icin bu arada sizlerin bebekleri gunduz kac saatte bir emiyor ben erkenmi teklif ediyorm acaba tek gogsumde sut uretimi daha az onu reddediyor ya az dye yada atak haftasinda umarim atak haftasindandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…